lidszu 05.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Młody twierdzi, że jest dobrze... jak zwykle. Jutro idzie na angielski, rano i po południu i prosto z matury leci na pociąg na Jurę!...żeby przyjechać w poniedziałek prosto na ustny angielski! No to już chyba nie dziwicie się, że nie zamierzam się denerwować. Kompletny luuuzik... niezły luzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no u nas młody przed rozszerzonym był juz porzadnie wycykany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 rasiu, efilo - to i za Waszych ściskam kciukasy.... Czyli mamy WIELKĄ czwórkę maturzystów na forum w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Rasia jestem pełna podziwu dla Młodego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 leci na pociąg na Jurę!... a konkretnie gdzie ? do moich ulubionych P. ? może tez bym sezon otwarła......hymmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Rasiu, do tej pory myślałam,że mój to luzak ,ale Twój to go bije na łopatki:lol2:a biologię będzie zdawał ,czy ma już maxa zapewnionego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 a konkretnie gdzie ? do moich ulubionych P. ? może tez bym sezon otwarła......hymmmm Jeśli masz na myśli Podlesice, to tam. Jedź z Nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Rasiu, do tej pory myślałam,że mój to luzak ,ale Twój to go bije na łopatki:lol2:a biologię będzie zdawał ,czy ma już maxa zapewnionego? Z biologii jest zwolniony, jak to dzisiaj Jego Pani prof.od biologii powiedziała: "na szczęście, bo by kłócił się z każdym pytaniem":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 rasiu, efilo - to i za Waszych ściskam kciukasy.... Czyli mamy WIELKĄ czwórkę maturzystów na forum w tym roku. Fajny czas. Już nie mogę doczekać się matury Młodej. Trzymam kciuki za "Twoją Maturę" również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Noooo, to mam nad czym myśleć ale mogłabym wstyd przynieść Cyba wystarczy,że mój Młody mnie w kompleksy wpędza Edytowane 5 Maja 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dobry jest skubaniutki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 kojarze siebie z tych lat - oczywiscie bez kasku. wujek mnie asekurował. dzieci są niesamowite, gibkie i nie znaja strachu a młodego malka masz odlotowego. kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 rasiu, efilo - to i za Waszych ściskam kciukasy.... Czyli mamy WIELKĄ czwórkę maturzystów na forum w tym roku. Piątkę, my mamy Elę ( Michała córka), która mówi tak samo, jak Rasi syn: było dobrze, 30% to na pewno mam, matma na 52% itd :) Trzymamy za Wasze dzieci mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No nic mi tak fajnie w życiu nie wyszło jak Młode Dzięki Efcia i tak na beszczela polansowałam sobie latorośl w wątku Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no może akurat wychodził to niezbyt fajnie ale faktycznie ci sie udał nie szukasz synowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 :rotfl: no tak, dobór słów czasami ma kluczowe znaczenie czekaj....synowa...pierwsza chyba jest Julka od Wioli, potem Wiola, potem jakaś bliżej nieznana mi Wiktoria (Victoria? ) z klasy 6b, potem Natalka z 4a...a potem...juz się pogubiłam;) Jutro i tak kolejność się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 kruszka jak na razie i tak woli krzysia z czterolatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No nic mi tak fajnie w życiu nie wyszło jak Młode Dzięki Efcia i tak na beszczela polansowałam sobie latorośl w wątku Rasi To umawiamy się pod koniec czerwca w Ryczowie. Kuba weźmie Twojego Młodego w opiekę. Może zostać z nim tydzień na obozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 kruszka jak na razie i tak woli krzysia z czterolatków Młody w pięciolatkach brał ślub z Agnieszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nooo to pełen luzik Mój M zaczynał na motorze jak miał jakieś 14-15 lat.. Ma wieeele blizn, ale się nie wyleczył... Zbierał na chopera, ale zawsze wydałam jego kasę na inne niesamowicie waażne rzeczy.... Ostatni raz jak zbierał, to miałam argument- jak będziesz miał dom i garaż... Ma dom, ma garaż, i to na dwa auta i motorek też zmieści, ale jest tak zagracony, ze ledwo moje małe wchodzi... I takim sposobem mój narazie marzy.... A wiatr to już mu nie ma co rozwiewać, więc wozidło może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts