markoto 20.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 mowa o szkole w Anglii??? ale oni sami mu wyslali zaproszenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 mowa o szkole w Anglii??? ale oni sami mu wyslali zaproszenie?? Tak, w Anglii. Nie, złożył aplikacje do trzech uniwersytetów, ale jak teraz twierdzi tylko po to żeby się sprawdzić i trochę dla jaj chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Młody jest niemożliwy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tak, w Anglii. Nie, złożył aplikacje do trzech uniwersytetów, ale jak teraz twierdzi tylko po to żeby się sprawdzić i trochę dla jaj chyba... a gdzie mu będzie lepiej, niż u mamy niemożliwy jest naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ma racje dziecko kochane :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tiaaaaa... już mi zapowiedział, że będzie ze mną mieszkał jak najdłużej się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tiaaaaa... już mi zapowiedział, że będzie ze mną mieszkał jak najdłużej się da... Kochany synek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.05.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Będzie mieszkał z mamusią, dopóki jakaś niewiasta nie zawróci mu w głowie, pewnie po mamusi ładny chłopiec, to długo nie będziesz czekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Młody twierdzi, że bardzo dobrze mu poszło, ale to się dopiero okaże... Mojemu chemia tez poszła znośnie ,pomimo tego ,że była bardzo trudna...ale nie wiadomo czy jest w stanie tym nadrobić biologię ,która poszła o wiele gorzej(tak mówi).Kamil pisał jeszcze rozszerzenie fizyki ,to może summa summarum nie wyjdzie tak źle.. najbardziej szczęśliwy jest z tego ,ze zdał polski,bo tego obawiał się najbardziej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Rasiu,która z Twoich pięknych podłóg drewnianych najlepiej się sprawuje i jest NAJ NAJ? Dąb, to coś jasne czy najciemniejsza (co to jest??) Czy Ty wszędzie masz olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Mojemu chemia tez poszła znośnie ,pomimo tego ,że była bardzo trudna...ale nie wiadomo czy jest w stanie tym nadrobić biologię ,która poszła o wiele gorzej(tak mówi).Kamil pisał jeszcze rozszerzenie fizyki ,to może summa summarum nie wyjdzie tak źle.. najbardziej szczęśliwy jest z tego ,ze zdał polski,bo tego obawiał się najbardziej:D Mój też zdał polski ustny, a tego ja obawiałam się najbardziej. nie wiem kiedy będą wyniki, ale nie mam czasu się tym przejmować. Co ma być, to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Rasiu, która z Twoich pięknych podłóg drewnianych najlepiej się sprawuje i jest NAJ NAJ? Dąb, to coś jasne czy najciemniejsza (co to jest??) Czy Ty wszędzie masz olej? Anulko, olej mam wszędzie. To ciemne, to ipe, to jasne to dechy dębowe, takie same jak w mojej sypialni, tylko malowane na biało i potem olejowane. Naj, naj są dechy dębowe. W salonie przy naszej gromadce plus dipsy - nie do zdarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 WWyniki z matur maja być dopiero 30 czerwca - przynajmniej u nas, nie wiem jak gdzie indziej.Ela pozdawała wszystko, ale na ile to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 WWyniki z matur maja być dopiero 30 czerwca - przynajmniej u nas, nie wiem jak gdzie indziej. Ela pozdawała wszystko, ale na ile to zobaczymy. A to już wiadomo, czy się zdało pisemne? Gratulacje dla Eli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Oficjalnie, jeszcze nie, ale z tego co napisała mam nadzieję, że poszło nie najgorzej, ale zobaczymy Będzie dobrze - musi Nie martw się, twoje dziecię na pewno dobrze napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.05.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 . Co ma być, to będzie. Amen:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.05.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Rasiu, zaglądniesz do moich komentarzy i wypowiesz się*w spr kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 mój Junior też już po maturze ... cześć tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2011 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Cześć, cześć... Czasozjadacz pożarł mnie w całości... Dom zapuszczony, ogród jeszcze bardziej, a dwa tygodnie temu kupione roślinki jeszcze nie wsadzone do ziemi... Urlop potrzebny od zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.05.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Mowa o komputerze i o FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts