Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BoC super - jak już się znudzi Tobie i Twoim piesom, to chętnie przygarniemy ją ;-)

(pociesz się że nie masz 3 kotów tak jak my :))

No to faktycznie już się cieszę! :D Bo wyobraziłam sobie 3 koty ostrzące pazurki na moich poduchach.:lol2:

Rasiu, Pan Darek od tynków chciałby nas bardzo (powiedziałam że Pani Joasia z Izabelina była zadowolona) :D

Ale niestety, może dopiero w sierpniu

Buuuu

Szukam tynkarza

No to widzę że szukamy tych samych ekip, bo ja też dzisiaj z Panem Darkiem rozmawiałem :)

Za to Misiaczki uchwucone (tzn brat Pana Roberta. Mam nadzieję że ta sama półka)

Czy 'Pan Robert', to niejaki Pan Robert Hawryluk?

Ja szukam kogoś do tynków na czerwiec i bida z nędzą :(

Padam na pyszczek...:) Wczorajszy cały dzień w ogrodzie utrwalił moją catalońską opaleniznę;) Kilka mniejszych drzewek już wsadzonych, w tym sosna chińska, wejmudka, limba syberyjska piramidalis, dwa świerczki, jodła kalifornijska, dwie brzozy, trzy wierzby mandżurskie. Muszę teraz wymyślić jak przywieźć te trochę większe drzewka. Wszystkie iglaczki, które miałam posadzone w mokrej części ogrodu zostały wykopane i czekają aż się specjalnie dla nich uformuje skarpka. Wtedy będą miały szansę przeżyć i może trochę urosnąć;):).