pasie 06.05.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Trzymam kciuki za Wszystkich Waszych Maturzystów:) tych na maxa wyluzowanych i tych mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Fajni i mądrzy rodzice to i fajne i mądre dzieci Naprawę miło na Was patrzeć. Oczywiście podziwiam Was za ten luz, ja to jednak nerwus jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Młody dzisiaj jeszcze bardziej wyluzowany, pojechał bez prawka samochodem, by po drodze je odebrać z urzędu i podjechać pod szkołę bryką... no szał ciał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 eeee tam bez prawka..... ja przez tydzień bez OC jeździłam bry słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 eeee tam bez prawka..... ja przez tydzień bez OC jeździłam bry słoneczne Witam wszystkich - Malciu przez tydzien - moj rekord to pol roku i na dodatek przy stluczce sie zczailam ze nie mam OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Rasiu młody mazarąbistą fryzurę i wygląda super. Kurcze pamiętam jak ja po zdaniu egzaminu wstąpiłam "po drodze"do urzędu zapytać kiedy będzie do odbioru bo jeszcze tydzień niby był a ona mi w okienku o 15.45 mówi że już jest. Urząd oczywiście do 16. Proszę uiścić opłatę i wrócić do mnie. No i wróciłam do domu zaryczana bo to był piątek a ja wtedy ani grosza przy sobie nie maiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 a ja kuźwa wczoraj dostałam mandacik z 300 zeszli na 100 i 4 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Monia coś nabroiła mhk- łooooo matko i córko, to kosztowną przejażdżkę miałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Monia coś nabroiła mhk- łooooo matko i córko, to kosztowną przejażdżkę miałaś ... no kosztowna a to tylko 5km drogi i przekroczenie prędkości..... dozwolona 50 a ja jechałam 76 - no istny demon prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 niczym błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Z biologii jest zwolniony, j:lol2: aaaaa.tak myślałam...:yes:to możecie już być spokojni ,indeksik ma już w kieszeni:)super ,gratulacje dla syna i mamusi,że użyczyła dobrych genów:Dno,dla tatusia również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 a ja kuźwa wczoraj dostałam mandacik z 300 zeszli na 100 i 4 pkt Bidulka. I jeszcze trafiłaś na łotrów, łaski nie robili. Wycinek z aktualnie obowiązującego taryfikatora: Prędkość i hamowanie * przekroczenie dopuszczalnej prędkości: - do 10 km/godz. do 50 zł - o 11-20 km/godz. 50-100 zł - o 21-30 km/godz. 100-200 zł - o 31-40 km/godz. 200-300 zł - o 41-50 km/godz. 300-400 zł - o 51 km/h i więcej 400-500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 aaaaa.tak myślałam...:yes:to możecie już być spokojni ,indeksik ma już w kieszeni:)super ,gratulacje dla syna i mamusi,że użyczyła dobrych genów:Dno,dla tatusia również Biologia to jak najbardziej tatusia geny... Bardzo dziękować. Kciuki za wszystkich maturzystów trzymam nadal. Ale powiem Wam, to im zupełnie chyba niepotrzebne. Są tak wyluzowani, tak się świetnie bawią na tych maturach, że wszystkie mamy i tatusiowie z "komitetu kanapkowego";) jesteśmy w lekkim szoku. Dzisiaj na przerwie między angielskimi pozowali mi do zdjęć pamiątkowych robiąc głupie miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Bidulka. I jeszcze trafiłaś na łotrów, łaski nie robili. Wycinek z aktualnie obowiązującego taryfikatora: Prędkość i hamowanie * przekroczenie dopuszczalnej prędkości: - do 10 km/godz. do 50 zł - o 11-20 km/godz. 50-100 zł - o 21-30 km/godz. 100-200 zł - o 31-40 km/godz. 200-300 zł - o 41-50 km/godz. 300-400 zł - o 51 km/h i więcej 400-500 zł to buraki pieprzone, a zaczął od 300-400 dupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 a dzien dobry sie z Paniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 to buraki pieprzone, a zaczął od 300-400 dupki Monia, jedna forumka mi kiedyś opowiadała, że gdy panowie policmajstry chciały wypisać jej mandat, po pewnych pertraktacjach, wyjęła chyba 100 zł (mandat był zdecydowanie wyższy), dała jednemu z nich kasę do ręki i z miną upośledzonej blondynki ładnie poprosiła by pan za nią poszedł na pocztę zapłacić ten mandat, bo ona nie ma czasu i do poczty daleko Jakiś sposób jest , nie? cze Panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 niezla pani..nam pod poznaniem strzelil w zeszlym roku o 2km/h wiecej niz bylo dozwolone i kwasowi wwalił 100zł ..i 4pkt..masakra..z gliniarzami jest czasem..a czlek nie ma timu sie uzerac i jezdzic po sadach i placi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Cze Duszku, telefon masz zepsuty... Niezła forumka! Ja też mam kilka swoich sposobów, ale tego nie znałam. Wieczór brydżowy skończył się remisem;), Młody dojechał przed chwilą cały i zdrowy na Jurę, więc pora zmrużyć oko. Dobranoc się z Państwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 A i tak sposoby mandatowe - absolutnie wszystkie- na łeb bije moja koleżanka Agnieszka. Pewnego dnia zatrzymana za przekroczenie prędkości, została poproszona o przejście do radiowozu celem obejrzenia filmu z sobą w roli głównej. Przez całą drogę do radiowozu i potem już w trakcie seansu, Agnieszka z głową w swojej przepastnej torebce, usilnie czegoś szukała. Na wszystkie pytania i sugestie Panów by patrzyła w monitor, odpowiadała "Taaa, Taaaa" i dalej grzebała w torebce. Gdy panowie poinformowali ją o wysokości mandatu nadal jedyne co wydusiła z siebie ciągle zaaferowana szukaniem czegoś w torebce to było "taaa". Gdy panowie poinformowali o ilości punktów Aga z uśmiechem wyprostowała się ściskając w dłoni skarb, którego tak długo szukała. Powiedziała, wyciągając do jednego z nich zaciśnięta rękę -"Panowie, mam osiem sześćdziesiąt - będziecie mieć chociaż na hamburgery" Oszołomiony policjant wziął od niej garść bilonu , oddał dokumenty, pożegnał się i....tyle było z mandatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 A i tak sposoby mandatowe - absolutnie wszystkie- na łeb bije moja koleżanka Agnieszka. Pewnego dnia zatrzymana za przekroczenie prędkości, została poproszona o przejście do radiowozu celem obejrzenia filmu z sobą w roli głównej. Przez całą drogę do radiowozu i potem już w trakcie seansu, Agnieszka z głową w swojej przepastnej torebce, usilnie czegoś szukała. Na wszystkie pytania i sugestie Panów by patrzyła w monitor, odpowiadała "Taaa, Taaaa" i dalej grzebała w torebce. Gdy panowie poinformowali ją o wysokości mandatu nadal jedyne co wydusiła z siebie ciągle zaaferowana szukaniem czegoś w torebce to było "taaa". Gdy panowie poinformowali o ilości punktów Aga z uśmiechem wyprostowała się ściskając w dłoni skarb, którego tak długo szukała. Powiedziała, wyciągając do jednego z nich zaciśnięta rękę -"Panowie, mam osiem sześćdziesiąt - będziecie mieć chociaż na hamburgery" Oszołomiony policjant wziął od niej garść bilonu , oddał dokumenty, pożegnał się i....tyle było z mandatu moja idolka :rotfl: Ja z tych honorowych jestem. I tak się dziwię że się targowałam. Zresztą powiedziałam im że się spieszę po syna do przedszkola bo ma ospę - pomyśleli że to niezły kit pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts