malgos2 02.03.2009 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ty, mysza, nie obrazaj mojej betonowej podlogi. No widze, ze cienko to wyglada. Kiedys Mayland kombinowala z kamieniami i tez mowila, ze je mozna skleic zywica jakas, zeby je bylo widac, a nie zeby byly usmarkane takie. Usunac mozna, tylko co dalej? Dalej... to trzeba zamówić takie same... nie powiem gdzie i za ile, bo się wścieknę jeszcze bardziej grzecznie poczekać kilka tygodni, przywieźć i wkleić od nowa... Shit... Mili panowie jak zapierdzielili, to powinni zwrocic za kamyczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 02:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ty, mysza, nie obrazaj mojej betonowej podlogi. No widze, ze cienko to wyglada. Kiedys Mayland kombinowala z kamieniami i tez mowila, ze je mozna skleic zywica jakas, zeby je bylo widac, a nie zeby byly usmarkane takie. Usunac mozna, tylko co dalej? Dalej... to trzeba zamówić takie same... nie powiem gdzie i za ile, bo się wścieknę jeszcze bardziej grzecznie poczekać kilka tygodni, przywieźć i wkleić od nowa... Shit... Mili panowie jak zapierdzielili, to powinni zwrocic za kamyczki... Czy się skończy skrobaniem, czy nowych kupowaniem, nie zapomnę wykonawcy tego re fakturować... ... ale może się jeszcze opamięta i sam naprawi swój błąd...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No coz, mnie tez wykonawca narazil na 2700 dodatkowych kosztow przez swoja glupote tylko, ze ja mu moge teraz tylko grozic UKSem i takimi tam. Bedzie dobrze rasia, no chyba nikt z fachoffcow nie twierdzi, ze juz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Patrz, tu o tym mowili: http://forum.muratordom.pl/post2619476.htm?highlight=kamyczki%20%BFywica#2619476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No coz, mnie tez wykonawca narazil na 2700 dodatkowych kosztow przez swoja glupote tylko, ze ja mu moge teraz tylko grozic UKSem i takimi tam. Bedzie dobrze rasia, no chyba nikt z fachoffcow nie twierdzi, ze juz jest? Nioo oprócz jednego chyba na razie... Ale ja też wierzę, że będzie dobrze... Stuk, stuk szklanicą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Patrz, tu o tym mowili: http://forum.muratordom.pl/post2619476.htm?highlight=kamyczki%20%BFywica#2619476 Dzięki Małgoś. Zajrzałam tam i się tylko przekonałam, że chcę mieć taką epoksydową z kamyczkami podłogę w garażu... ale w holu i jadalni miały być żywe, wystające jak z piasku na brzegu rzeki kamyczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Cin, cin. Poczucie estetyki niektorych gosci jest powalajace. Niech teraz skrobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rasiulka , ja już Ci wszystko napisałam , zostały mi tylko brzydkie wyrazy i opadnięte ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Szkoda tak pięknych kamyczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Rasia... dawno mnie tu nie było, bo szlaje na budowie, ale widziałam kamyczki.... trzymam kciukaski by jakoś się udało je poprawić... nie chcę więcej pisać, by Cię nie drażnić są jeszcze jakieś szklaneczki....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dzień doberek co się stało z kamyczkami już pędzę do dziennika zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a jakby tam wkleic deske na tym pasie zamiast kamoli? taką usęcznioną, w stylu jestem prawdziwe drzewo? Znalazłam na allegro aukcje - a nóż ma ktos w ofercie cos co ci sie spodobahttp://allegro.pl/search.php?sg=0&string=mozaika+otoczakiMi sie podobają te białe. Mogłby byc kontrast? balck&white? Sama chcialam zamowic, ale nie wiem czy bedzie do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 02.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hej... skoro Rasia wymarzyła Sobie otoczaki (i nie jest to jakiś kosmos zupełny), to mają byc otoczaki. Z całym szacunkiem dla drewna jestem drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hej... skoro Rasia wymarzyła Sobie otoczaki (i nie jest to jakiś kosmos zupełny), to mają byc otoczaki. Z całym szacunkiem dla drewna jestem drewno... Grzesio z całym szacunkiem do Ciebie - chcialam zagaic cokolwiek, nie wiem czy te kamienie to ciągle marzenie. A teraz pytanie- komu je powierzyc do ułożenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Rasiu, teraz juz wiem skąd ta czarna dziura. Poleciałam zobaczyć w dzienniczku i zrobiło mi się bardzo smutno i przykro. Ktoś robił to bez pojęcia. Wrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Rasiu nie będę Cie dobijać ... musi być jakieś wyjście. Kurka wodna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja mam głęboką nadzieję, że da się tę całą sytuację załatwić w cywilizowany sposób. W końcu po obu stronach są inteligentni i dobrzy ludzie. Jakieś rozwiązanie trzeba znaleźć. Najlepiej gdyby było zadowalające obie strony.Ktoś, gdzieś popełnił błąd - ale to tylko spotkanie tych dwóch stron może sprawę wyjaśnić i rozwiązać.Mam nadzieję, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 02.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mam nadzieję, że się uda. Pewnie, że się uda! zawsze się udawało, tak będzie i tym razem, głowa do góry! A może by tak - Rasia zaopatrzy się w kilkanaście par kapci muzealnych i wszyscy foście będą zobowiązani do odszlifowania swojej kolejki w ilości minut 15-tu (lub np. 1000-ca szurnięć na każdą nóżkę) I co - nie da się? Mysia - a gdzie Twój dziennik i komentarze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mam nadzieję, że się uda. Pewnie, że się uda! zawsze się udawało, tak będzie i tym razem, głowa do góry! A może by tak - Rasia zaopatrzy się w kilkanaście par kapci muzealnych i wszyscy foście będą zobowiązani do odszlifowania swojej kolejki w ilości minut 15-tu (lub np. 1000-ca szurnięć na każdą nóżkę) I co - nie da się? Mysia - a gdzie Twój dziennik i komentarze??? nie ma i nie bedzie juz wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mam nadzieję, że się uda. Pewnie, że się uda! zawsze się udawało, tak będzie i tym razem, głowa do góry! A może by tak - Rasia zaopatrzy się w kilkanaście par kapci muzealnych i wszyscy foście będą zobowiązani do odszlifowania swojej kolejki w ilości minut 15-tu (lub np. 1000-ca szurnięć na każdą nóżkę) I co - nie da się? Mysia - a gdzie Twój dziennik i komentarze??? nie ma i nie bedzie juz wiecej dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts