mayadaski 04.05.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Przypuszczam Rasiu, ze w tym roku to z niecierpliwoscia czekasz az kasztany przekwitna, bo sie matury wtedy skoncza;) I odetchniesz pelna pierwsia wtedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 dokładnie, to co usłyszałam w radio to jakaś paranoja Media klamia. Mysle, ze ilosc korepetycji nie przeklada sie na pojemnosc mozgu oraz umiejetnosc przetwarzania informacji przezen, a jedynie sa wskaznikiem braku piatej klepki u rodzicow. Rasia, bedzie dobrze. Zdasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Rasiula pewnie Młodemu dobrze poszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.05.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 O kurna Rasia prawdziwy Księciunio na rączym rumaku:jawdrop: (mój M też ma takiego rumaka i nawet się dałam namówić na pasażera) dołączam się do trzymających kciuki za młodego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.05.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 no tak. ale przy rozszerzonych przedmiotach jest za mało czasu na powtórki. za mało godzin mają ustawowo i nauczyciele nie wyrabiają się. dlatego korepetycje są według mnie niezbędne w powtórzeniu kompletnie całego materiału. zresztą ja też mialam z matmy i z matury 5. więc warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 rasieńko super klimatycznie. mój to takie świeże równe bibzdy. młody też podobno napisał. i w sumie o to chodziło. polski mu tylko do szuflady potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 trzymam jutro mocno zaciśnięte kciuki od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 przyłączam się do 3mania kciukasów i ja proszę o nie dla mej trójcy-syncia Bartusia, jego dziewczyny i chłopaka Martynusi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dzizas, wprowadzacie mamuski nerwowa atmosfere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.05.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 to ja tez zaciskam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 dzieci mają w nosie to ktoś się musi denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Matura to bzdura. Ja Wam to mówię. Sredniorozgarnięty uczeń zdaje ją z palcem w.. To raz, dwa: niż demograficzny dotarł rowneiż do uczelni. naprawdę łaski nie robią, że przyjmą studentów. Ktoś te gronostaje musi utrzymywac. Więc Spoko Wodza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (mój M też ma takiego rumaka i nawet się dałam namówić na pasażera) odważna bestia z Ciebie Ja raz się dałam namówić i przy prędkości 40 km/h myślałam,że umarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 odważna bestia z Ciebie Ja raz się dałam namówić i przy prędkości 40 km/h myślałam,że umarłam Dlatego ja jeszcze się nie dałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Matura to bzdura. Ja Wam to mówię. Sredniorozgarnięty uczeń zdaje ją z palcem w.. To raz, dwa: niż demograficzny dotarł rowneiż do uczelni. naprawdę łaski nie robią, że przyjmą studentów. Ktoś te gronostaje musi utrzymywac. Więc Spoko Wodza! W całej rozciągłości Jaśnie Pani Bolesności się z Panią zgadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dlatego ja jeszcze się nie dałam... mięczak :rotfl: z zamkniętymi oczami obleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dzięki za kciuki Dziewczynki. Fajnie pomyśleć, że ktoś przejmuje się za mnie, bo ja jakoś nie mogę przejąć się wcale. Mam to w nosie. Planuję wakacje, sadzę roślinki, a na noc okrywam żeby nie przemarzły. Kończę butelkę dobrego wina i jutro zamierzam się wyspać, bo dzisiaj Młodą odwoziłam na 7.00 na zieloną szkołę. W kominku Młody napalił i teraz siedzi na komputerze i zastanawia się, czy pójść spać już czy za chwilę... dziś na polskim zasnął, obudziła go Pani z komisji... On ma to wszystko jeszcze bardziej w nosie! Dobranoc i oby nie była za zimna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 odważna bestia z Ciebie Ja raz się dałam namówić i przy prędkości 40 km/h myślałam,że umarłam Dlatego ja jeszcze się nie dałam... A ja swojego M usilnie namawiam na motor, bo chciałabym aby mnie powoził, a jego to nie kręci i woli samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 odważna bestia z Ciebie Ja raz się dałam namówić i przy prędkości 40 km/h myślałam,że umarłam Ja dostałam przez "się niedawanie" ksywkę "Niewierny Tomasz" Jak kupował motocykl to zrobiłam dziką awanturę, że to smierć i w ogóle głupota, kryzys wieku średniego itp. itd. ect ect. nigdy w życiu nie było mowy, że wsiądę na taki dwukołowiec Teraz wstyd się przyznać ale śmigam z moim M systematycznie i jak słyszę warkot gdzieś na ulicy to taka tęsknota mnie ogarnia ... nie mogę doczekać się kolejnych wypadów. Chociaż za każdym razem mam serce w gardle bo mój raczej wolno nie jeździ...ale wiecie adrenalina chyba uzależnia. Ostatnio mi wróżą, że pewnie też sobie prawko kat A zrobię i odbiję małżowi rumaka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 A ja swojego M usilnie namawiam na motor, bo chciałabym aby mnie powoził, a jego to nie kręci i woli samochody moim zdaniem to przychodzi z wiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts