braza 28.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dzięki, doszło ... fantastyczne!!! Rasiu, jakie to płytki? Mozaika jest szklana, to widzę i nie jestem pewna, ale chyba hiszpańska, ale te drugie, nie mam pojęcia. Gratuluję, bardzo mi się podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkrabeusz 28.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam Rasiu, mam kilka pytań ad. łazienki Młodych. Jaką masz wysokość ścianki kolankowej i kąt nachylenia dachu? W jakiej odległości od ścianki jest wanna? I jaka jest wysokość od podłogi do sufitu przy wannie od strony ścianki? Próbuję sobie wyobrazić i ewentualnie przearanżować przestrzeń w łazience w projekcie, który mi się podoba Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dzięki, doszło ... fantastyczne!!! Rasiu, jakie to płytki? Mozaika jest szklana, to widzę i nie jestem pewna, ale chyba hiszpańska, ale te drugie, nie mam pojęcia. Gratuluję, bardzo mi się podobają! Mozaika w przysypialnianej to coś w rodzaju łupka z miką i innymi srebrzystymi minerałami. Jest niesamowita, każdy jeden kwadracik jest inny i niepowtarzalny. W dolnej to taki szaro-zielonkawy mix serii Gredos 67 z Azteca Ceramica z Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Oooo dzięki. Do mojej łazienki jeszcze długa droga, ale raczej będzie szara wszystkie informacje mi się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam Rasiu, mam kilka pytań ad. łazienki Młodych. Jaką masz wysokość ścianki kolankowej i kąt nachylenia dachu? W jakiej odległości od ścianki jest wanna? I jaka jest wysokość od podłogi do sufitu przy wannie od strony ścianki? Próbuję sobie wyobrazić i ewentualnie przearanżować przestrzeń w łazience w projekcie, który mi się podoba Pozdrawiam serdecznie Przepraszam, ale trochę mi zajęło szukanie miarki po porządkach świątecznych... Ścianka kolankowa: 90cm Kąt nachylenia dachu, o ile dobrze pamiętam - 33 stopnie. Odległość od ściany do wanny: 46cm Wysokość na brzegu wanny od strony ściany mniej więcej 125cm, pod oknem 170cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Rasiunia precyzyjna jak szwajcarski zegarek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Cześć Rasiu Pięny ogród u Was się rodzi. Też kupiłam kosiarkę - mam nadzieję że w środę przyjedzieJak bzy? Kwitnie choć jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ale masz wielkie drzewiska , tawula jak pieknie kwitnie, a te kaczence wymiataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ale masz wielkie drzewiska , tawula jak pieknie kwitnie, a te kaczence wymiataja Hi,hi... bo sfotografowane z perspektywy korzenia... Tusia, gdzie mi do Twojego ogrodu. Ale kaczeńce są faktycznie piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Cześć Rasiu Pięny ogród u Was się rodzi. Też kupiłam kosiarkę - mam nadzieję że w środę przyjedzie Jak bzy? Kwitnie choć jeden? Żeby nie zapeszyć, bo były przesadzane tydzień temu, ale rewelacja! Przeżyły dwa i mają się świetnie i obadwa zbierają się kwitnienia. http://img21.imageshack.us/img21/7424/ogrd042011214.jpg A co do porodu, to powinnam już dawno znaleźć się w Księdze Guinnessa. To że w bólach, to pryszcz, ale żeby rodzić dwa lata??? Edytowane 1 Maja 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Rasiunia precyzyjna jak szwajcarski zegarek;) Cześć Wusiaczku! Dobrze, że mrugnęłaś okiem, bo inaczej myślałabym, że adresata pomyliłaś. Jak Się mieszka na nowych śmieciach? Bo pewnie na kartonach już nie, bo jak Cię znam wszystko od razu rozpakowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Rasiu ten ogród to tak mi się z takim angielskim, tajemniczym ogrodem kojarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Rasia ogród boski masz i co to jest to piękne białe co ma liście jak konwalia tylko na łodydze i takie białe małe dzwoneczki:) nooo ja to bym nawet rozpakowała jakby miała gdzie:rotfl: na kartonach i na workach sobie mieszkam;) ale i tak mi dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Rasiu ten ogród to tak mi się z takim angielskim, tajemniczym ogrodem kojarzy:) Prawdziwy "Tajemniczy Ogród" to mam za siatką. Mój to taki marny substytut... na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Prawdziwy "Tajemniczy Ogród" to mam za siatką. Mój to taki marny substytut... na razie... u nikogo innego nie miałam takich skojarzeń, a u Ciebie to już w zeszłym roku mi zalatywało tajemniczością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wusia obstawiam ze to serduszka okazala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Rasia ogród boski masz i co to jest to piękne białe co ma liście jak konwalia tylko na łodydze i takie białe małe dzwoneczki:) nooo ja to bym nawet rozpakowała jakby miała gdzie:rotfl: na kartonach i na workach sobie mieszkam;) ale i tak mi dobrze:) Kokoryczka wielkokwiatowa. Jeśli to Cię pocieszy, to ja też mam jeszcze kilka kartonów nierozpakowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Cześć Rasiulka, Ja też mrugnę oczkiem;) Wusia ja też mam sporo w domu kartonów nierozpakowanych i nieprzeprowadzone manele z garażu kolegi... Tam dopiero jest meksyk, a skoro były mi rzeczy niepotrzebne przez dwa lata, to może wcale ich nie potrzebujemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Rasiu Twój Ogród - cudo!!!!Mój tak będzie chyba wyglądał dopiero za 20 lat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 no kurde przegralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts