Nefer 20.02.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 On nie beczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ona wie ze czasem tak zeby rano wstac i kogos pierd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 chyba, że z powodu chwilowej bezsilności (nie ma jak pied...w danym momencie). Ale może on musi to przespać ? Rano będzie nowy, piękny dzień i świat będzie wyglądał inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Helloł z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hej Moniś! Duszku, wyspany? To wal! ... i tak nigdy nie będę gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 A co do zestawu prysznicowego to 1 wydaje się być uniwersalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jadę kupić... co...?... jeszcze nie wiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jadę kupić... co...?... jeszcze nie wiem...? tylko nie panel dzieńdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Rasia na 100% wybierzesz coś fajnego tylko potem się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hej Moniś! Duszku, wyspany? To wal! ... i tak nigdy nie będę gotowa... jutro dzisiaj nie mialem wogóle veny a zrobic cos bez sciemy koncertowo..to nie trwa 10 minut..ja w takich sprawach nie uznaje zartów ...ani niedopowiedzen..wstane rano przy kawce..i wysmigam wszelkie dane juz posiadam..teraz gotuje obiadek bo mi nikt nie ugotuje..z zakupów wróciłem posprzatac musem i takie tam..na wieczór jakis resecik lekki..znajomi mnie zaprosili chyba im sie zal zrobilo ze sam siedze w ostatki hehe ale oni nie fiedsom o FM.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hej Moniś! Duszku, wyspany? To wal! ... i tak nigdy nie będę gotowa... jutro dzisiaj nie mialem wogóle veny a zrobic cos bez sciemy koncertowo..to nie trwa 10 minut..ja w takich sprawach nie uznaje zartów ...ani niedopowiedzen..wstane rano przy kawce..i wysmigam wszelkie dane juz posiadam..teraz gotuje obiadek bo mi nikt nie ugotuje..z zakupów wróciłem posprzatac musem i takie tam..na wieczór jakis resecik lekki..znajomi mnie zaprosili chyba im sie zal zrobilo ze sam siedze w ostatki hehe ale oni nie fiedsom o FM.. Ja się też dzisiaj zresetuję na urodzinach bratowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Hej Moniś! Duszku, wyspany? To wal! ... i tak nigdy nie będę gotowa... jutro dzisiaj nie mialem wogóle veny a zrobic cos bez sciemy koncertowo..to nie trwa 10 minut..ja w takich sprawach nie uznaje zartów ...ani niedopowiedzen..wstane rano przy kawce..i wysmigam wszelkie dane juz posiadam..teraz gotuje obiadek bo mi nikt nie ugotuje..z zakupów wróciłem posprzatac musem i takie tam..na wieczór jakis resecik lekki..znajomi mnie zaprosili chyba im sie zal zrobilo ze sam siedze w ostatki hehe ale oni nie fiedsom o FM.. Ja się też dzisiaj zresetuję na urodzinach bratowej oj Kochana to był chyba TWARDY RESET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witanko Jakby co to ja biorę nr 1 - ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 rasia poszło nie bij.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Jessooo czemu masz Duszka bić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.02.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Reset był odpowiedni - skończył się wczoraj wieczorem Duszku - przeżyjesz, choć przeczytałam to dopiero dzisiaj... ... z poniedziałku i z bolącą głową nie mam super humorku. Z prysznicowych zakupów wróciłam z... listwą odpływową... i tylko z nią... ... nadal nie wiem na co się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Rasia jesli chcesz z deszczownicą to 1, ale 2 tez niczego sobie. Ja kiedys chcialam sobie kupic do mieszkania wlasnie 1, ale czegos tam bylo za malo, ciekawe czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.02.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Rasia jesli chcesz z deszczownicą to 1, ale 2 tez niczego sobie. Ja kiedys chcialam sobie kupic do mieszkania wlasnie 1, ale czegos tam bylo za malo, ciekawe czego? Nooo... u mnie też za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja kupuje numer dwa z dwoma półeczkami na mydło (wiem że to wiocha ale przynajmniej wygodna a jak będą przychodzić goście to je wyciągnę bo się da ) do tego bateria termostatyczna ale osobiście nie wybrałabym takiej z uchwytami, tylko takie kręcone - grotherm się nazywają bodajże - stawiam na wersję 2000. a ten panel nr 3 to co to jest i wiela kosztuje? bo do gościnnej bym cosik takiego zapodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Piekny ten zielony kamien i te kamyczki pasuja jak ulal. Pieknie ulozone, az wierzyc sie nie chce, ze facet tak estetycznie to poukladal. Co do prysnica to mi ta dwojeczka sie podoba, ale to Tobie raczej musi sie podobac, wiec sama wiesz, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts