salik 14.04.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 BoC super - jak już się znudzi Tobie i Twoim piesom, to chętnie przygarniemy ją (pociesz się że nie masz 3 kotów tak jak my ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wtedy nie zdążyłam Pasiulku, to może faktycznie umówimy się w sobotę? oki - tylko raczej do południa bo potem pomykamy po roślinki w Mysi strony - znaczy taki mam plan a co wyjdzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 BoC super - jak już się znudzi Tobie i Twoim piesom, to chętnie przygarniemy ją (pociesz się że nie masz 3 kotów tak jak my ) No to faktycznie już się cieszę! Bo wyobraziłam sobie 3 koty ostrzące pazurki na moich poduchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 oki - tylko raczej do południa bo potem pomykamy po roślinki w Mysi strony - znaczy taki mam plan a co wyjdzie zobaczymy 10 dla mnie całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No to faktycznie już się cieszę! Bo wyobraziłam sobie 3 koty ostrzące pazurki na moich poduchach. Raczej na dolach, ulubiona zabawa to slizg prosty na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Sobie tylko powzdycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.04.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 10 dla mnie całkiem ok. Asiu to o 10 w hurtowni - ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Inny sprawdzony namiar: robili mi dodatkowe odwodnienie z jednej rynny ze stropodachu nad garażem,ale generalnie zajmują się ogrodami: 502 669 612 dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rasiu, Pan Darek od tynków chciałby nas bardzo (powiedziałam że Pani Joasia z Izabelina była zadowolona) Ale niestety, może dopiero w sierpniu Buuuu Szukam tynkarza Za to Misiaczki uchwucone (tzn brat Pana Roberta. Mam nadzieję że ta sama półka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.04.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rasiu, Pan Darek od tynków chciałby nas bardzo (powiedziałam że Pani Joasia z Izabelina była zadowolona) Ale niestety, może dopiero w sierpniu Buuuu Szukam tynkarza No to widzę że szukamy tych samych ekip, bo ja też dzisiaj z Panem Darkiem rozmawiałem Za to Misiaczki uchwucone (tzn brat Pana Roberta. Mam nadzieję że ta sama półka) Czy 'Pan Robert', to niejaki Pan Robert Hawryluk? Ja szukam kogoś do tynków na czerwiec i bida z nędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Czy 'Pan Robert', to niejaki Pan Robert Hawryluk? Pan Robert z ekipy gk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja wiem że to Pan Robert od GK, tylko pytam o nazwisko bo w kilku miejscach sporo ludzi poleca do zabudowy GK właśnie Pana Roberta Hawryluka i zastanawiam się czy to ten sam 'Pan Robert' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rasieńko możesz być pewna że przy najbliższej okazji skorzystam z możliwości wyłożenia się na Twoim cudzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rasienko Kanapa jest zaje.... ten tego... BOSKA! W ramach żartu: to Ty masz salon? Jest cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rasiu, Pan Darek od tynków chciałby nas bardzo (powiedziałam że Pani Joasia z Izabelina była zadowolona) A o nazwie ulicy nie wspomnialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Padam na pyszczek... Wczorajszy cały dzień w ogrodzie utrwalił moją catalońską opaleniznę Kilka mniejszych drzewek już wsadzonych, w tym sosna chińska, wejmudka, limba syberyjska piramidalis, dwa świerczki, jodła kalifornijska, dwie brzozy, trzy wierzby mandżurskie. Muszę teraz wymyślić jak przywieźć te trochę większe drzewka. Wszystkie iglaczki, które miałam posadzone w mokrej części ogrodu zostały wykopane i czekają aż się specjalnie dla nich uformuje skarpka. Wtedy będą miały szansę przeżyć i może trochę urosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A foty gdzie - nie wierzę, pewnie przeleżałaś na leżaczku,a nam tu kity wciskasz o ciężkiej pracy czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 wlasnie wlasnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 wlasnie, bez fotek sie nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 zwłaszcza opalenizny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts