Arnika 08.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Bo to trochę na odwrót działa... u nas nikt nie pali, noo tylko teściowie, ale u mnie wychodzą albo na dwór, albo kotłownia, a do nich się znowu wejść nie da... a syn pali...Dre się nie pomaga. Jak kiedyś złapałam go palącego to kupiłam męskie i kazałam mu na balkonie palić... Palił i rzygał... Myślałam, że się oduczy, że mu obrzydzę... Nie dałam rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 To ja chyba mam naprawdę dziwne młode,od zawsze na głowie miał co chciał,choć święte oburzenie ludu : "pani mu tak pozwala " na początku mnie przerażało (ze niby złą matką jestem), a potem spływało jak po za przeproszeniem kaczce. Wiem jedno są rzeczy ważne i ważniejsze, ale dziary mu nie pozwoliłam sobie zrobić, choc zasadniczo nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Co to jest dziara???:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 tatuaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no jak dobrze mieć tłumacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Matko Dziewczyny, ja u Szefa na gorze skladalam zamowienie na dzieci idealne ale z Waszych postow widze, ze czeka mnie niezla jazda... no ale jak ja bede sie szarpac ze swoimi buntownikami, Wy bedziecie mialy to za soba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Malka, no nie mów, że mój Ulubieniec chciał sobie zrobić dziarę???:no: Anetko, dobrze mówisz - wszystko przed Tobą... A za mną już prawie, prawie... ale prawie robi różnicę i tak do końca to nigdy za mną nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Niom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Malka, a jaką dziarę chciał sobie zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No chciał miał jakieś5 lat - na mamusię się zapatrzył A wiesz,że do niego "nie - bo nie" nie przemawia,więc trzeba było szare komórki wysilić, i zaczęło docierać dopiero jak padł argument o rosnącym ciele, rozciągającej się skórze i ewentualnym nieestetycznym wyglądzie krokodyla (tak, tak gada chciał sobie zafundować) za parę lat,prawie przekonało, gwoździem do trumny było....synu Ty wiesz jak to boooooolllliiiiiiiiii:lol2: Do dziś temat nie powrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja czuję, że z młodą będę miała przechery, bo już teraz z niej niezłe ziółko Starsza jest spokojna, ale jak wiadomo "cicha rzeka brzegi rwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Rasia, to kiedy do mnie wpadasz ? Nie mam nic szczególnego zaplanowanego w przyszłym tygodniu, więc podaj dzień, który ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Lidzia, w niedzielę jadę na imieniny Teściowej, więc jak przeżyję dam Ci znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ooooo, to Twoja tyz Krysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ooooo, to Twoja tyz Krysia? Moje obie Kryśki i Mama i Teściowa! Dobrze, że teraz Mama daleko, to nie muszę się rozdwajać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 moja mama blisko i tez Kryśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.03.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 moja mama Bożenka-niestety cmentarz odwiedzę ,ale i teściowa Bożena a jej imieniki u nas, więc szykuje się niezłe smakowe szykowanko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Czasami jak idę do jakiegoś banku, urzędu to się zastanawiam, czy innych imion wtedy nie było? Przykład: w mojej starej spółdzielni mieszkaniowej pracowało 6 pań, w tym 3 Bożeny, 2 Krystyny i jedna Elżbieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ale najsmieszniejsze jest to, jak to sie uklada rodzinami. U mnie jest np. 4 Zbigniewow, a kazdy ze tak powiem z innej parafii i w roznym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 To ja chyba mam naprawdę dziwne młode,od zawsze na głowie miał co chciał,choć święte oburzenie ludu : "pani mu tak pozwala " na początku mnie przerażało (ze niby złą matką jestem), a potem spływało jak po za przeproszeniem kaczce. Wiem jedno są rzeczy ważne i ważniejsze, ale dziary mu nie pozwoliłam sobie zrobić, choć zasadniczo nie mam nic przeciwko Moje też co chciało mieć na głowie to i tak wywalczyło, ale lekko nie mieli.... A dzire planuje starszak zrobić... Myśli.... i jak zrobi to pewnie dopiero wtedy się pochwali.... Ostatnio nawet myśli iść na kurs, żeby nauczyć się tatuażu i robić tatuaże.... no nie mam pojęcia co z nim zrobić... Czy popierać, czy z głowy wybić.... Matko Dziewczyny, ja u Szefa na gorze skladalam zamowienie na dzieci idealne ale z Waszych postow widze, ze czeka mnie niezla jazda... no ale jak ja bede sie szarpac ze swoimi buntownikami, Wy bedziecie mialy to za soba:yes: Malka, no nie mów, że mój Ulubieniec chciał sobie zrobić dziarę???:no: Anetko, dobrze mówisz - wszystko przed Tobą... A za mną już prawie, prawie... ale prawie robi różnicę i tak do końca to nigdy za mną nie będzie... Za mną też... ale jeszcze młody jest... no i wnuki Rasia nas będą czekały..... Rasia, to kiedy do mnie wpadasz ? A do mnie kiedy?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts