Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rasia

kupiłaś tą lodówkę? ja cały czas mam zgryza. próbowałam porównać ten vinotemp z hooverem i mi wychodzi że:

1. hoover ma drzi obustronne, vinotemp nie wiem

2. hoover mieści 12 butelek więcej

3. hoover ma lepszy wyświetlacz

4. hoover ma cyrkulacje powietrza

5. hoover ma automatyczne rozmrażanie

6. hoover ma klase energ. A podczas gdy vinotemp zużywa 'niewiele' energii

6. hoover jest stalowy a vinotemp czarny lakier

7. do vinotempa trzeba dopłacić 50%

napisz mi prosze co cie do tego vinotempa przekonuje

Witaj rasia! Przejrzałam szybciutko Twoje zdjęcia domku i muszę przyznać, że bardzo mi się u Ciebie podoba:) Zdradź proszę co to masz za rodzaj blatów i płyty w meblach kuchennych? to jest lite drewno czy jakaś okleina właśnie takich poszukuje:) Z góry dzięki i będę śledzić Twoje poczynania:) Pozdrawiam!

Witam serdecznie:) Blaty to lity dąb lekko podbarwiony.

Rasia, możesz mi podać model tego systemu prysznicowego natynkowego, który montowałaś ostatnio? Zgłębiam powoli temat i są spore różnice - od 1,3 Grohe Euforia, przez Paffoni Berry ok.2 do Hansgrohe Raindance ok. 3,5 i w wzwyż.

Sprawdzę faktury i napiszę u Ciebie jak znajdę...

rasia

kupiłaś tą lodówkę? ja cały czas mam zgryza. próbowałam porównać ten vinotemp z hooverem i mi wychodzi że:

1. hoover ma drzi obustronne, vinotemp nie wiem

2. hoover mieści 12 butelek więcej

3. hoover ma lepszy wyświetlacz

4. hoover ma cyrkulacje powietrza

5. hoover ma automatyczne rozmrażanie

6. hoover ma klase energ. A podczas gdy vinotemp zużywa 'niewiele' energii

6. hoover jest stalowy a vinotemp czarny lakier

7. do vinotempa trzeba dopłacić 50%

napisz mi prosze co cie do tego vinotempa przekonuje

Masz absolutnie słuszne wątpliwości Efilko! Podobne i ja zaczęłam mieć jak je porównałam, dlatego ucichłam, bo nie mam czasu do końca się tym zająć.:( Jak będziesz zamawiać, to i ja się piszę.:) Mogę nawet odebrać od Ciebie...;)

Rasiu,

czy masz projekt ogrodzenia frontowego?

Chciałabym w końcu zająć się tym tematem u siebie,ale nie mam pojęcia, jak zacząć...:(

..inspirować się będę Twoim i Majkiego ogrodzeniami;)

W dzienniku post 199 z wymiarami i 201, 207 - wizualki.:)

Witam, z FM korzystam od niedawna, ale widzę, że to prawdziwa kopalnia pomysłów...szczególnie miło przeglądało mi się Twój fotodziennik, do którego trafiłam z wątku "pochwal się swoją kuchnią"...dom, całe otoczenie i oczywiście psiaki są cudowne! I choć to nie jest mój styl, to z podziwem przyglądałam się jak wasze domostwo powstawało od podstaw...te piękne, cudowne podłogi, ściany, kamienie na podłodze, boskie duże okna i kuchnia...ach..tylko oglądać , podziwiać i gratulować

Na koniec skromne pytanie, z jakiego drewna zrobione są blaty i boki wyspy w kuchni. Jakim środkiem impregnowane już znalazłam:)))) Chciałabym u siebie zrobić szafki o takim właśnie kolorze frontów. Z góry dziękuje i jeszcze raz gratuluję!!