Elena76 10.02.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 To jeszcze raz ja:) bardzo nie chciałam, ale jednak zaśmieciłam...dotrwawszy do 314 strony "pochwalcie się swoimi kuchniami" natrafiłam na wypowiedź Monah...i już wiem, że to lity dąb:) pozdrawiam serdecznie Gewka, wytrwała jesteś Cześć Rasia no szkoda, że tej listy nie miałaś gotowej ze dwa lata temu zaoszczędziłabym sobie stresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 11.02.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 CZESC RASIA SLEDZILAM TWOJE POCZYNANIA TROCHE Z UKRYCA ALE TERAZ JUZ W ODSLONIE:yes: JESTEM POD WRAZENIEM !!!!!!!!! JESTEM CI BARDZO WDZIECZNA ZA TA LISTE , JA JESTEM DOPIERO W FAZIE PAPIEROLOGI ALE MYSLE ZE JESIENIA COS ZACZNIEMY ROBIC I I TAK CHODZE PO FM I SZUKAM I OBSERWUJE .... A TY MI Z NIEBA SPADLAS Z TYMI NAMIARAMI . MAM NADZIEJE ZE MI SIE PRZYDADZA BO TO WY ZNACZY CI KTORZY JUZ ZBUDOWALI WIEDZA CO TO ZNACZY ZNALEZC SOLIDNA I DOBRA EKIPE:D JESLI MOGE JESZCZE PROSIC CIE O TELEFON KTOREGO NIE PODALAS , JESLI TO NIE PROBLEM BEDE BARDZO CI WDZIECZNA:yes: POZDRAWIAM I BEDE CZESTO ZAGLADAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 agusia jako ze nie jestem u siebie wiem że nie powinnam tego robić ale z drugiej strony majac na uwadze ilosc Twoich postów drobna uwaga: nie pisz drukowanymi bo raz że ciężko to się czyta a dwa że w netykiecie oznacza to krzyk a chyba nie o to Ci chodziło, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.02.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Mysle ze agusia byla byla pod wielkim wrazeniem twojego domu Efi te duze litery to z wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 To jeszcze raz ja:) bardzo nie chciałam, ale jednak zaśmieciłam...dotrwawszy do 314 strony "pochwalcie się swoimi kuchniami" natrafiłam na wypowiedź Monah...i już wiem, że to lity dąb:) pozdrawiam serdecznie Witaj Gewka! Jesteś niesamowita ze swoją cierpliwością i samozaparciem! Ja na początku mojej działalności na FM w ogóle nie wiedziałam jak się poruszać, a co dopiero gdzie szukać! Wszystko już jak widzę wiesz. Podsumuję tylko: lity dąb podbarwiony niebieską olejobejcą Fruggera i zabezpieczony olejem Biofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Rasiulka, wielkie dzięki za listę z namiarami na wykonawców kupę roboty pewnie Cię to kosztowało, ale bardzo przydatne! Mam nadzieję, że komuś się przyda i zaoszczędzi nerwów... Nie mogę tylko znaleźć namiarów na cieśli, a byli po prostu perfekcyjni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Agusia witaj. Dziękuję za miłe słowa. Czy chodzi Ci właśnie o namiary na Cieśli? Postaram się odnaleźć gdzieś w starych notatkach, bo starego telefonu już nie ma na tym świecie... Ps.Efi dobrze prawi... wyłącz CapsLock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 11.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 dzieki za pouczenie i tak jak efi pisała kuleje jeszcze z wpisami ale juz torszke wiecej wiem dzieki Wam:yes: To jest tak jak czlowiek tylko czyta a nie pisze nic i pszychodzi ta chwila ze chce sie cos napisac [co niby jest proste] a tak naprawde bywa tez i trudne .... ale mysle ze powoli bede sie uczyc dzieki Wam. rasia tak chodzi mi o ciesli ,jesli bedziesz miala problem to nie szukaj, i tak fajnie ze podalas numery do reszty ekip super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.02.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A ja jestem leniwa i nie chce mi się sprawdzać na tylu stronach więc od razu zapytam : jakie masz oprawy ledowe u siebie Rasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2011 02:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Kakusku, ja mam listwy led plus wszystkie oprawy kupowane z halogenami lub innymi żarówkami i wymieniane na żarówki led. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dziekuję Rasia czyli jeśli dobrze rozumiem wystarczy kupić oprawę halogenową która ma żródło światła na trzonek GU10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dziekuję Rasia czyli jeśli dobrze rozumiem wystarczy kupić oprawę halogenową która ma żródło światła na trzonek GU10 Dokładnie. Takie oprawy są teraz bardzo tanie, a często bardzo ładne i wystarczy zainwestować w dobrą żarówkę LED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Zajrzałam co słychać.... Dla Księciunia sto latków Winiarka już kupiona czy jeszcze na liście chciejstw? Drzwi ładne, ale nie dla mnie... Nie wiem o co chodzi z tą frytkownicą, ale gdybym ją miała, to chłopaki tylko frytki by jadły... Potwierdzam oprawy na GU10 + żarówka LED i jest OK... Tak mam w przedpokoju. Nawet są żarówki Led na E14. Rasiulka jak zdrówko? Kiedy wybierasz się z Ksieciuniem na południe???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gewka 14.02.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 dzięki, nie taki ze mnie chojrak jakby się wydawało...mój profil kuleje jeszcze na dwie nogi, a plan mojej kuchni stoi na głowie..ale się staram.. jak tylko zakończę fazę projektu będę wdzięczna za opinie w stosownym wątku.. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Rasiu, jeszcze jedną oniemiałą z wrażenia przyjmij pod swój dzienniczek.... Naprawdę świetna robota z tymi ekipami w jednym poście. Dziękuję! Chciałam kilka pytań zadać na priv, ale skrzynka pełna i nie wpuszcza obcych Przeczytałam cały dziennik, ale nie jestem w stanie przebić się przez 815 stron komentarzy - chociaż tam zapewne znajdują się info, o które proszę... Zaspokój moją ciekawość odnośnie: - kuchni - wykonawca, co to za drewno? - ha, już wiem, że to dąb podbarwiony czymśtam (zapisałam). jaki był finalny koszt? - drzwi wewnętrzne - gdzie kupione? a może stolarz? koszt? - no i ta wanna co ją masz Ty i Mysza - co to za wanna? BTW - dziennik Myszy będzie moją kolejną lekturą - pozdrawiam! - zabudowa garderoby - masz wykonawcę? polecasz? - widziałam też pralkę i suszarkę Siemens: interesuje mnie suszarka - jaki model i czy jesteś z niej zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Rasiulka a gdzie Ty przepadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Hejka! Właśnie wróciłam z Młodą z gór. Albo wieczorem, albo już jutro do Was wrócę na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzi4 21.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 HejSuper macie domek Bardzo w moim stylu i te okna. Najbardziej zaciekawiło mnie okno przesuwane 3skrzydłowe Tez takie planuje lecz pisza ze czesto sa nieszczelne. To okno ta jest tzw Hs ? czy cos innego. Jak możesz podac producenta (typ okna) i nazwe okna to bebe wdziecznaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witaj, zima faktycznie u Ciebie piękna ale lepiej żeby już sobie poszła Czy mogę Cię prosić o odgrzebanie telefonu do Twoich wspaniałych cieśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.02.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 dzięki, nie taki ze mnie chojrak jakby się wydawało...mój profil kuleje jeszcze na dwie nogi, a plan mojej kuchni stoi na głowie..ale się staram.. jak tylko zakończę fazę projektu będę wdzięczna za opinie w stosownym wątku.. pozdrawiam serdecznie Gewciu dawaj projekt! Poznęcamy sie nad nim troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts