Magda i Michał 20.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hmmm coś chyba w tym musi być bo jak kupowałam pralkę to chciałam albo AEG - to taka wyższapółka elektoluxa albo Siemensa i w kilku punktach odradzali AEG bomówili że to się już w sumie elektrolux zrobił . Więc mam Siemensika. A siemens i bosch, to chyba nawet jedna firma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobry wieczór się z Państwem! 6 godzin na Bartyckiej dziś spędziłam! Nogi mi weszły nie powiem gdzie i wyszły pod pachami. Jeszcze dwa dni temu byłam pewna, że w dolnej łazience będę miała baterię podtynkową... Wczoraj objawił mi się panel jako boooskie rozwiązanie... a dzisiaj... dzisiaj nie kupiłam w końcu nic, ale skłaniam się ku baterii prysznicowej z termostatem i trochę większą słuchawką... Madziu i Michale, Moniś, Ja też jestem fanką Siemensa/Boscha - te firmy to to samo, mają nawet te same numery i symbole poszczególne modele - w dwóch ostatnich moich mieszkankach miałam wszystko tylko Siemensa i do dziś wszystko bezawaryjnie się sprawuje.../z wyjątkiem jednej półeczki w lodówce złamanej przez moje dzieci / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rasia ja głosuję na to prysznicowe number one.Jest najprostsza w formie , a takie lubie najbardziej.I podobną juz mam wybrana do nieistniejących jeszcze łazienek swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dla mnie 1 albo 2, panel odpada calkowicie, zobacz ile tam jest do mycia, cos sie zepsuje i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No właśnie tak jak napisałam wyżej... kroczę w kierunku 1 lub 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rasia, mi się podoba 1 i 3 rozwiązanie do łazienki Achaaaa, no i oczywiście dołączam do grona zakochanych w twoich kamyczkach Aż się zaczęłam zastanawiać, gdzie mogłabym sobie takie ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dla mnie nr 2 ale ja nie lubię deszczownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale w 1 masz wybor opcja dla lubiacych i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No 2 do mnie przemawia szeptem, że: primo-jestem najtańszy, secundo-mogę sobie skompletować baterię jaką chcę i słuchawkę jaką chcę... i wtedy już nie jestem taki tani i łatwy... Lidszu - kamyczki już ułożone w swojej rynience! Czekają na wymycie, zafugowanie i kolejne zaimpregnowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 witam joanne..i wszystkie pozostale panie..rzecz jasna również.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mam panel w mojej lazience przy sypialni i jest to z pewnoscia ostatni panel w moim zyciu . Nie zebym miala juz zejsc , ale jakos tak W trawertynowej lazience mam taki ladny ten ten ze sciany , znaczy sluchawke i pokretlo do regulacji i jest ok , niby sie tam nie kapalalm , ale ladnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale w 1 masz wybor opcja dla lubiacych i nie ...tylko ja nie wiem czy mam lubić deszczownicę, czy nie... bo nigdy nie miałam ... ale jak sobie pomyślę o moich świeżo wyprostowanych lokach, to deszczownica mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nr 2 ( ale dlatego, że ja jestem passe i mnie deszczownice nie kolebią )I zużycie wody większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Duszku, kiedy mam zacząć łykać aspirynę, żeby na ten zawał nie zejść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nr 2 ( ale dlatego, że ja jestem passe i mnie deszczownice nie kolebią )I zużycie wody większe Nr 2 górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Duszku, kiedy mam zacząć łykać aspirynę, żeby na ten zawał nie zejść??? jutro od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Duszku, kiedy mam zacząć łykać aspirynę, żeby na ten zawał nie zejść??? jutro od rana Ale to działa po 2 miesiącach osłonowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 spoko bedzie dobrze nefcia nie spi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 spoko bedzie dobrze nefcia nie spi... ALe wczoraj dała po bandzie więc już letko odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a on ma taki metlik w glowie ze szok..ale nic to poradzi sobie..pobeczy..i takie tam bedzie jakos /// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts