pasie 27.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Rasia pojawil sie znowu danis szary http://www.stylus.pl/sklep/tw/5597 ja właśnie na dekorii siedzę i próbki zamawiam bo ze stylusa już zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Hej Forumki! Kilka dni temu padł mi komp i grzecznościowo wpuścił mnie do siebie Młody na 5 minut. Pojawię się znowu jak naprawię lub kupię nowy... wolę drugą opcję, ale chyba bardziej odległa w czasie... Monia, widzisz, normalnie to bym była, ale bez kompa chodzę spać wcześniej... Martuś, ogromnie dziękuję za pamięć!!! Mam nadzieję, że teraz będą mieli dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ...trafiłem właśnie na te 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 buźka Rasia i niech ci szybko Księciunio nowego kompa sprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Udało mi się załapać... może jednak napraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 dobrze wiedzieć, zamiast pisać priwy po prostu zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Hej Rasia! Masz mój numer, to jak bedziesz mogła przyjechać po "komplet z aukcji", daj proszę znać. Buziaki Somsiadko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Hej Rasia! Masz mój numer, to jak bedziesz mogła przyjechać po "komplet z aukcji", daj proszę znać. Buziaki Somsiadko! Buziaki Żelko! Oczywista oczywistość, że wkrótce Cię nawiedzę... a wcześniej zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ...trafiłem właśnie na te 5 minut Popatrz! Ty zawsze wiesz kiedy się wbić! buźka Rasia i niech ci szybko Księciunio nowego kompa sprawi Muszę chyba jakąś petycję sktobnąć i sieci powiesić do zbiorowego podpisu, może Księciuniowi serce zmięknie... Udało mi się załapać... może jednak napraw Lapków podobno się nie naprawia... na długo... Ale mój chwilowo się przestał na mnie boczyć i z cicha pękł - zaczął działać! dobrze wiedzieć, zamiast pisać priwy po prostu zadzwonie Żeby Cię usłyszeć, to chyba tego mojego chwilowo odbrażonego staruszka wyrzucę za okno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.03.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 cześć Rasiulka bez kompa to teraz normalnie człowiek jak bez ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 cześć Rasiulka bez kompa to teraz normalnie człowiek jak bez ręki No co Ty Elenka? Ja się czuję jakbym miała 4. Tyle rzeczy zrobiłam przez ten czas zamiast siedzieć forum... Chociaż w piątek się wściekłam, bo na weekend miałam małą prezentację zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No co Ty Elenka? Ja się czuję jakbym miała 4. Tyle rzeczy zrobiłam przez ten czas zamiast siedzieć forum... Chociaż w piątek się wściekłam, bo na weekend miałam małą prezentację zrobić... no właśnie jak wysłałam już posta, to pojawiła się taka myśl na początku wściekłość, że sprzęt padł, ale potem nagle odkrycie, że doba ma jakby więcej godzin nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ale co to za doba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ale co to za doba? Jak to co? Doba - marzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak to co? Doba - marzenie!!! No nie wiem, jak mnie sie laptop spierdzielil ostatnio na prawie 3 dni to po scianach chodzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No nie wiem, jak mnie sie laptop spierdzielil ostatnio na prawie 3 dni to po scianach chodzilam. Jak przeliczysz szerokość i wysokość Twoich ścian w m2 to miałaś więcej do chodzenia po ścianach niż po podłodze;) Witam się słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 02.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Rasia, A to sofę z BoConcepta to już masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.03.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Rasiu pożycz przepis na faworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Rasiu pożycz przepis na faworki Bardzo proszę, dzisiaj przepis "Elenkowy" 2 szklanki mąki (mi wgniotło się ze 4 szklanki ) 6 żółtek szklanka kwaśnej, gęstej śmietany płaska łyżka cukru kieliszek spirytusu (ja miałam pod ręką rum) łyżka masła wszystkie składniki należy połączyć i wyrabiać ciasto do momentu aż będą pojawiać się pęcherze powietrza (pulchne powinno być, a z drugiej strony konsystencja powinna być taka, żeby ciasto dało się rozwałkować), a potem to już wałek w rękę, ciasto rozwałkować dosyć cienko, radełkiem wykrawać faworki i smażyć na rozgrzanym tłuszczu (smażyłam na oleju). jak trochę przestygną to wystarczy posypać cukrem pudrem z wanilią i poziom endorfin skacze gwałtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Rasia, A to sofę z BoConcepta to już masz ? Jeszcze nie, bo przelałam im później zaliczkę i dopiero będzie pod koniec marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts