Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Hmmm coś chyba w tym musi być bo jak kupowałam pralkę to chciałam albo AEG - to taka wyższapółka elektoluxa albo Siemensa i w kilku punktach odradzali AEG bomówili że to się już w sumie elektrolux zrobił :(. Więc mam Siemensika.

A siemens i bosch, to chyba nawet jedna firma..

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór się z Państwem! 8)

6 godzin na Bartyckiej dziś spędziłam! :evil: :evil: :evil: Nogi mi weszły nie powiem gdzie i wyszły pod pachami. :evil: :evil: :evil:

Jeszcze dwa dni temu byłam pewna, że w dolnej łazience będę miała baterię podtynkową... Wczoraj objawił mi się panel jako boooskie rozwiązanie... :roll: a dzisiaj... dzisiaj nie kupiłam w końcu nic, ale skłaniam się ku baterii prysznicowej z termostatem i trochę większą słuchawką... :roll: :-? :roll: :roll: :roll:

Madziu i Michale, Moniś, Ja też jestem fanką Siemensa/Boscha - te firmy to to samo, mają nawet te same numery i symbole poszczególne modele - w dwóch ostatnich moich mieszkankach miałam wszystko tylko Siemensa i do dziś wszystko bezawaryjnie się sprawuje.../z wyjątkiem jednej półeczki w lodówce złamanej przez moje dzieci :oops: /

No 2 do mnie przemawia szeptem, że: primo-jestem najtańszy, secundo-mogę sobie skompletować baterię jaką chcę i słuchawkę jaką chcę... i wtedy już nie jestem taki tani i łatwy... :wink: :lol:

Lidszu - kamyczki już ułożone w swojej rynience! :wink: :D Czekają na wymycie, zafugowanie i kolejne zaimpregnowanie! 8) :D :D

Mam panel w mojej lazience przy sypialni i jest to z pewnoscia ostatni panel w moim zyciu .

Nie zebym miala juz zejsc , ale jakos tak :D

W trawertynowej lazience mam taki ladny ten ten ze sciany , znaczy sluchawke i pokretlo do regulacji i jest ok , niby sie tam nie kapalalm , ale ladnie wyglada :D

Ale w 1 masz wybor :) opcja dla lubiacych i nie :)

...tylko ja nie wiem czy mam lubić deszczownicę, czy nie... bo nigdy nie miałam :roll: ... ale jak sobie pomyślę o moich świeżo wyprostowanych lokach, to deszczownica mnie przeraża :o :wink: