rasia 03.07.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Rasia, usiłuję coś ustalić z odpływem. Inni są w trakcie, Ty już masz. Czy pamiętasz jaki to konkretnie model i kiedy i jak miałaś szykowane wszystko pod odpływ (czy przed wylewką, czy po? dzięki z góry Mam dwa liniowe. Oba były kute po wylewkach. Modeli w tej chwili nie pamiętam. Musiałabym zajrzeć do faktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Raśka, hej, a dlaczego dopiero 7 lipca, przecież wyniki maturrowe już podali... Dużo punktów uzbierał? A Zu szczęśliwie dostała się do swojego wymarzonego liceum, prześlizgnęła się o włos, ale jest i to się liczy. A wymyśliła sobie autorską klasę plastyczną proszę pani i jest BRAWO dla Zu!!! Młody złożył na 3 wydziały. Na każdym jest inny przelicznik punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 pozdrowienia słono-deszczowe zostawiam:D Cześć Pasiku. Znaczy, że nad morzem wypoczywasz? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No ,tak ...uważam ,że nie poszło rewelacyjnie ,ale nieźle. Jakby napisał troszkę lepiej biologię to była by pełnia szczęścia.Ale szanse są ,by się załapał ,pod warunkiem ,że progi będą takie same jak w roku ubiegłym. 7-ego to pewnie jeszcze świętować nie będziemy ,ale w sierpniu to Szczecinek powinien wypalić .Mam przynajmniej taką nadzieję,choć do końca nie wierzę ,by jacyś mądrzy ludzie z UM ,jakiegoś haczyka nie wymyślili. .Ile w sumie Twój synuś punktów uzbierał? Próbowałam policzyć, ale na WUM liczy się inaczej i na UW inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 witam się powakacyjnie dryndnę do ciebie po weekendzie Hej Liduś! Mam nadzieję, że na wakacjach miałaś lepszą pogodę niż my tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Hej Liduś! Mam nadzieję, że na wakacjach miałaś lepszą pogodę niż my tutaj... dużo lepszą - jak wylądowaliśmy, to myślałam, że zamarznę, wrrrr. Dobrze, że wzięłam bluzy z długim rękawem dla nas wszystkich, bo nie wiem jak byśmy dojechali do domu w krótkich spodenkach i bluzeczkach na ramiączkach. Moje dzieci spytały się po wylądowaniu na Okęciu - mamo, a to już jesień jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.07.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Mam dwa liniowe. Oba były kute po wylewkach. Modeli w tej chwili nie pamiętam. Musiałabym zajrzeć do faktur. dzieki Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 BRAWO dla Zu!!! Młody złożył na 3 wydziały. Na każdym jest inny przelicznik punktów. Aaaaa, rozumieć. Pewnie się dostanie na wszystkie i zrobi się kłopot . Duchaty już nam położył 80 proc. podłogi ))))))). reszta pod koniec lipca. Jabadabaduuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Aaaaa, rozumieć. Pewnie się dostanie na wszystkie i zrobi się kłopot . Duchaty już nam położył 80 proc. podłogi ))))))). reszta pod koniec lipca. Jabadabaduuu! Dawaj zdjęcia!!! Jabadabaduuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Rasia, usiłuję coś ustalić z odpływem. Inni są w trakcie, Ty już masz. Czy pamiętasz jaki to konkretnie model i kiedy i jak miałaś szykowane wszystko pod odpływ (czy przed wylewką, czy po? dzięki z góry Spirea, ja ci powiem jak było u mnie. Przed wylewkami hydraulik zostawił w miejscu odpływu liniowego styropian, który zapobiegł wylaniu wylewki w miejscu odpływu. Fajne rozwiązanie, bo później nie trzeba kuć wylewki. U siebie mam 2 odpływy Kessel - bardzo fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dawaj zdjęcia!!! Jabadabaduuu! Som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Spirea, ja ci powiem jak było u mnie. Przed wylewkami hydraulik zostawił w miejscu odpływu liniowego styropian, który zapobiegł wylaniu wylewki w miejscu odpływu. Fajne rozwiązanie, bo później nie trzeba kuć wylewki. U siebie mam 2 odpływy Kessel - bardzo fajnie wyglądają Spirea, u nas zostawiliśmy całą powierzchnię przyszłego prysznica bez wylewki - to pozwala potem manewrować odpływem i optymalnie go ustawić. A nawet zupełnie zmienić koncepcję I dopiero jak weszły kafelki, to wszystko zostało zamknięte. My mamy jednego Kessela, to bardzo porządna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 dzięki ... a jak Twój Junior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Cze Nitusia! Hej Gwoździk! Młody super. Jak na tle reszty szkoły to nie wiem, bo jeszcze nie odebrał świadectwa maturalnego...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.07.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Próbowałam policzyć, ale na WUM liczy się inaczej i na UW inaczej. Rasia ,rachunek jest prosty ,trza tylko procenty dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Rasia ,rachunek jest prosty ,trza tylko procenty dodać Z wszystkiego??? A mnożnik, a średnia ważona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.07.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nie , wyniki procentowe z tych przedmiotów ,które brane są pod uwagę na uczelni(przynajmniej tak jest jeżeli chodzi o medyczne),dodajesz i jużm/w.wiesz wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Rasia ,rachunek jest prosty ,trza tylko procenty dodać nie zawsze ... Tu Rasia ma rację, bo np. na Polibudę fizyka idzie razy 1, matma razy 1 ........ale język razy 0.25 ... a chemia 0.5 ... Czyli za 100% z matmy dostajesz 100 pkt ale za 100% z anglika dostaniesz tylko 25 pkt. Każda uczelnia przyjmuje swoje zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 nie zawsze ... Tu Rasia ma rację, bo np. na Polibudę fizyka idzie razy 1, matma razy 1 ........ale język razy 0.25 ... a chemia 0.5 ... Czyli za 100% z matmy dostajesz 100 pkt ale za 100% z anglika dostaniesz tylko 25 pkt. Każda uczelnia przyjmuje swoje zasady. Boszsz, dobrze że na razie to było u mnie tylko liceum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts