monsanbia 28.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam się Rasiu Fajne krokuski Uwielbiam wiosenne cwiety. U mnie już na stoliku trzecie z rzędu hiacynty piękne stoją w trzypaku (poprzednie po przekwitnięciu podtrzymuję w drugim pokoju coby je na jesieni we własnym ogrodzie wsadzić ... mam nadzieję) Buty też fajne. Widzę je do kryjących matowych rajstop Pozdrawiam (dzięki za odp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Hej Arniko. Słońce było dzisiaj przepiękne. Zachorowała mi jodła kalifornijska, to ją wywaliłam. Wsadziłam na jej miejsce sosenkę szczepioną na pniu. Witaj Monsabio w komentarzach! Skrzynkę mam już wyczyszczoną, lecz nie wiem na jak długo... Pytaj o co chcesz, choć przez kilka dni będę nieobecna, to postaram się nadrobić zaległości po powrocie. Weterynarza o którym wspomniałaś nie znam, ale za to byłam dzisiaj w Twoich okolicach. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.03.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Rasiu ja z innego tematu zadam pytanie. lecicie do Egiptu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.03.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dojazd na Ursynów był przyjemny? Mnie trasa Ursynów-Latchorzew (bo dokładnie w tym miejscu jest lecznica) kojarzy się wyjątowo źle (nie mam nerwów do jazdy w korkach, szczególnie codziennej i w te i z powrotem) Nowa filia otwiera się właśnie w Izabelinie, jest jeszcze gabinet w domu doktora (Izabelin B) Jeśli byś potrzebowała kiedyś pomocy na miejscu, to pracuje tam mój przyjaciel, zatem mam ... tzw chody Czytałam o wyjeździe, nie omieszkam pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Rasiu ja z innego tematu zadam pytanie. lecicie do Egiptu? Nie, do Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dojazd na Ursynów był przyjemny? Mnie trasa Ursynów-Latchorzew (bo dokładnie w tym miejscu jest lecznica) kojarzy się wyjątowo źle (nie mam nerwów do jazdy w korkach, szczególnie codziennej i w te i z powrotem) Nowa filia otwiera się właśnie w Izabelinie, jest jeszcze gabinet w domu doktora (Izabelin B) Jeśli byś potrzebowała kiedyś pomocy na miejscu, to pracuje tam mój przyjaciel, zatem mam ... tzw chody Czytałam o wyjeździe, nie omieszkam pozazdrościć Jak już przebijesz się do Latchorzewa, to do mnie masz pół rzutu beretem;) więc tym bardziej zapraszam na kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.03.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) dzięki! pół rzutu brzmi kusząco Ale się wycieplisz. Ja z ostatniego wyjazdu do Egiptu przywiozłam ze sobą fasolkę (obecnie małego niespełna 2letniego ancymona, a raczej ancymonkę), siostra mojego męża - męża i też fasolkę. Egipt ma duży potencjał płodności, uważaj Edit: o kurka Dałabym sobie rękę uciąć, że monika996 zapytała czy lecicie do Hiszpanii, a Ty odpowiedziałaś, że do Egiptu !!!! Chyba najwyższy czas się przewietrzyć ! A może to moja miodówka cytrynowa na spirytusie? Edytowane 28 Marca 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 dzięki! pół rzutu brzmi kusząco Ale się wycieplisz. Ja z ostatniego wyjazdu do Egiptu przywiozłam ze sobą fasolkę (obecnie małego niespełna 2letniego ancymona, a raczej ancymonkę), siostra mojego męża - męża i też fasolkę. Egipt ma duży potencjał płodności, uważaj Dlatego NIE JADĘ do Egiptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.03.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Miłego pobytu. Odwiedźcie Walencję ... bo warto. ... jak wrócisz z Hiszpanii to proszę daj mi znać ... pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Będę w Galicji i Katalonii, do Walencji następną razą. Wracam 9 na finał Młodego olimpiady. Będę prosić o mocne trzymanie kciuków 09.04 o 9.00. Odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.03.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Powodzenia Mu życzę ... Co do trzymania kciuków ...to każdy o tym mówi... ale nikt nie realizuje ... nawet rodzice, bo są tak podekscytowani, że zapominają (wiem coś o tym ) Proponuję trzymać kasę, aby wynagrodzić Mu kiedyś to, co teraz robi ... nie myśląc o pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Raśka jakbyście na Gibraltar się wybierali to uwaga na małpy bo aparaty kradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Tobie to dobrze Rasienko, odpoczywajcie sobie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 28.03.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Rasiu, No to 'que tengas tiempo bueno con sol en espana ' Aha i chwała temu co wymyślił suszarkę do prania (a widziałam u Ciebie identyczna )niby taka druga pralka ale cudo - od tygodnia otwieram drzwiczki wkładam pranie wywirowane zamykam drzwiczki i się miesza, się miesza i .... suchutkie wyjmuje prosto na półeczki, a w tym czasie kawka, bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Rasiu, No to 'que tengas tiempo bueno con sol en espana ' Aha i chwała temu co wymyślił suszarkę do prania (a widziałam u Ciebie identyczna )niby taka druga pralka ale cudo - od tygodnia otwieram drzwiczki wkładam pranie wywirowane zamykam drzwiczki i się miesza, się miesza i .... suchutkie wyjmuje prosto na półeczki, a w tym czasie kawka, bosko Rzeknę tylko... a nie mówiłam... !!! A! I dziękować, dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Wczoraj odebrałam od Pewnej Przemiłej Forumowiczki, która się jeszcze nie ujawniła, a powinna, bo ma zajefajne, własnoręcznie urządzone mieszkanko, wielkanocne Efilkowe;) pupki zajęcze!!! :D Dziękuję Efi i Deevee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Miłego wypoczynku w Espanii życzę Zazdraszczam przywieź nam słonko i ciepełko jak będziesz wracać Oczywiście będę trzymać kciuki za Młodego i jego olimpiadę. Będzie ją zdawał w urodziny I. , więc na pewno nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Miłego wypoczynku w Espanii życzę Zazdraszczam przywieź nam słonko i ciepełko jak będziesz wracać Oczywiście będę trzymać kciuki za Młodego i jego olimpiadę. Będzie ją zdawał w urodziny I. , więc na pewno nie zapomnę Dziękuję Liduś! A słońca, patrząc na prognozy i tu i tam, Wy będziecie mieli więcej! Buziaki już dla I!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.03.2011 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Rasiu pozdrow moja ukochana Hiszpanie - pojechalabym oj pojechalabym - gazpacho, paella i hiszpanska siesta - pomieszkalabym tam znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.03.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 dobry miałam pomysł? Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts