rasia 24.06.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Super te mebelki, świetnie pasują! A możesz tak na dłużje postawić ten wazon na stoliku? U mnie są takie wiatry, że ja bym się bała:-) Wazon jest tak ciężki, że nic go się nie ima. Ale huśtawkę i parasol potrafi przewrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.06.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 rasiu, bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję I dwa pytania Czy to jest Max Tres 1.62.124? Pytanie drugie, czy mogę wrzucić te fotki bidetu i baterii do swojej galerii? Jak nie, to tylko dla pamięci sobie gdzieś w ulubionych zapiszę Edit: I jesz cze jednak trzeci pytanie będzie Jaki to bidet i WC? Podobny do mojego planowanego Ego, ale to chyba coś innego... Subway? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 rasiu, bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję I dwa pytania Czy to jest Max Tres 1.62.124? Pytanie drugie, czy mogę wrzucić te fotki bidetu i baterii do swojej galerii? Jak nie, to tylko dla pamięci sobie gdzieś w ulubionych zapiszę Edit: I jesz cze jednak trzeci pytanie będzie Jaki to bidet i WC? Podobny do mojego planowanego Ego, ale to chyba coś innego... Subway? 1. Tak 2. Tak 3. Tak Czyli max możesz subway:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.06.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 1. Tak 2. Tak 3. Tak Czyli max możesz subway:lol2::lol2: Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 rasia moze już kiedyś pisałaś ale twoje 800 stron nie do przeczytania dla mnie, pytam o twoje ogrodzenie, proszę podaj z czego robione i ewentualnie jaki koszt, domek cudny a ogród jeszcze cudniejszy, mam nadzieję że i ja polubię sadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.06.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 To sie zdziwisz jak sie dowiesz z czego - a jaki piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Oj zdziwi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Cześć Rasieńko Gdybym wiedziała, że taki wypas masz na tarasie to na pewno znalazłabym jakąś wymówkę, żeby na chwilę zajrzeć, bo przejeżdżałam rowerkiem przez las niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Hej Reni. Hej Monia. Hej Arni. Ogrodzenie: obrzeża krawężnikowe;) 22 w "przęśle" x 17 przęseł, po średnio 10zł sztuka. Do tego tania siatka z prostokątnymi oczkami... Edytowane 25 Czerwca 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Cześć Rasieńko Gdybym wiedziała, że taki wypas masz na tarasie to na pewno znalazłabym jakąś wymówkę, żeby na chwilę zajrzeć, bo przejeżdżałam rowerkiem przez las niedaleko Wiesz co! Po takim dictum, to tylko foch mi został!:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Wiesz co! Po takim dictum, to tylko foch mi został!:cry: Rasieńko, gdybyśmy sami jechali, to miałabym mniejsze opory, żeby Ci głowę zawracać, ale mieliśmy "ogony"... Ale lato dopiero się zaczęło, więc pewnie jeszcze będzie okazja, żeby na kawkę na dwóch kółkach zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Tylko nie pij już nic więcej, bo za prowadzenie roweru to prawko zabierają i na kolegium wysyłają... Nooo chyba, że nie masz prawka to Ci nic nie zabiorą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Arnika, w lesie patroli z alkomatami nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Aaaaaa no tak.... Ja w lesie mieszkam , ale w las nie wjeżdżam i dlatego nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Jeśli masz w lesie takie komary jak u nas to się nie dziwię - na rowerze to jeszcze masz szanse, ale biedni spacerowicze są żywcem zżerani przez te małe wampiry. Mijając grupę pieszych wpada się w chmarę komarów jak w grad - normalnie się odbijają od człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Mam muggę to mnie nie kąsają... ale jak się nie posmaruję i bym poszła podlewać, albo kosić nie daj Bóg to jestem zeżarta... Nie smaruję się zawsze, ale i tak czasami mnie gdzieś kiedyś dopadną te krwiopijce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.06.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Mam muggę to mnie nie kąsają...... Co to jest Mugaa - Arni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 A to jest taki środek na komary, jest w kulce i spraju i jest bardzo dobry. Dużo lepszy od Offa i innych na rynku.Poczytaj w necie. Na allegro tego jest sporo, a ja mam od kolegi męża , bo ma sklep wędkarski czy myśliwski... i oni dużo tego używają. Komar nie pokąsa mnie przez kilka godzin ani jeden.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Tylko nie pij już nic więcej, bo za prowadzenie roweru to prawko zabierają i na kolegium wysyłają... Nooo chyba, że nie masz prawka to Ci nic nie zabiorą.... A ja nie wiedziałam, ze za prowadzenie roweru taaaakie kary!!!:lol2: Nosić nam teraz rowery przyjdzie... Cześć Dziewczynki. Elenko, zawsze jesteś mile widziana na kawce, nawet z "ogonami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 A Mugga jest super. Przetestowałam już rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts