Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Witam się Rasiu :wiggle:

Fajne krokuski

Uwielbiam wiosenne cwiety. U mnie już na stoliku trzecie z rzędu hiacynty piękne stoją w trzypaku (poprzednie po przekwitnięciu podtrzymuję w drugim pokoju coby je na jesieni we własnym ogrodzie wsadzić ... mam nadzieję:rolleyes:)

Buty też fajne. Widzę je do kryjących matowych rajstop

Pozdrawiam (dzięki za odp)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Arniko.:)

Słońce było dzisiaj przepiękne.:) Zachorowała mi jodła kalifornijska, to ją wywaliłam.:( Wsadziłam na jej miejsce sosenkę szczepioną na pniu.

Witaj Monsabio w komentarzach! :D Skrzynkę mam już wyczyszczoną, lecz nie wiem na jak długo...:rolleyes:;)

Pytaj o co chcesz, choć przez kilka dni będę nieobecna, to postaram się nadrobić zaległości po powrocie.:)

Weterynarza o którym wspomniałaś nie znam, ale za to byłam dzisiaj w Twoich okolicach.;)

Pozdrawiam serdecznie.:)

Dojazd na Ursynów był przyjemny? ;)

Mnie trasa Ursynów-Latchorzew (bo dokładnie w tym miejscu jest lecznica) kojarzy się wyjątowo źle (nie mam nerwów do jazdy w korkach, szczególnie codziennej i w te i z powrotem) Nowa filia otwiera się właśnie w Izabelinie, jest jeszcze gabinet w domu doktora (Izabelin B)

Jeśli byś potrzebowała kiedyś pomocy na miejscu, to pracuje tam mój przyjaciel, zatem mam ... tzw chody :rolleyes:

Czytałam o wyjeździe, nie omieszkam pozazdrościć ;)

Dojazd na Ursynów był przyjemny? ;)

Mnie trasa Ursynów-Latchorzew (bo dokładnie w tym miejscu jest lecznica) kojarzy się wyjątowo źle (nie mam nerwów do jazdy w korkach, szczególnie codziennej i w te i z powrotem) Nowa filia otwiera się właśnie w Izabelinie, jest jeszcze gabinet w domu doktora (Izabelin B)

Jeśli byś potrzebowała kiedyś pomocy na miejscu, to pracuje tam mój przyjaciel, zatem mam ... tzw chody :rolleyes:

Czytałam o wyjeździe, nie omieszkam pozazdrościć ;)

Jak już przebijesz się do Latchorzewa, to do mnie masz pół rzutu beretem;) więc tym bardziej zapraszam na kawkę.:)

:) dzięki! pół rzutu brzmi kusząco :popcorn:

Ale się wycieplisz. Ja z ostatniego wyjazdu do Egiptu przywiozłam ze sobą fasolkę (obecnie małego niespełna 2letniego ancymona, a raczej ancymonkę), siostra mojego męża - męża i też fasolkę. Egipt ma duży potencjał płodności, uważaj :cool:

Edit:

o kurka :rotfl:

Dałabym sobie rękę uciąć, że monika996 zapytała czy lecicie do Hiszpanii, a Ty odpowiedziałaś, że do Egiptu !!!!

Chyba najwyższy czas się przewietrzyć !

A może to moja miodówka cytrynowa na spirytusie?8)

Edytowane przez monsanbia

:) dzięki! pół rzutu brzmi kusząco :popcorn:

Ale się wycieplisz. Ja z ostatniego wyjazdu do Egiptu przywiozłam ze sobą fasolkę (obecnie małego niespełna 2letniego ancymona, a raczej ancymonkę), siostra mojego męża - męża i też fasolkę. Egipt ma duży potencjał płodności, uważaj :cool:

Dlatego NIE JADĘ do Egiptu.;):lol2:

Powodzenia Mu życzę ...

Co do trzymania kciuków ...to każdy o tym mówi... ale nikt nie realizuje ... nawet rodzice, bo są tak podekscytowani, że zapominają (wiem coś o tym :))

Proponuję trzymać kasę, aby wynagrodzić Mu kiedyś to, co teraz robi ... nie myśląc o pieniądzach :)

Rasiu,

No to 'que tengas tiempo bueno con sol en espana :)'

Aha i chwała temu co wymyślił suszarkę do prania (a widziałam u Ciebie identyczna ;))niby taka druga pralka ale cudo - od tygodnia otwieram drzwiczki wkładam pranie wywirowane zamykam drzwiczki i się miesza, się miesza i .... suchutkie wyjmuje prosto na półeczki, a w tym czasie kawka, bosko

Rasiu,

No to 'que tengas tiempo bueno con sol en espana :)'

Aha i chwała temu co wymyślił suszarkę do prania (a widziałam u Ciebie identyczna ;))niby taka druga pralka ale cudo - od tygodnia otwieram drzwiczki wkładam pranie wywirowane zamykam drzwiczki i się miesza, się miesza i .... suchutkie wyjmuje prosto na półeczki, a w tym czasie kawka, bosko

Rzeknę tylko... a nie mówiłam...;) :lol:!!!

A! I dziękować, dziękować.:D

Wczoraj odebrałam od Pewnej Przemiłej Forumowiczki, która się jeszcze nie ujawniła, a powinna, bo ma zajefajne, własnoręcznie urządzone mieszkanko, wielkanocne Efilkowe;) pupki zajęcze!!! :D :D :D Dziękuję Efi i Deevee!!! :lol:

Miłego wypoczynku w Espanii życzę :D Zazdraszczam :oops:

przywieź nam słonko i ciepełko jak będziesz wracać ;)

Oczywiście będę trzymać kciuki za Młodego i jego olimpiadę. Będzie ją zdawał w urodziny I. , więc na pewno nie zapomnę :)

Dziękuję Liduś! :D A słońca, patrząc na prognozy i tu i tam, Wy będziecie mieli więcej! :lol: Buziaki już dla I!!! :D