Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Ty, mysza, nie obrazaj mojej betonowej podlogi. :lol: :lol: :lol: No widze, ze cienko to wyglada. Kiedys Mayland kombinowala z kamieniami i tez mowila, ze je mozna skleic zywica jakas, zeby je bylo widac, a nie zeby byly usmarkane takie. :-? Usunac mozna, tylko co dalej? :roll:

Dalej... to trzeba zamówić takie same... nie powiem gdzie i za ile, bo się wścieknę jeszcze bardziej :evil: grzecznie poczekać kilka tygodni, przywieźć i wkleić od nowa...

Shit... Mili panowie jak zapierdzielili, to powinni zwrocic za kamyczki... :roll:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty, mysza, nie obrazaj mojej betonowej podlogi. :lol: :lol: :lol: No widze, ze cienko to wyglada. Kiedys Mayland kombinowala z kamieniami i tez mowila, ze je mozna skleic zywica jakas, zeby je bylo widac, a nie zeby byly usmarkane takie. :-? Usunac mozna, tylko co dalej? :roll:

Dalej... to trzeba zamówić takie same... nie powiem gdzie i za ile, bo się wścieknę jeszcze bardziej :evil: grzecznie poczekać kilka tygodni, przywieźć i wkleić od nowa...

Shit... Mili panowie jak zapierdzielili, to powinni zwrocic za kamyczki... :roll:

Czy się skończy skrobaniem, czy nowych kupowaniem, nie zapomnę wykonawcy tego re fakturować... :( ... ale może się jeszcze opamięta i sam naprawi swój błąd...? :roll:

No coz, mnie tez wykonawca narazil na 2700 dodatkowych kosztow przez swoja glupote tylko, ze ja mu moge teraz tylko grozic UKSem i takimi tam. :-?

Bedzie dobrze rasia, no chyba nikt z fachoffcow nie twierdzi, ze juz jest? :roll:

Nioo oprócz jednego chyba na razie... :roll: Ale ja też wierzę, że będzie dobrze... :D

Stuk, stuk szklanicą! :wink: :D

Dzięki Małgoś. :D Zajrzałam tam i się tylko przekonałam, że chcę mieć taką epoksydową z kamyczkami podłogę w garażu... ale w holu i jadalni miały być żywe, wystające jak z piasku na brzegu rzeki kamyczki...

a jakby tam wkleic deske na tym pasie zamiast kamoli? taką usęcznioną, w stylu jestem prawdziwe drzewo?

Znalazłam na allegro aukcje - a nóż ma ktos w ofercie cos co ci sie spodoba

http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=mozaika+otoczaki

Mi sie podobają te białe. Mogłby byc kontrast? balck&white?

Sama chcialam zamowic, ale nie wiem czy bedzie do czego

hej...

skoro Rasia wymarzyła Sobie otoczaki (i nie jest to jakiś kosmos zupełny), to mają byc otoczaki.

Z całym szacunkiem dla drewna jestem drewno...

Grzesio z całym szacunkiem do Ciebie - chcialam zagaic cokolwiek, nie wiem czy te kamienie to ciągle marzenie. A teraz pytanie- komu je powierzyc do ułożenia ...

Ja mam głęboką nadzieję, że da się tę całą sytuację załatwić w cywilizowany sposób. W końcu po obu stronach są inteligentni i dobrzy ludzie.

Jakieś rozwiązanie trzeba znaleźć.

Najlepiej gdyby było zadowalające obie strony.

Ktoś, gdzieś popełnił błąd - ale to tylko spotkanie tych dwóch stron może sprawę wyjaśnić i rozwiązać.

Mam nadzieję, że się uda.

Pewnie, że się uda!

zawsze się udawało, tak będzie i tym razem, głowa do góry! :D

A może by tak - Rasia zaopatrzy się w kilkanaście par kapci muzealnych i wszyscy foście będą zobowiązani do odszlifowania swojej kolejki w ilości minut 15-tu (lub np. 1000-ca szurnięć na każdą nóżkę)

I co - nie da się?

Mysia - a gdzie Twój dziennik i komentarze???

Pewnie, że się uda!

A może by tak - Rasia zaopatrzy się w kilkanaście par kapci muzealnych i wszyscy foście będą zobowiązani do odszlifowania swojej kolejki w ilości minut 15-tu (lub np. 1000-ca szurnięć na każdą nóżkę)

I co - nie da się?

nie ma i nie bedzie juz wiecej :)

Pewnie, że się uda!

I co - nie da się?

nie ma i nie bedzie juz wiecej :)

dlaczego? :o