anjamen 29.05.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 przylazlam sie przywitac buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 30.05.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dobry wieczor , chcialam sie przywitac Twoj fotodziennik jest jednym z moich faworytow przeczytany od deski do deski piekny dom, znakomity gust... i ten ogod....i labradory w nim biegajace ...poprostu miodzio , nic dodac nic ujac.. Ja dopiero swoj dziennik zalozylam, narazie na etapie projektu ale dzieki takim dziennikom jak Twoj mam juz glowe pelnych pomyslow gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 cześć Rasiątko co słychać nie wybierasz się na południe czasem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Piękny ten Twój ogród, Ty to masz szczęście - nawet kwiatki się do Ciebie uśmiechają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Świetnie! Mam nadzieję że w przyszłym roku zakwitnie Mam wielką nadzieję. przylazlam sie przywitac buziaki zostawiam Cześć Anulko. I wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dobry wieczor , chcialam sie przywitac Twoj fotodziennik jest jednym z moich faworytow przeczytany od deski do deski piekny dom, znakomity gust... i ten ogod....i labradory w nim biegajace ...poprostu miodzio , nic dodac nic ujac.. Ja dopiero swoj dziennik zalozylam, narazie na etapie projektu ale dzieki takim dziennikom jak Twoj mam juz glowe pelnych pomyslow gratulacje Witaj Oliwko. Dziękuję za tyle miłych słów i już zaczynam Ci kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Piękny ten Twój ogród, Ty to masz szczęście - nawet kwiatki się do Ciebie uśmiechają Dziękuję, dziękuję. Ja po prostu gadam do tych kwiatków i czasem jak coś głupiego powiem, to się ze mnie śmieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Luby ostatnio stwierdził że chyba go pogięło bo gadał z modrzewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Luby ostatnio stwierdził że chyba go pogięło bo gadał z modrzewiem. O to, to! To strasznie zaraźliwa choroba jest. Ps. Co z tą kawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 i'm awaiting będziesz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 i'm awaiting będziesz teraz? Myślałam, że Ty może wpadniesz. Teraz niestety lecę do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 moje hosty czekaja na oblukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2011 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Dzień dobry:D Ptaki świergocą jak głupie! Gdzie to śłońce? Ni musiałabym kłaść się przynajmniej... Filip nawiał do jakiejś laski we wsi i muszę na niego teraz czekać, zamiast kłaść się spać po bożemu... Poczekam i przynajmniej poczytam, co u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 05.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 rASIA - dawno zbierałem się, żeby wpytać cię o ten świetlik na szczycie dachu. Pewnie jest to gdzieś w komentarzach, ale nie umie tego odszukać. Pierwsza sprawa - jak wygląda sprawa mycia i praktycznej eksploatacji takiego czegoś. Po drugie - czy możesz zdradzić koszt wykonania takiego czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 raśka kiedy Ty śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.06.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Śpi teraz Cześć nocny marku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Śpi teraz akurat! dopiero co widziałam ją u jamlesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.06.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 akurat! dopiero co widziałam ją u jamlesa matko co ona uprawia w tym swoim ogródku że ma taki power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 lepiej nie pytaj bo ja jeszcze posadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts