rasia 12.06.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam. Rasiu, a mnie sie przypomnialo Twoje ogrodzenie. Z czego masz te betonowe murki? Co to jest? Obrzeża krawężnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2011 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 No ocynkowali Cie. No faktycznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Gratulacje Rekordzistko Gratulacje Ocynkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2011 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Dzień dobry Rasia jakim cudem Ci wyrosły takie piękne ogóry na pomidorze:jawdrop: i do tego bezpośrednio w gruncie:confused: Cudne wyszło zdjęcie z tymi białymi kwiatami - można by je było normalnie wykorzystać do powieszenia na ścianie, albo na jakąś foto tapetę czy "cuś":cool: Jest takie romantyczne... Aż zajrzałam do dziennika... wkręciłaś mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A mialas szanse na wycieczki w celu obejrzenia ogorkow na pomidorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A mialas szanse na wycieczki w celu obejrzenia ogorkow na pomidorach. Nic z tego, już pożarte... Małgoś ucałuj P ode mnie! Co prawda chyba za trzy dni, ale nic się nie stanie jak już zaczniesz wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Nic z tego, już pożarte... Małgoś ucałuj P ode mnie! Co prawda chyba za trzy dni, ale nic się nie stanie jak już zaczniesz wcześniej... Nawet na pewno za 3. Moze wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.06.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Obrzeża krawężnikowe. No, wiesz Ty co... Dzieki. Super to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.06.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Rasieńko, pisałam priv ale masz znów no full space Nie dałam dziś rady porozmawiać w sprawie Twojej pięknej szafy, bo mieliśmy dziś na budowie totalny meksyk. Montaż bramy, mąż śmigał między budową a hurtowniami w poszukiwaniu niedostępnych materiałow, wujek zjechał w południe z Radomia i od razu musiał myśleć, (nie tylko głową) i działać. Nie zrobili nam hydraulicy syfonu w odpływie w garażu i prawie to zalaliśmy B20 dziś nieświadomi tego braku. Dobrze że wujek ma głowę na karku ... itd Ale obiecuję Ci że porozmawiam. Jutro jeśli nie wypadnie coś i będziemy na budowie to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Rasieńko, pisałam priv ale masz znów no full space Nie dałam dziś rady porozmawiać w sprawie Twojej pięknej szafy, bo mieliśmy dziś na budowie totalny meksyk. Montaż bramy, mąż śmigał między budową a hurtowniami w poszukiwaniu niedostępnych materiałow, wujek zjechał w południe z Radomia i od razu musiał myśleć, (nie tylko głową) i działać. Nie zrobili nam hydraulicy syfonu w odpływie w garażu i prawie to zalaliśmy B20 dziś nieświadomi tego braku. Dobrze że wujek ma głowę na karku ... itd Ale obiecuję Ci że porozmawiam. Jutro jeśli nie wypadnie coś i będziemy na budowie to na pewno Kochana, i tak dziękuję bardzo, że pamiętasz. Dobrze, że udało się z tym odpływem. Vivat Wujek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 I skrzynkę wyczyściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No, wiesz Ty co... Dzieki. Super to wyglada. Jakbyco, to instrukcją montażu służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.06.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 przywitać się tylko przyszłam i dziękuję za telefon dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.06.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Hello Rasiula . Pozdrawiają cię oczekujący na Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.06.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 He!j Lidusia! Hej! Barranki! Hej! Duchowi huknijcie w nocy o północy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.06.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Jakbyco, to instrukcją montażu służę. No, pewnie. Dawaj:) Myslalam, ze to normalnie sie muruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Pozdrawiam serdecznie - jestem w domku dojechalismy - dziekujemy bardzo dom jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 hej Rasiulka, co slychac dobrego? sa juz wyniki matury Mlodego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Eeeeee Ania... on pewnie studentem już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Moniu, to ja bardzo dziękuje za wizytę. Dziewczyny masz wspaniałe i jakie grzeczne!!! Zawsze przyjeżdżaj z nimi! Buziaki od cioci rasi. Hej Aniu. Młody wyniki będzie miał 30 czerwca. Na razie zapisał się gdzieśtam i czeka na wyniki... ale tak jak Arniczka pisze, studentem już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts