rasia 03.03.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam się słonecznie Hej Arniczko! Widzę, że humor Ci dopisuje. Czyżby to wiosna nadchodząca sprawiła, czy nowe zasłonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.03.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dzięi Rasiu Faworki wyszły pyszne! Kondzio co chwilkę podbiegał po dokładkę komentując yhmmm ale pyszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wiesz dobrze mi I mam dobry humor Powiedz Ksieciuniowi, że mam kreple własnej roboty... Może wpadniecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 I tak zrobiłam z tego z zeszłego roku bo Konrad tak mnie gnębił że musiałam muratora przeszukać więc są Twoje le sprawdzę i ten Elenkowy I nowego kompa życzę. Ja chwilowo bez netu ale da się żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witaj Rasia:) mam pytanie odnośnie twojej łazienki z dodatkami drewna......, czy masz może gdzieś rzut, wizualizacje? jestem ciekawa, jak wygląda to wymiarowo u Ciebie? szukam pomysłów do swojej i nie ukrywam, że twoja bardzo mnie zainspirowała :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Rasia - czy liczyłaś kiedykolwiek U swoich okien tarasowych?Pamiętasz może jakie to były wartości (choćby w przybliżeniu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Rasia - czy liczyłaś kiedykolwiek U swoich okien tarasowych? Pamiętasz może jakie to były wartości (choćby w przybliżeniu)? Szyby 0,9 więc całe okna = ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witaj Rasia:) mam pytanie odnośnie twojej łazienki z dodatkami drewna......, czy masz może gdzieś rzut, wizualizacje? jestem ciekawa, jak wygląda to wymiarowo u Ciebie? szukam pomysłów do swojej i nie ukrywam, że twoja bardzo mnie zainspirowała :) pozdrawiam Oj, będzie problem, bo rysunki dla majstrów wywaliłam. Mogę jedynie zrobić Ci szybką inwentaryzację. Projekt robiłam sama, więc wizualizacji nie potrzebowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 rasia, widze ze pomalutku zielenina zaczyna chodzic Ci po glowie ... czyzby wiosna zapachnialo? u mne nic nie da sie robic, bo takie bloto jest, ze czlek sie po kostki zatapia jak byla trawa to bylo cacy ale w zeszlym sezonie randapowalismy, zeby pozbyc sie wszystkiego ... no i teraz sama ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 rasia, widze ze pomalutku zielenina zaczyna chodzic Ci po glowie ... czyzby wiosna zapachnialo? u mne nic nie da sie robic, bo takie bloto jest, ze czlek sie po kostki zatapia jak byla trawa to bylo cacy ale w zeszlym sezonie randapowalismy, zeby pozbyc sie wszystkiego ... no i teraz sama ziemia. U mnie tak samo... tam gdzie trawa da się chodzić, tam gdzie na jesieni przekopane - grzęzawisko nie do pokonania! Ale planuję dowieźć ziemi bardzo przepuszczalnej i jak najszybciej to wszystko zadarnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ja po lecie juz wszystko zrobilam, nawet ogolny zarys jest juz przygotowany tz rabaty podniesione i wyprofilowane ... nawet czesc chabazi potrzebnych do tla juz mam ale musze poczekac az przeschnie zeby mozna bylo to wkopac ... do tego musze zakupic jeszcze wieksza ilosc roz plozacych okrywowych i dopiero wteczas bede mogla kora wszystko wysypac - tak zeby czysciej bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.03.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Oj, będzie problem, bo rysunki dla majstrów wywaliłam. Mogę jedynie zrobić Ci szybką inwentaryzację. Projekt robiłam sama, więc wizualizacji nie potrzebowałam. byłoby super:) chciałabym zobaczyć, jak to wygląda z rozmieszczeniem i metrażowo..... DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Czesc Rasiunia. Czy Ty wiesz, ze jestes u mnie 7 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.03.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Niedawno zamówiłam mnóstwo roślin do ogrodu, a u nas dziś śnieg z deszczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Niedawno zamówiłam mnóstwo roślin do ogrodu, a u nas dziś śnieg z deszczem... Widziałam Twoją imponującą listę! Kilka z nich mam i bardzo jestem ciekawa jak przeżyły zimę w mojej podmokłej glinie...? Już gorszych warunków mieć nie mogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Czesc Rasiunia. Czy Ty wiesz, ze jestes u mnie 7 maja? Już wiem... A co się dzieje 7 maja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Już wiem... A co się dzieje 7 maja??? To pierwsza sobota po moich urodzinach 5-ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 To pierwsza sobota po moich urodzinach 5-ego. Jesooo!!! To matura akurat się zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Rasia to Ty znowu maturę zdajesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Hi, hi... Księciunio poleciał do Aten... kąpielówki nawet wziął... a tam taki widok go przywitał: I nie jest to bynajmniej pył wulkaniczny, tylko śnieg na dachach po burzy śnieżnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts