wu 03.05.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Rasia Księciunio mmmmmmmmmm ale ten Jego rumak oooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.05.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Rasiu doświadczenia to ja może dużo nie mam, ale za to ogrom chęci i duży zapał do pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Noo noooo... te rumaki.... Nasze chłopaki to kochają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.05.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Aaaaaaaaaaa, teraz załapałam o co chodzi z rumakami, ja dzisiaj coś z intelygencjom mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Rasia, najwazniejsze ze Szanowny wrocil na czas. Powodzenia dla Mlodego!! Mi mlodsze dziecko mowi, ze On nie musi sie uczyc, bo wystarczy jest przystojny...:rolleyes: i jak tu z takim przez zycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 kciuki zaciśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dzięki Gosiaczku! Mayu, Twój Młodszy ma rewelacyjną filozofię na życie! Tak trzymać. Adku, to zupełnie tak jak ja... i powoli efekty widać. Wusiu, Arniko, rumak jak rumak, byleby wolno pędził, ale to szaleństwo w oczach Księciunia jest niepokojące... Nelciu, Spireo, bardzo dziękuję. Wasze dobre słowa mają dla mnie ogromne znaczenie:) Spireo, kanapa Celano modułowa, materiał - szara Sazza. Myszko, brunnera ma dwa listki... jeśli to ona... e-Molku, po kolei: niezapominajki, nie pamiętam-wysiane w zeszłym roku, goryczka krótkołodygowa. Anulka, Dorbiku, bardzo dziękuję za miłe słowa. A teraz lecę po Młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.05.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Rasiu, ten narożnik ... wymiata. Cudo nad cudami. Pracuję nad moim mężęm coby go przekonać do materiałowej rogówki. Twój egzemplarz posłuży jako zachęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Rasiu, ten narożnik ... wymiata. Cudo nad cudami. Pracuję nad moim mężęm coby go przekonać do materiałowej rogówki. Twój egzemplarz posłuży jako zachęta. Polecam tkaninę - Sazza, jest rewelacyjna! No i wszystko można zdjąć do prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 właśnię tę Sazzę sobie już dawno upatrzylam, tylko miejsca i układu sofy szukam powodzenia dla Młodego słuchałam dzisiaj rano audycji w Radio Wrocław i podawali, że korepetycje są tak popularne, że uczniowe chodzą na nie tak często i w z tylu przedmiotów, że opłacenie wszystkiego jest na poziomie samochodu z salonu (mówili o ok. 40 tys. zł). Czy naprawdę tak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 właśnię tę Sazzę sobie już dawno upatrzylam, tylko miejsca i układu sofy szukam powodzenia dla Młodego słuchałam dzisiaj rano audycji w Radio Wrocław i podawali, że korepetycje są tak popularne, że uczniowe chodzą na nie tak często i w z tylu przedmiotów, że opłacenie wszystkiego jest na poziomie samochodu z salonu (mówili o ok. 40 tys. zł). Czy naprawdę tak to wygląda? Nie. Młody nie miał ani godziny korepetycji... w ogóle nie wiem co to jest? Szkoła ma przygotować i sami się nauczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 a bo twoj Mlody zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Nie. Młody nie miał ani godziny korepetycji... w ogóle nie wiem co to jest? Szkoła ma przygotować i sami się nauczyć... dokładnie, to co usłyszałam w radio to jakaś paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) Witam pomajówkowo i od razu niech się przyzna ten, kto mi lato i jesień zaiwanił ???!!!! U mnie zima!!!! Edytowane 4 Maja 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam pomajówkowo i od razu niech się przyzna ten, kto mi lato i jesień zaiwanił ???!!!! U mnie zima!!!! U mnie już wiosna, ale jeszcze wczoraj była zima... brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 a bo twoj Mlody zdolny Młody dzisiaj napisał polski tylko dlatego, że miał szczęście(znowu!), bo Granica to jedna z niewielu książek którą przeczytał, sorki - wysłuchał, bo korzystał z audiobuków, grając w między czasie na kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No i pieknie:) A Ty sie matka tak nie stresuj, bo wszyscy wiemy,że to zbędne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.05.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Czytał czy słuchał grunt że napisał. Kciuki trzymam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Najważniejsze, że napisał i jeden z egzaminów ma już za sobą A Księciunio na motorze wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.05.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Rasiulka trzymam kciuki za Młodego:) oby wszystko poszło jak po maśle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts