Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dokładnie, to co usłyszałam w radio to jakaś paranoja

Media klamia. ;) Mysle, ze ilosc korepetycji nie przeklada sie na pojemnosc mozgu oraz umiejetnosc przetwarzania informacji przezen, a jedynie sa wskaznikiem braku piatej klepki u rodzicow.

Rasia, bedzie dobrze. Zdasz! :)

Gość monika996
no tak. ale przy rozszerzonych przedmiotach jest za mało czasu na powtórki. za mało godzin mają ustawowo i nauczyciele nie wyrabiają się. dlatego korepetycje są według mnie niezbędne w powtórzeniu kompletnie całego materiału. zresztą ja też mialam z matmy i z matury 5. więc warto!

Matura to bzdura. Ja Wam to mówię. Sredniorozgarnięty uczeń zdaje ją z palcem w..

To raz, dwa: niż demograficzny dotarł rowneiż do uczelni. naprawdę łaski nie robią, że przyjmą studentów. Ktoś te gronostaje musi utrzymywac. :)

Więc Spoko Wodza!

(mój M też ma takiego rumaka i nawet się dałam namówić na pasażera)

odważna bestia z Ciebie :)

Ja raz się dałam namówić i przy prędkości 40 km/h myślałam,że umarłam :oops:

Matura to bzdura. Ja Wam to mówię. Sredniorozgarnięty uczeń zdaje ją z palcem w..

To raz, dwa: niż demograficzny dotarł rowneiż do uczelni. naprawdę łaski nie robią, że przyjmą studentów. Ktoś te gronostaje musi utrzymywac. :)

Więc Spoko Wodza!

W całej rozciągłości Jaśnie Pani Bolesności się z Panią zgadzam...:lol:

Dzięki za kciuki Dziewczynki.:D Fajnie pomyśleć, że ktoś przejmuje się za mnie, bo ja jakoś nie mogę przejąć się wcale. Mam to w nosie. Planuję wakacje, sadzę roślinki, a na noc okrywam żeby nie przemarzły. Kończę butelkę dobrego wina i jutro zamierzam się wyspać, bo dzisiaj Młodą odwoziłam na 7.00 na zieloną szkołę. W kominku Młody napalił i teraz siedzi na komputerze i zastanawia się, czy pójść spać już czy za chwilę... dziś na polskim zasnął, obudziła go Pani z komisji... On ma to wszystko jeszcze bardziej w nosie!:lol2:

Dobranoc i oby nie była za zimna...:)

odważna bestia z Ciebie :)

Ja raz się dałam namówić i przy prędkości 40 km/h myślałam,że umarłam :oops:

Ja dostałam przez "się niedawanie" ksywkę "Niewierny Tomasz" Jak kupował motocykl to zrobiłam dziką awanturę, że to smierć i w ogóle głupota, kryzys wieku średniego itp. itd. ect ect. nigdy w życiu nie było mowy, że wsiądę na taki dwukołowiec Teraz wstyd się przyznać ale śmigam z moim M systematycznie i jak słyszę warkot gdzieś na ulicy to taka tęsknota mnie ogarnia ... nie mogę doczekać się kolejnych wypadów. Chociaż za każdym razem mam serce w gardle bo mój raczej wolno nie jeździ...ale wiecie adrenalina chyba uzależnia. Ostatnio mi wróżą, że pewnie też sobie prawko kat A zrobię i odbiję małżowi rumaka;)