Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mowa o szkole w Anglii??? ale oni sami mu wyslali zaproszenie??

Tak, w Anglii. Nie, złożył aplikacje do trzech uniwersytetów, ale jak teraz twierdzi tylko po to żeby się sprawdzić i trochę dla jaj chyba...:x

Młody twierdzi, że bardzo dobrze mu poszło, ale to się dopiero okaże...;)

Mojemu chemia tez poszła znośnie ,pomimo tego ,że była bardzo trudna...ale nie wiadomo czy jest w stanie tym nadrobić biologię ,która poszła o wiele gorzej(tak mówi).Kamil pisał jeszcze rozszerzenie fizyki ,to może summa summarum nie wyjdzie tak źle.. najbardziej szczęśliwy jest z tego ,ze zdał polski,bo tego obawiał się najbardziej:D

Mojemu chemia tez poszła znośnie ,pomimo tego ,że była bardzo trudna...ale nie wiadomo czy jest w stanie tym nadrobić biologię ,która poszła o wiele gorzej(tak mówi).Kamil pisał jeszcze rozszerzenie fizyki ,to może summa summarum nie wyjdzie tak źle.. najbardziej szczęśliwy jest z tego ,ze zdał polski,bo tego obawiał się najbardziej:D

Mój też zdał polski ustny, a tego ja obawiałam się najbardziej. nie wiem kiedy będą wyniki, ale nie mam czasu się tym przejmować. Co ma być, to będzie.;):)

Rasiu,

która z Twoich pięknych podłóg drewnianych najlepiej się sprawuje i jest NAJ NAJ? Dąb, to coś jasne czy najciemniejsza (co to jest??) Czy Ty wszędzie masz olej?

Anulko, olej mam wszędzie. To ciemne, to ipe, to jasne to dechy dębowe, takie same jak w mojej sypialni, tylko malowane na biało i potem olejowane. Naj, naj są dechy dębowe. W salonie przy naszej gromadce plus dipsy - nie do zdarcia.:D

WWyniki z matur maja być dopiero 30 czerwca - przynajmniej u nas, nie wiem jak gdzie indziej.

Ela pozdawała wszystko, ale na ile to zobaczymy.

A to już wiadomo, czy się zdało pisemne? Gratulacje dla Eli! :lol: