oldzia 12.05.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) Witaj rasia kiedyś pisałam do Ciebie w sprawie szarej łazienki.... obiecałaś mi wyrysowany przez Ciebie szkic z wymiarami:rolleyes: pewnie zapomniałaś, bo tyle osób ciągle o coś pyta...... poszperałabym po twoich komentarzach, ale po takiej ilości stron - poddaję się jestem na etapie planowania swojej łazienki a bardzo podoba mi się układ Twojej wanny i cała reszta również (jaki to model wanny?). jak to nie problem dla Ciebie bardzo bym prosiła..... To mój mail: [email protected] pozdrawiam:) Edytowane 12 Maja 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam się jako nowonarodzona... nadaję z nowego lapka. Postaram się szybko nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Piękne Rasiu, dobra duszo, jakiej macie szerokości stopnicę do salonu? I jaki stopnica ma nosek? Wczoraj wysuszyłam M głowę że mnie nie słuchał przy wylewkach i pozwolił tak daleko ją zrobić. Teraz stopnica ma 22 cm!!!! I trzeba będzie ciąć wylewkę Wiem, pamiętam, że miałam wysłać Ci zdjęcia, ale mój stary lapek wyzionął ducha i - mam nadzieję chwilowo - z nim wszystkie zdjęcia, włącznie z tymi zrobionymi dla Ciebie. Mój stopień w najszerszym miejscu ma 43 cm, podstopnice po 18cm. Stopień mam z litej nierównej dechy dębowej z nierównym pofalowanym naturalnie brzegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.05.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witaj nowo narodzona kobieto fajnie, że już jesteś jak matura młodego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witaj nowo narodzona kobieto fajnie, że już jesteś jak matura młodego ? Powoli do przodu. Jeszcze chemia, polski i angielski przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Rasia co Ty masz pod drzewami, piach? To czemu tam chwastów cwaniaro nie ma? http://img268.imageshack.us/img268/2357/ogrd042011050.jpg Napiszesz jaką kosiarkę wybraliście, sam pewnie będę musiała się tym zająć, a jak mam coś kupić wybrać to zanim kompletnej analizy produktów dostępnych na rynku, potem porównywania cen już nic kliknąć nie umiem, durny net, durna baba. Więc jak Wasza śmiga to może akurat ... Acha i jeszcze jak mam wybór to zawsze patrzę co ładniejsze, jak brzydkie, a porządne i dobra cena to nie kupię też (np. śrubokręt, większość narzędzi zwłaszcza elektro ja kupuję) Ostatnio pożyczyłam od kolegi wkrętarkę, mąż pojechał po moją mamę, gdy wkładał jej torbę do bagażnika, zobaczył ową wkrętarkę i przez zaciśnięte zęby wycedził, k...wa znowu coś kupiła, :rotfl: normalnie zamiana płci Dobre. Ja kupuję tylko narzędzia ogrodowe. Kochana, świeżo usypana skarpa na iglaki w olchowym grzęzawisku, to jedyne miejsce w moim ogródku chwilowo bez chwastów... Kosiarka to Honda HRS537. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witaj rasia kiedyś pisałam do Ciebie w sprawie szarej łazienki.... obiecałaś mi wyrysowany przez Ciebie szkic z wymiarami:rolleyes: pewnie zapomniałaś, bo tyle osób ciągle o coś pyta...... poszperałabym po twoich komentarzach, ale po takiej ilości stron - poddaję się jestem na etapie planowania swojej łazienki a bardzo podoba mi się układ Twojej wanny i cała reszta również (jaki to model wanny?). jak to nie problem dla Ciebie bardzo bym prosiła..... To mój mail: [email protected] pozdrawiam:) Witaj Oldzia. Masz rację, zupełnie nie pamiętam. Wanna to Ideal Standard Venice 160. W tej chwili nic nie mogę Ci przesłać, bo wszystko mam na zepsutym starym komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.05.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witaj Oldzia. Masz rację, zupełnie nie pamiętam. Wanna to Ideal Standard Venice 160. W tej chwili nic nie mogę Ci przesłać, bo wszystko mam na zepsutym starym komputerze. dzięki rasiu - wielka szkoda, że nie masz tych rysunków:cry: a możesz napisać jeszcze, czy wanna wygodna, czy ta wielkość 160 jest wystarczająca? ogólnie zadowolona jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 dzięki rasiu - wielka szkoda, że nie masz tych rysunków:cry: a możesz napisać jeszcze, czy wanna wygodna, czy ta wielkość 160 jest wystarczająca? ogólnie zadowolona jesteś??? Wanna wygodna, jak dla mnie... Mój Księciunio się w niej już się nie zmieści. Więcej szczegółów to już na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Rasiu mogłabym sie zadomowic w Twoim ogrodzie, patrzac na zdjecia czuje zapach tych kwiatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.05.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Rasiu mogłabym sie zadomowic w Twoim ogrodzie, patrzac na zdjecia czuje zapach tych kwiatow Dzięki TARku i zapraszam. Pachnieć to dopiero będzie, bo właśnie wschodzi maciejka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Hej rasia!ciekawa jestem jakie odczucia po chemii ma Twój maturzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hej rasia!ciekawa jestem jakie odczucia po chemii ma Twój maturzysta? Młody twierdzi, że bardzo dobrze mu poszło, ale to się dopiero okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.05.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Młody twierdzi, że bardzo dobrze mu poszło, ale to się dopiero okaże... a co tu jest nie jasne jasne że będzie OK !!!! te geny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 To kiedy bedziemy oblewac Twoja mature? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 mozemy chyba juz zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ja myślę, że oblewania nigdy dość Ja jakby kto pytał to na wszelki wypadek już spożywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no i jak to dziecko ma nie zdać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ja też... i tak od dwóch tygodni... Każdy powód jest dobry... nawet to, że Młody właśnie odrzucił zaproszenie do Kings'a:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts