rasia 12.04.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ja ją widziałam w 94r matko, ale ten czas leci Ja byłam 10 lat temu i też widziałam same rusztowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Tos nam zaserwowala pieknosci :)gratulacje dla mlodego - zdolnego Masz Synka;), same dobre wiesci - takie lubimy czytac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.04.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No nie ja chcę do Barcelony jechać i obejrzeć to cudo na żywo - piękne! Gratulki dla starszaka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Rasiu gratulacje dla Syna i ogromny buziak dla Ciebie za te piękne fotki:) zobaczyć na żywo marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jej. Z wrażenia zaniemówiłam! Pięknie tam jest! Ja widzę, że na FM to nie tylko nauczę się budować dom, ale i pozwiedzam kawałek świata Również przyłączam się do gratulacji dla Syna. I cieszę się bardzo z wczesnej diagnozy. Wiem jakie to ważne bo w bliskiej rodzinie mam osobę z przerzutami czerniaka . Więc wczesna diagnoza jest BARDZO SUPER. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Rasiu - czy pan Jan był drogi? Nie chodzi mi o dokładną cenę tylko tak porównując z innymi. Czekam na wycenę od niego i modlę sie żeby mnie było na niego stać. Bo w takcie rozmowy z nim było takie porozumienie dusz - on o razu wie o co chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jej. Z wrażenia zaniemówiłam! Pięknie tam jest! Ja widzę, że na FM to nie tylko nauczę się budować dom, ale i pozwiedzam kawałek świata Również przyłączam się do gratulacji dla Syna. I cieszę się bardzo z wczesnej diagnozy. Wiem jakie to ważne bo w bliskiej rodzinie mam osobę z przerzutami czerniaka . Więc wczesna diagnoza jest BARDZO SUPER. Pozdr Dziękuję Adku! Mam jeszcze jedną dobrą wiadomość... ale może to już za dużo jak na jeden dzień... Powiem więc cichutko... jutro przyjeżdża kanapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Rasieńko, zdolniacha ten Młody i super, że kanapa przejeżdża, bo już nie mogę się doczekać relacji czy wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Biorąc pod uwagę jego ogromną fachowość i kompleksowość, nie był drogi. Uważam że zapracował na każdą złotówkę i żadnej nie żałowałam no i nie musiałam później niczego poprawiać, zmieniać... ściany równe=równe tynki mniejszym nakładem pracy i materiału... itd itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.04.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Biorąc pod uwagę jego ogromną fachowość i kompleksowość, nie był drogi. Uważam że zapracował na każdą złotówkę i żadnej nie żałowałam no i nie musiałam później niczego poprawiać, zmieniać... ściany równe=równe tynki mniejszym nakładem pracy i materiału... itd itp... Tak, zgadzam się w całej rozciągłości!!!! Dzisiaj byłam na budowie którą właśnie zaczął w Izabelinie . Najbardziej jestem dumna, że dojechałam tam sama . Tylko żeby mnie było stać, żeby mnie było stać, żeby mnie było stać, żeby... Alicja Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez adk uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Tak, zgadzam się w całej rozciągłości!!!! Dzisiaj byłam na budowie którą właśnie zaczął w Izabelinie . Najbardziej jestem dumna, że dojechałam tam sama . Tylko żeby mnie było stać, żeby mnie było stać, żeby mnie było stać, żeby... Alicja Qrcze! Byłaś obok mnie! Trzeba było zajrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.04.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Piękne zdjęcia z wyjazdu. Cudowny urlop. Też moja podróż marzeń. Szkoda, że spotkały Cię te niemiłe przygody A dla syna ogromne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dobrze, że jest dobrze. Gratulki dla młodego Zdjęcia super. Super gra światło.... A z zewnątrz patrząc na powyższe zdjecia zastanawiam sie czy nie były zbudowane jak zamki lane z piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Jeeeeessssuuu, ale zazdrocha! Te zdjęcia Sagrady są genialne. Tam nie było ludzi, że tak pusto na zdjęciach? Pięknie! Dziś w DDTV w konkursie na pogodynkę nikt nie wiedział co to takiego (mówię o Sagradzie), jedna dziewczyna zdołała wymyślić ... katedrę w Mediolanie!!! Arniko - mnie też się to skojarzyło z tymi ulewanymi na plaży zamkami! Czy Pan Jan to Pan od tynków wewnętrznych? My właśnie zaczynamy szukać*ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Rasiula no proszę o jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 wow fajna i wielka ta kanapa!!! tylko chroń ją przed piesami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Cześć Betko. Pięknie dziękuję. Masz rację Arniko. Gaudi czerpał swoje inspiracje z przyrody, a plaża w Barcelonie na wyciągnięcie ręki... Monsabio, co za piękny avatarek! Pan Jan jest od SSO, od tynków cementowo-wapiennych jest pan Darek. Wusiaczku, na razie będą zdjęcia czego innego... Wreszcie! Wyczekana, zamówiona ponad miesiąc temu, wybierana przez rok;)... kanapa!!! Cały dzień czekałam na taki widok: http://img823.imageshack.us/img823/6703/kanapa130411010.jpg Żeby po pół godzinie zobaczyć taki: http://img813.imageshack.us/img813/1542/kanapa130411014.jpg http://img856.imageshack.us/img856/1473/kanapa130411022.jpg Jest wieelka i baardzo wygodna. Młoda od razu znalazła sobie kryjówkę przed piesami... http://img823.imageshack.us/img823/7562/kanapa130411027.jpg Ale nitka dorwie Młodą wszędzie... http://img607.imageshack.us/img607/4479/kanapa130411028.jpg No i już wiem, że muszę przemalować ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 wow fajna i wielka ta kanapa!!! tylko chroń ją przed piesami. Noooo i tu mamy problem... Piesy kanapowo rozbestwione od razu chciały się na nią pchać, ale zostały już szczegółowo zapoznane z instrukcją obsługi..., ciekawe na jak długo im to zostanie w pamięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.04.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Rasia, kanapa miodzio ściana może i do zmiany, ale do desek pasuje idealnie ależ Ty masz miejsca w tym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 no wyglada na mega wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts