wu 24.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 oj wiem Rasiątko wiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Rasiu , jak tam nastrój przedmaturalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Rasiu , jak tam nastrój przedmaturalny? Jak to Młody mówi - "spoko - luz" Muszę tylko jeszcze obdzwonić "komitet kanapkowy";) i porozdzielać rodziców na poszczególne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Mój też póki co zachowuje stoicki spokój ,tylko mnie to wszystko jakoś przeraża ..;)najbardziej przejmuję się tym ,że on w ogóle do polskiego i matmy się nie przygotowuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dadzą radę, mojej poszło jak z płatka, a za dużo się nie przykładała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 u nas bardziej my sie stresujemy niż młody. luby po wielkiej kłótni o 'nic-nie-uczenie-się' stwierdził że ma w d... i więcej się o to nie spyta co młody ochoczo wykorzystuje i chodzi na randki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 hahaha Moja matura była 3 lata temu i to chyba tak jest, że my przejmujemy się mniej niż rodzice Ale głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 u nas bardziej my sie stresujemy niż młody. luby po wielkiej kłótni o 'nic-nie-uczenie-się' stwierdził że ma w d... i więcej się o to nie spyta co młody ochoczo wykorzystuje i chodzi na randki A mój jeździ w Tatry. ... albo śpi;) To i ja się zupełnie wyluzowałam... Dłubię w ogrodzie dziś od 8 rano, a Młode cały czas śpią. Nie ma się czym denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 hahaha Moja matura była 3 lata temu i to chyba tak jest, że my przejmujemy się mniej niż rodzice Ale głowa do góry Akurat dzisiaj dłubię w ziemi, więc głowę mam nisko spuszczoną, ale generalnie im bliżej matury tym mniej się przejmuję... bardziej irytuje mnie Młoda i jej ciągłe znikanie z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no cóż... przypomnij sobie siebie w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 no cóż... przypomnij sobie siebie w tym wieku o to to to ja o mały włos nawet bym do matury nie podchodziła taka byłam zakochana i nauka kompletnie mi powiewała:D gdyby nie rodzice i ich zrzędzenie to nie wiem jak to wszystko by się skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.04.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A ja zdrowych Poświąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 rasianawiązując do twojego pytaniahttp://allegro.pl/show_item.php?item=1569396838 - tu masz rivan na podkładce gisela 5, wklejam bo rivan znacznie trudniej dostać niż burlat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 rasia nawiązując do twojego pytania http://allegro.pl/show_item.php?item=1569396838 - tu masz rivan na podkładce gisela 5, wklejam bo rivan znacznie trudniej dostać niż burlat Dzięki Efciu! Zamówiłam dzisiaj 2X Rivan i Burlat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Matkooooo, gdy podchodziłam do matury byłam najbardziej wyluzowaną osobą w rodzinie!!!! Ciekawe, czy mi ten luzik zostanie, gdy moja Młoda będzie blisko .... A kanapa ... zarąbista!!!!!! Mam prośbę - ze względy na ponadnormatywną prędkość mojego internetu na otwarcie zdjęć szarej łązienki w Twoim dzienniku będę prawdopodobnie czekała do przyszłorocznej Wielkanocy ... Czy sprawi Ci problem, jeśli wyślę na priva adres mailowy, przesłanie mi tych zdjęć właśnie na maila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Brazuniu nie ma sprawy. Tylko której szarej? Tej dolnej szaro-szarej, czy górnej szaro-drewniano-białej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ło matko, toż ja nie mam pojęcia, bo zdjęcia nadal się otwierają ... Jedno jakie mam otwarte, to szary murowany prysznic. Jeśli to nie problem podeślij obie, coś mi w duszy gra, że ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Rasia, pisałaś u kogoś, że masz światełka przy schodach na 230W. Możesz mi napisać jakie to ? Chodzi mi o model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ło matko, toż ja nie mam pojęcia, bo zdjęcia nadal się otwierają ... Jedno jakie mam otwarte, to szary murowany prysznic. Jeśli to nie problem podeślij obie, coś mi w duszy gra, że ładne są Brazuniu, poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Rasia, pisałaś u kogoś, że masz światełka przy schodach na 230W. Możesz mi napisać jakie to ? Chodzi mi o model Liduś, nie pamiętam... chyba massive i chyba te: http://www.nokaut.pl/oprawy-lamp/oprawa-sufitowa-massive-artemis-59300-17-10.html z żarówkami led oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts