Elena76 14.04.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Elena Dzięki, a jakiś telefon do niego masz może - bo nie trafiłam na to nazwisko. Proszę bardzo, przeklejam posta zadowolonego klienta Z czyściutkim sumieniem i 100% pewnością mogę polecić ekipę, która właśnie dzisiaj skończyła robić u nas stan surowy Pan Jerzy Filaber tel 692020065 i synowie 1. Na budowie byliśmy co 2 tygodnie - NIE BYŁO POTRZEBY CZĘŚCIEJ 2. Bezproblemowo, szybko, starannie 3. Pełna współpraca wykonawcy z dostawcą materiałów 4. Ekipa kulturalna, pracująca również w weekendy w razie potrzeby 5. Wszystko uczciwie i w porządku, za niewygórowaną cenę Dzięki tej ekipie uważamy, że budowa domu to czysta przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.04.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No patrz jak ja ten post mogłam przeoczyć, dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.04.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No patrz jak ja ten post mogłam przeoczyć, dzięki jeszcze raz niezamaco my nie korzystaliśmy z jego usług, ale mieliśmy okazję spotkać się u nas na budowie bo szukaliśmy wykonawcy do poprawek po naszym mistrzuniu - wprawdzie nie dogadaliśmy się, bo czasowo nie dałoby się zgrać naszych robót z inna budową, ale robi naprawdę dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Przykro mi ADKu, ale jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A kto Ci to robił? Polecisz mi kogoś? Anulko, za wszystko razem z pompą zapłaciłam 6 tysięcy, ale Ci wykonawcy nie polecę, bo był strasznie antypatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasiku kanapa baaardzo fajna i gratki wielgachne za Młodego:yes: załatwiłaś posłania? bo jak nie to ja się w sobotę wybieram.... kanapowo to u nas skóra, coś podobnego do skóry albo tkanina w antracytowym kolorze:rolleyes: chociaż moja sucz jeszcze nigdy na kanapę nie wlazła ale jest gorszy szkodnik czyli Zu;) a mi się Bracelona i Hiszpania z szaleństwami młodości kojarzy;) więc tym bardziej miło pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.04.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale ja z nim wódki pić nie będę jeśli dobrze zrobił, to dawaj gdzie mam znaleźć kogoś, nie mam już siły szukać, a założyli rynny i podobno potop, więc na co czekać Anulko, za wszystko razem z pompą zapłaciłam 6 tysięcy, ale Ci wykonawcy nie polecę, bo był strasznie antypatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 14.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasiu, czy moglbym Cie prosic o kontakt do ekipy, ktora robila u Was podlogi drewniane (Duch)? Ostatnio skorzystalem z namiaru na wykonawcow zabudow GK z Twojego dziennika - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasiu kanapa niesamowita. Aż się chce zostać kanapowcem . A do przesadnego dbania ... przywykniesz jak ktoś inny coś zaleje, umorusa, poplami ... a okaże się że wszystkie plany schodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale ja z nim wódki pić nie będę jeśli dobrze zrobił, to dawaj gdzie mam znaleźć kogoś, nie mam już siły szukać, a założyli rynny i podobno potop, więc na co czekać Anula, napisz do Ada_Lipków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 no Rasia masz wybaczone a jak jeszcze dasz kiedyś poleżeć na tym przewspaniałym kanapiszczu to otrzymasz odpust zupełny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasia, kanapiszcze bossskieeee :D chętnie by się człowiek na nim powylegiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasia, kanapiszcze bossskieeee :D chętnie by się człowiek na nim powylegiwał Nic z tego - pieski były pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nic z tego - pieski były pierwsze Na razie opanowałam sforę... ciekawam na jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasia, kanapiszcze bossskieeee :D chętnie by się człowiek na nim powylegiwał Jeszcze nie miałam kiedy, ale może w weekend wypróbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 no Rasia masz wybaczone a jak jeszcze dasz kiedyś poleżeć na tym przewspaniałym kanapiszczu to otrzymasz odpust zupełny;) To kiedy rozesłać czerwony dywan na Pani przyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasiu kanapa niesamowita. Aż się chce zostać kanapowcem . A do przesadnego dbania ... przywykniesz jak ktoś inny coś zaleje, umorusa, poplami ... a okaże się że wszystkie plany schodzą . Na wszelki wypadek... nie, nie żebym komuś źle życzyła...- jutro jadę po impregnat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasiu, czy moglbym Cie prosic o kontakt do ekipy, ktora robila u Was podlogi drewniane (Duch)? Ostatnio skorzystalem z namiaru na wykonawcow zabudow GK z Twojego dziennika - dzieki Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale ja z nim wódki pić nie będę jeśli dobrze zrobił, to dawaj gdzie mam znaleźć kogoś, nie mam już siły szukać, a założyli rynny i podobno potop, więc na co czekać Inny sprawdzony namiar: robili mi dodatkowe odwodnienie z jednej rynny ze stropodachu nad garażem,ale generalnie zajmują się ogrodami: 502 669 612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasiku kanapa baaardzo fajna i gratki wielgachne za Młodego:yes: załatwiłaś posłania? bo jak nie to ja się w sobotę wybieram.... kanapowo to u nas skóra, coś podobnego do skóry albo tkanina w antracytowym kolorze:rolleyes: chociaż moja sucz jeszcze nigdy na kanapę nie wlazła ale jest gorszy szkodnik czyli Zu;) a mi się Bracelona i Hiszpania z szaleństwami młodości kojarzy;) więc tym bardziej miło pooglądać Wtedy nie zdążyłam Pasiulku, to może faktycznie umówimy się w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts