rasia 05.04.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hej Zarośnięty. Pasiku, nosa sobie przekuwać nie będę, ale mimo to mam nadzieję, że coś zapamiętam... Wusiaczku, zdjęć mam już całą kartę 4GB i nie mogę znaleźć drugiej więc zastanawiam się już które usunąć, bo oczywiście kabelka do przegrania też nie mogę znaleźć... Efilku, czyżby czyżyk już!!! :jawdrop:Lecę pooglądać do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.04.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 hej Rasiulka, po takim opisie to sama się trochę poczułam jak w Barcelonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 miałaś oglądać po przyjeździe teraz to się skup na hiszpanach... znaczy hiszpańskich zabytkach chciałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Rasia Ty nie usuwaj tylko kup nową kartę jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Rasia, ode mnie też pozdrów Barcę Wypoczywaj i wracaj z masą zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Rasia zazdroszcze , czekam na fotorelacje, zrob tak jak pisza dziewczyny - kup nowa karte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A teraz będzie niecenzuralnie... K_WA M_Ć tego co mi dzisiaj portfel pod......lił!!! Karty nie kupię bo nie mam za co... ale znalazłam drugą 4GB, to zdjęcia będą, ale zakupów nie będzie!!! Zwiedziłam dziś piękny, nowoczesny komisariat policji w Barcelonie, a jutro zwiedzę Konsulat i jakiś bank, ale jeszcze nie wiem jaki... Chwilowo nie mam nawet 3 euro na kawę, więc leczę się sangrią zafundowaną przez moich Kochanych Rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.04.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Współczuję, niemiłe uczucie być okradzionym. Sangria to najlepsze lekarstwo. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 o cholerka - ale się narobiło:( dobrze, że z Rodzicami jesteś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.04.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Rasieńko, dokumenty też Ci skradziono? złodziejom to chyba łapy powinni nadal starym zwyczajem obcinać mam nadzieję, że pozostała część pobytu przebiegnie bez takich "niespodzianek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dokumenty też, ale okazuje się, że dokumenty mi są zupełnie niepotrzebne, w przeciwieństwie do gotówki.... Pogoda nadal piękna... może uda nam się jeszcze skoczyć do Montserrat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 nie smutaj sie takimi przeciwnościami i czerp jak najwiecej z wyjazdu. sle buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ojojoj ale sie porobilo...mam nadzieje ze zlodzieje nie poszaleja z Twoimi kartami...oby reszta urlopu byla udana i bez zadnych nieprzyjemnych niespodzianek:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 nie smutaj sie takimi przeciwnościami i czerp jak najwiecej z wyjazdu. sle buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kuźwa łapy poucinać! Mimo to baw się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Rasiulka, współczuję Niech im ręce pousychają, a ty baw się dobrze i nie korzystaj w wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Rasiulka, współczuję Niech im ręce pousychają, a ty baw się dobrze i nie korzystaj w wyjazdu Fakt, już dużo nie skorzystam... chrzanię to, wracam jutro, tylko wciąż czekam na jakieś pieniądze z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 skurwysyństwo z tymi kradzieżami !!!!!!!!!!!!!!!!! wracaj spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.04.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ale dranie!!!!,,,chyba Hiszpanie już mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ale dranie!!!!,,,chyba Hiszpanie już mi się nie podobają nie, oni nie kradną to był obcy na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts