jamles 06.06.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Śpi teraz już wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Mam za sobą trzy noce nieprzespane... jak za starych dobrych sesyjnych czasów... Ale mózg wysiada mi dużo szybciej... Już po dwóch nocach byłam tak nieprzytomna, że wyrzuciłam kluczyk do auta gdzieś w chaszcze i krzaczory za płot, bo myślałam że to chwast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.06.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Czesc dziewczyny - Rasi panuj nad kluczami i nad mozgiem doradzcie mi czym zasilis trawe - po prostu azofoska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ja zasilam florovitem z żelazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ja trawę traktuję agrecolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 rASIA - dawno zbierałem się, żeby wpytać cię o ten świetlik na szczycie dachu. Pewnie jest to gdzieś w komentarzach, ale nie umie tego odszukać. Pierwsza sprawa - jak wygląda sprawa mycia i praktycznej eksploatacji takiego czegoś. Po drugie - czy możesz zdradzić koszt wykonania takiego czegoś? Hej Doktorku! Świetlik jest absolutnie niepraktyczny pod względem mycia. Szyby się nie otwierają, żeby umyć z zewnątrz musisz wejść na dach, a od środka też drabina potrzebna nie lada! A i tak nie zmieniłabym go za nic. Co do kosztów, to nie pomogę, bo nie znajdę teraz całego kosztorysu, a przelew robiłam za wszystkie okna łącznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.06.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzieki znawczynie - buziaczki - musze cos takiego zakupic i zasilic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hej Rasiu, kluczyki zamiast chwastów ... brawo A powiedzcie mi taką recz. Miała któraś przygodę ze szczepionkami grzybów? Takie macie fajne duże zalesione działki. Próbowałyście? Chciałam coś zaszczepić u rodziców, ale nie wiem jak to w praktyce działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 06.06.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 rASIA - dzięki. Trza będzie męczyć Twojego wykonawcę - nb. chwali się realizacją u Ciebie na swoich stronach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hej Rasiu, kluczyki zamiast chwastów ... brawo A powiedzcie mi taką recz. Miała któraś przygodę ze szczepionkami grzybów? Takie macie fajne duże zalesione działki. Próbowałyście? Chciałam coś zaszczepić u rodziców, ale nie wiem jak to w praktyce działa Szczepionkę mikoryzową grzybów leśnych możesz zaszczepić tylko pod drzewami/dęby, sosny, brzozy/. Jeśli rodzice nie mają choćby maleńkiego zagajnika, to pomyśl o pieczarkach lub boczniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 rASIA - dzięki. Trza będzie męczyć Twojego wykonawcę - nb. chwali się realizacją u Ciebie na swoich stronach internetowych.Męcz, męcz... Nawet o zdjęciach nie wiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Rasia ja wiedziałam, że Ty giganciara jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dobry wieczór. Świt jest najpiękniejszą porą dnia - też mnie zazwyczaj zastaje ten niesamowity świergot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dobry wieczór. Świt jest najpiękniejszą porą dnia - też mnie zazwyczaj zastaje ten niesamowity świergot :) I to już za jakieś dwie godzinki... Cześć Nefciu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ta znow po nocach siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.06.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Piękny uśmiech nam przesłałaś, spij więcej kobieto to mniej na kremy wydasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ale żeby dwa dni spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Jak odsypiać, to porządnie... Wreszcie trochę popadało na mój piaszczysto-gliniasty ugór. zaczyna wiać, więc może znowu popada. Dwa dni temu zebrałam pierwsze w życiu własnoziemnie wyhodowane ogórki, po 20cm każdy i z pewnością bez ec;)! Obżeram się też rzodkiewkami, szczypiorkiem i sałatą. W domku nic się nie dzieje. Wykończeniowy marazm nastał. Ot takie mózgowe i czasowe zatwardzenie na mnie naszło... Może uda mi się w nocy wkleić kilka nowych zdjęć z obejścia, ale nie obiecuję. Uśmiech zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.06.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 J Dwa dni temu zebrałam pierwsze w życiu własnoziemnie wyhodowane ogórki, po 20cm każdy i z pewnością bez ec;)! Obżeram się też rzodkiewkami, szczypiorkiem i sałatą. Cuuuuuudownie! Zazdraszczam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts