Arnika 13.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wooł... ale zmiana.... Ładnie wygląda ta kanapa A i przez okno widzę chyba nowy komplet tarasowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dziwne, ta kanapa jest dwa razy większa niż moje dotychczasowe dwie razem, a po wywaleniu tych starych szafek z salonu sam salon faktycznie wydaje się sporo większy... A na tarasie tylko stary stolik i dwa krzesła kupione na jesiennej wyprzedaży;) Jeszcze nic docelowego, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No to dla mnie nowy... bo jak byłam wiosną to go nie było....Czyli szafek na wprost kanapy też już nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Właaaaśnie, Elena, wyjęłaś mi to z ust. Rasiu, ale masz piękny duży salon. Ta kanapa jest ogromna! Wpasowała się tak jakby zawsze tam stała. Nie wiem jak opanujesz swoją sforę, ale jakby co, to mój przyjaciel jest cenionym treserem psów zainteresowana? Podoba Ci się mój avatarek? Serio? (mam jakiś syndrom wicia gniazda ... nie żebym miała powód ) Tak tak, weszłam sobie w Twoją listę i się zdążyłam zorientować już, że pomyliłam wykonawce generalnego z tynkarzem. Nie zmienia to faktu, że trzeba się za to wziąć (za szukanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Arniko, szafki mam... stare... czekałam na kanapę, żeby móc narysować sobie nowe. Monsabio, nad sforą panuję, bo też się tym zajmuję/zajmowałam, tylko bardziej pod kątem ratownictwa poszukiwawczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Faaaaaaaaaaajne kanapiszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Coś mi się Rasiu zapodziałaś a teraz ciężko Cię dogonić Zacznę od rzeczy najważniejszych gratulacje dla syna... musisz pękać z dumy...fantastycznie...kanapiszcze przepastne ...taki świetny rodzinny meble...bardzo mi się podoba i zupełnie zapomniałam o Twoich labkach ...i dziękuję za zdjęcia ...w Hiszpanii byłam jakieś 15 lat temu ...cudne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.04.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 kciuki to musiałaś tak mocno ściskać, że pazurki połamałaś!!! Jest super! Są wyniki. Czerniak uchwycony w momencie tworzenia!!! Tylko docinka marginesów i do obserwacji. Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! a młody jest w pierwszej 50 w polsce. Indeks na uniwerek ma w kieszeni. gratulacje dla młodego!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Kanapa piękna i świetnie pasuje do Twojego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.04.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No nareszcie się doczekałaś powiedz mi co planujesz jako stolik kawowy bo tez się nad tym głowie. Wczoraj nie zadzwoniłam bo znów się nie dodzwoniłam. ale chyba póki co nie ma pośpiechu. Wczoraj mi blaciarz powiedział, ze montaż blatu w poniedziałek lub wtorek, więc i tak musztarda po obiedzie z przeprowadzką na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No piękna ta kanapa. Miodzio.Barcelona... hmmmm... Cudowne miasto. I w końcu zdjęli rusztowania. Rasiu, robiłaś jakiś drenaż / odprowadzenie deszczówki z rynien spustowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.04.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No alllleeeee kanapa!!!!!Cuuuudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.04.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasia kanapa super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ucałowania dla Młodego i serdeczne gratulacje Kanapa piękna - aż się chce uwalić na niej na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.04.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Qrcze! Byłaś obok mnie! Trzeba było zajrzeć!!! Byłam zestresowana jazdą przez Warszawę i w dodatku ze "świętą trójcą", a Ty odpoczywasz po urlopie... - nie pomyślałam, że mogłabym. Ale jeśli mogę to baaardzo chciałabym kiedyś Cię odwiedzić PS. Kanapa, bardzo bardzo fajna. W sam raz żeby "uwaliła się" na niej cała rodzinka Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) No dobra, przyznam Wam się... nigdy więcej nie kupię takiego mebla jak ta kanapa. Jest piękna, wygodna, ogromna to fakt niezaprzeczalny, ale nie potrafię z radością i pełną swobodą korzystać z mebla, o który trzeba się trząść, że coś mu się stanie... pobrudzi, zachlapie, pies się wytarza... Mam nadzieję, że się przyzwyczaję, ale jak na razie moje poczucie wolności jest strasznie zszargane... No piękna ta kanapa. Miodzio. Barcelona... hmmmm... Cudowne miasto. I w końcu zdjęli rusztowania. Rasiu, robiłaś jakiś drenaż / odprowadzenie deszczówki z rynien spustowych?? Robiłam. Wokół całego domu mam zrobiony drenaż. Z jednej strony jest odprowadzony do studni chłonnej, a z drugiej do zamkniętej studni, z której potem podlewam. ADKu, serdecznie zapraszam. Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.04.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A kto Ci to robił? Polecisz mi kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.04.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasiu, pan Jan mi odmówił . Powiedział, że ze względu na stan zdrowia boi się, że nie da rady . Nie chce nas zostawić na lodzie 2 tygodnie przed rozpoczęciem prac w razie gdyby coś mu się stało. Może gdyby dom był mniejszy, mniej skomplikowane warunki glebowe. Cała jazda z wykonawcą SSO od początku... uroniłam łezkę, a nawet więcej mimo, że twarda jestem jak stal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Adk, w wątku z polecanymi wykonawcami wiele osób zachwala pana Jerzego Filabera - może z nim spróbuj porozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.04.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Adk, w wątku z polecanymi wykonawcami wiele osób zachwala pana Jerzego Filabera - może z nim spróbuj porozmawiać? Elena Dzięki, a jakiś telefon do niego masz może - bo nie trafiłam na to nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts