markoto 24.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 no zlewasz mnie totalnie chyba za kare bede musiala cie nawiedzic i namacalnie sprawdzic stan odziezy po suszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a ja się tak zastanawiam -od lat 14 używam pralko suszarki i mimo, że ma swoje lata i technologia już poszła do przodu to jestem z samego urządzenia zadowolona ale zaczyna szwankować- czy znowu kupić dwa w jednym czy oddzielnie jak Was poczytałam to mi smaka narobiłyście na oddzielnie...... ale czy małż da się przekonać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.02.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Masz miejsce - to tylko oddzielnie Przede wszystkim na raz pakujesz całą zawartość pralki do suszarki, nie ma dzielenia. Kosztowo wyjdzie na jedno. No i równocześnie możesz suszyć, a nowe pranie już się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja suszylam zawsze dzinsy i w zasadzie wszystko w suszarce i nie zauwazylam kurczenia poza oczywistym kurczeniem z powodu przybytku kilogramow na wlascicielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.02.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 hmm, czyżby to jednak nie była wina suszarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 każde dżinsy kurczą się po praniu... na szczęście po dziesięciu minutach na właścicielce wracają do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) a ja się tak zastanawiam -od lat 14 używam pralko suszarki i mimo, że ma swoje lata i technologia już poszła do przodu to jestem z samego urządzenia zadowolona ale zaczyna szwankować- czy znowu kupić dwa w jednym czy oddzielnie jak Was poczytałam to mi smaka narobiłyście na oddzielnie...... ale czy małż da się przekonać.... nie kupuj pralko-suszarki - nigdy nie będziesz zadowolona z szuszenia. nie zawsze stara prawda, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, działa, ale w tym przypadku zdecydowanie tak. prać pierze normalnie, ale do instytucji suszarki sie od razu zrazisz. Edytowane 25 Lutego 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ja teraz mam pralko suszarkę, ale ją wymienię na samą suszarkę. nowa pralkę już mam w piwnicy. do pralko suszarki ładuje się po kilka rzeczy tzn. 1/4 bębna ,żeby dosuszyła. nie ma tej mocy.wolniej suszy. ja suszę reczniki, pościel ( czasami jak za mocno wysuszę to się kurczy). skarpetki, bieliznę . ale odzieży raczej nie tz. podkoszulek, spodni, moich koszul i sukienek. nie mam odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Czytam od wczoraj o suszarkach... narobiłam sobie na taką ochoty.... Ala jak mam suszyć tylko ręczniki, a spodnie, czy inne sukienki itd ,wymienione inne rzeczy w innych wcześniejszych postach suszyć na sznurkach, to nie wiem czy bym cichła taką suszarkę mieć.... Z drugiej strony nienawidzę wyjmować prania z pralki i wieszać go i znowu ściągać z suszarki i składać.... A, że piorę dużo to by było dobre, ale... Jak Markotka zauważyła słusznie nie składa ta suszarka prania i nie wkłada do szafy... Nooo jak tak może być...Muszę więc pomyśleć czy to dobry pomysł tej suszarki czy nie i czy kupić czy nie bo jak meble wstawię to już nie będzie możliwości włożenia suszarki...A odnośnie postu w którym było o kaloryferze drabinkowym... Ja mam taki pomimo podłogówki, nie wyobrażam sobie suszyć ręczników na podłodze, a na wieszaku takie mokre po kąpieli nie wyschną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ja tylko tak suszę. dziewczyny suszą wszystko nawet kołdry:yes: i to jest fajna rzecz nawet dla samych ręczników i tzw. pluszowych ubranek dla dzidziusiów. są mięciutkie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 A dlaczego ręczniki nie na wieszaku? czy relingu, czy wieloramiennym? Przecież one do tego celu służą. Muszę więc pomyśleć czy to dobry pomysł tej suszarki czy nie i czy kupić czy nie bo jak meble wstawię to już nie będzie możliwości włożenia suszarki... A odnośnie postu w którym było o kaloryferze drabinkowym... Ja mam taki pomimo podłogówki, nie wyobrażam sobie suszyć ręczników na podłodze, a na wieszaku takie mokre po kąpieli nie wyschną.... Jak to nie wyschną i dlaczego nie? Mam taki drążek w łazience, tylko poczwórny: http://www.dodatkilazienkowe.pl/images/07130m.jpg http://www.dodatkilazienkowe.pl/stella-wieszak-trojramienny-p-1498.html Duże ręczniki 70x140 składam wzdłuż na pół i odwieszam, pięknie schną, po kąpieli wieczorem rano są suche. W mieszkaniu problemów z wentylacją nie ma. Aha, a jak wpadnie chusteczka higieniczna do prania... to też problemu nie ma, bo filtr w suszarce pięknie wyciąga wszystkie kłaki. Przez co jest w mieszkaniu dużo mniej kurzu, bo włosy, pył itp. - wszystko osiada na filtrze w suszarce. I naprawdę, 95% prania wrzucam i za godzinę gotowe. A samo wieszanie tego to 10 minut, ściąganie kolejne 5 I płynu do płukania się nie używa, bo nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 O przepraszam ja nic o skladaniu nie mowilam, az tyle moge zrobic o ile nie trzebabedzie prasowac Efi czy ty sie na mnie obrazilas czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 dziewczyny, o jakichś cudach piszecie! Teraz już na pewno chcę suszarkę! Nie znoszę prasować!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ja nie mam wątpliwości co do suszarki, będzie na tysiąc procent, obok pralki. W kwestii grzejników - nie pytałam o grzejnik w łazience do suszenia ręczników (takowy będzie) tylko o grzejnik W PRALNI - czy tam się do czegoś przyda, jeśli będzie suszarka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Jesli masz podlogowke w pralni to wlasciwie nawet bez suszarki dodatkowy grzejnik nie jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Markotaka o składaniu to może i nie pisałaś... ale to mogło by już być w pakiecie.... miałam wczoraj 38,6 gorączki, więc wszystko mi się już pokręciłoMadaleine masz racje z takim ramieniem, a u mnie zwykły haczyk, więc nie schnie tak jak trzeba.... Może kiedyś taki wieszak sobie sprawię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ja nie mam wątpliwości co do suszarki, będzie na tysiąc procent, obok pralki. W kwestii grzejników - nie pytałam o grzejnik w łazience do suszenia ręczników (takowy będzie) tylko o grzejnik W PRALNI - czy tam się do czegoś przyda, jeśli będzie suszarka.... a ja sie dziwiłam czemu dziewczyny jak napisałam o suszeniu ręczników piszą o takich z pralki podczas gdy ja o takich spod prysznica muszę zacząć czytać WSZYSTKIE wyrazy P.S. ja nie mam i teraz też bym nie zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.02.2011 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Rasia moze przynjamniej raz cie przescigne w godzinie wpisywania postu na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marselka 27.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Rasia pojawil sie znowu danis szary http://www.stylus.pl/sklep/tw/5597 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts