Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) Ja z ostatniego wyjazdu do Egiptu przywiozłam ze sobą fasolkę (obecnie małego niespełna 2letniego ancymona, a raczej ancymonkę), siostra mojego męża - męża i też fasolkę. Egipt ma duży potencjał płodności, uważaj :cool:

Jesssssu,ale była impreza ;) :rotfl::rotfl:

i notuję - Egipt omijać szerokim łukiem :)

Rasia, baw się przednio, a o Młodym będę pamiętać :)mam nadzieję,ze tym razem krążenie w kciukach zachowam ;)

Nic mnie nie pożarło... to ja pożarłam właśnie cud miód paelle... podżerałam też Mamusiową tortille... na słynną Galicyjską ośmiornicę zabrakło mi dzisiaj odwagi...;)

Właśnie sprawdziłam plan na jutro... stanowczo muszę iść spać... moja 70-cio letnia Mamusia jest niezmordowana, a to w końcu jej urodzinowy wyjazd.:D

Jesssssu,ale była impreza ;) :rotfl::rotfl:

i notuję - Egipt omijać szerokim łukiem :)

Faktycznie też się uchachałam jak to sama znów przeczytałam.

Prostując - nasza fasolka z podróży poślubnej, siostry męża po ślubie w Egipcie z Egipcjaninem poznanym rok wcześniej

Nie aż tak hardcorowo, ale zawsze coś ;)

Hola!:) Nadaję z Barcelony.;) Z okna hotelu mam tak zarąbisty widok, że dech zapiera.:D Jutro robimy sobie pierwszy "wolniejszy" dzień... to znaczy może tylko jedno muzeum... i zakupy!!! :lol: Gorąco, kwitnie wszystko wokół. Całe szczęście, że wszędobylskie platany nie rozwinęły w pełni liści i dają dojrzeć cud miód kamieniczne fasady.:) I wyobraźcie sobie - Sagrada Familia w środku bez ani jednego rusztowania! Skończona! Jest boooosko!:) Słoneczne pozdrowienia ślę.:)