madmegs 27.06.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Zajrzałam, poczytałam, ślad zostawiam.... W postaci kopary, szczęki znaczy, w podłogę wbitej. Rasiulku, śliczny ten domek Twój i ogródek jak ze zwrotek wieszcza... PS Dzięki za wiesz co i obiecuję, że się postaram. Buziaki dla Ciebie, Księciunia (nota bene fajnie mu "w tym motorze" ), młodzieży i dipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Hej Nieobecna! Jak dobrze, że dałaś głos! Ty miaaał, ja haaauu... i tak sobie pogadamy... Postaraj się, postaraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 28.06.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witaj rasia:) powracam po długim czasie z prośbą - czy posiadasz już może dostęp do rzutów swojej łazienki szaro-drewnianej? wymiary i rozmieszczenie ceramiki? bardzo będę wdzięczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 28.06.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Rasiu może już o tym pisałaś, ale ciężko mi się przebić przez prawie 900stron!!! wiec jesli starczy Ci wyrozumiałości dla pytalskich proszę napisz mi parę słów o swojej dachówce. Ja zaczęłam się nad taką samą cementową Braasa zastanawiać, ale sporo osób mi mówi, że betonowa to bleeee, że zachodzi brudem i robi się nieładna po kilku latach, zauważyłaś, żeby z Twoją coś się działo? albo widziałaś gdzieś taką, która parę lat już leży? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Rasiu może już o tym pisałaś, ale ciężko mi się przebić przez prawie 900stron!!! wiec jesli starczy Ci wyrozumiałości dla pytalskich proszę napisz mi parę słów o swojej dachówce. Ja zaczęłam się nad taką samą cementową Braasa zastanawiać, ale sporo osób mi mówi, że betonowa to bleeee, że zachodzi brudem i robi się nieładna po kilku latach, zauważyłaś, żeby z Twoją coś się działo? albo widziałaś gdzieś taką, która parę lat już leży? pozdrawiam Witaj Wandeczko. Moja leży od 3 lat i nic się z nią nie dzieje. Zupełnie nic. Jestem z niej bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witaj rasia:) powracam po długim czasie z prośbą - czy posiadasz już może dostęp do rzutów swojej łazienki szaro-drewnianej? wymiary i rozmieszczenie ceramiki? bardzo będę wdzięczna;) Nie znalazłam:(. A na narysowanie od nowa niestety nie znajdę teraz czasu. Szybciej będzie jak Ci podam wymiary, jeśli chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 28.06.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nie znalazłam:(. A na narysowanie od nowa niestety nie znajdę teraz czasu. Szybciej będzie jak Ci podam wymiary, jeśli chcesz? Jasne:yes: bardzo poproszę o szczegóły...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 28.06.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witaj Wandeczko. Moja leży od 3 lat i nic się z nią nie dzieje. Zupełnie nic. Jestem z niej bardzo zadowolona. fajnie:) bo dachówka jest boska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.06.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 fajnie:) bo dachówka jest boska:) Moja tez lezy w sumie tylko 3 rok ale poki co wszytsko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 29.06.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 więc lecę na Twój dach mhk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.06.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Świetnie wygląda Twoje odwodnienie liniowe pod prysznicem, właśnie coś takiego chciałbym założyć. Jednak czytając twój blog uświadomiłem sobie ze skoncentrowałem się na rzeczach technicznych o których mam pojęcie a pominąłem desing o którym pojęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Rasiu jak Młodemu matura poszła ...eee tam ,wiadomo ,ze dobrze ,tak tylko pytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Jasne:yes: bardzo poproszę o szczegóły...... Wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Świetnie wygląda Twoje odwodnienie liniowe pod prysznicem, właśnie coś takiego chciałbym założyć. Jednak czytając twój blog uświadomiłem sobie ze skoncentrowałem się na rzeczach technicznych o których mam pojęcie a pominąłem desing o którym pojęcia nie mam Hej Autorusie - Odważny Człowieku! Miło mi że wpadłeś do mnie. Odpływ sprawuje się znakomicie, polecam. A design artystyczny oddaj w ręce może swojej Drugiej Połówki... albo pracowni, w której powstał Twój Dom Niebanalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Rasiu jak Młodemu matura poszła ...eee tam ,wiadomo ,ze dobrze ,tak tylko pytam.... Nooo... dobrze:) Ja uważam że bardzo dobrze, ale to się w praktyce okaże 07.07... U Ciebie też z pewnością super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.07.2011 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Rasia, usiłuję coś ustalić z odpływem. Inni są w trakcie, Ty już masz. Czy pamiętasz jaki to konkretnie model i kiedy i jak miałaś szykowane wszystko pod odpływ (czy przed wylewką, czy po? dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Raśka, hej, a dlaczego dopiero 7 lipca, przecież wyniki maturrowe już podali... Dużo punktów uzbierał? A Zu szczęśliwie dostała się do swojego wymarzonego liceum, prześlizgnęła się o włos, ale jest i to się liczy. A wymyśliła sobie autorską klasę plastyczną proszę pani i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.07.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 pozdrowienia słono-deszczowe zostawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.07.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Nooo... dobrze:) Ja uważam że bardzo dobrze, ale to się w praktyce okaże 07.07... U Ciebie też z pewnością super? No ,tak ...uważam ,że nie poszło rewelacyjnie ,ale nieźle. Jakby napisał troszkę lepiej biologię to była by pełnia szczęścia.Ale szanse są ,by się załapał ,pod warunkiem ,że progi będą takie same jak w roku ubiegłym. 7-ego to pewnie jeszcze świętować nie będziemy ,ale w sierpniu to Szczecinek powinien wypalić .Mam przynajmniej taką nadzieję,choć do końca nie wierzę ,by jacyś mądrzy ludzie z UM ,jakiegoś haczyka nie wymyślili. .Ile w sumie Twój synuś punktów uzbierał? Edytowane 2 Lipca 2011 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 witam się powakacyjnie dryndnę do ciebie po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts