Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasia, usiłuję coś ustalić z odpływem. Inni są w trakcie, Ty już masz. Czy pamiętasz jaki to konkretnie model i kiedy i jak miałaś szykowane wszystko pod odpływ (czy przed wylewką, czy po?

dzięki z góry

Mam dwa liniowe. Oba były kute po wylewkach. Modeli w tej chwili nie pamiętam. Musiałabym zajrzeć do faktur.

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Raśka, hej, a dlaczego dopiero 7 lipca, przecież wyniki maturrowe już podali... Dużo punktów uzbierał? A Zu szczęśliwie dostała się do swojego wymarzonego liceum, prześlizgnęła się o włos, ale jest i to się liczy. A wymyśliła sobie autorską klasę plastyczną proszę pani i jest :-)

BRAWO dla Zu!!!:wave:

Młody złożył na 3 wydziały. Na każdym jest inny przelicznik punktów.

No ,tak ...uważam ,że nie poszło rewelacyjnie ,ale nieźle. Jakby napisał troszkę lepiej biologię to była by pełnia szczęścia.Ale szanse są ,by się załapał ,pod warunkiem ,że progi będą takie same jak w roku ubiegłym. 7-ego to pewnie jeszcze świętować nie będziemy ,ale w sierpniu to Szczecinek powinien wypalić .Mam przynajmniej taką nadzieję,choć do końca nie wierzę ,by jacyś mądrzy ludzie z UM ,jakiegoś haczyka nie wymyślili. .Ile w sumie Twój synuś punktów uzbierał?

Próbowałam policzyć, ale na WUM liczy się inaczej i na UW inaczej.

Hej Liduś!:D Mam nadzieję, że na wakacjach miałaś lepszą pogodę niż my tutaj...:)

dużo lepszą - jak wylądowaliśmy, to myślałam, że zamarznę, wrrrr. Dobrze, że wzięłam bluzy z długim rękawem dla nas wszystkich, bo nie wiem jak byśmy dojechali do domu w krótkich spodenkach i bluzeczkach na ramiączkach. Moje dzieci spytały się po wylądowaniu na Okęciu - mamo, a to już jesień jest ? :o :lol2:

Rasia, usiłuję coś ustalić z odpływem. Inni są w trakcie, Ty już masz. Czy pamiętasz jaki to konkretnie model i kiedy i jak miałaś szykowane wszystko pod odpływ (czy przed wylewką, czy po?

dzięki z góry

Spirea, ja ci powiem jak było u mnie. Przed wylewkami hydraulik zostawił w miejscu odpływu liniowego styropian, który zapobiegł wylaniu wylewki w miejscu odpływu. Fajne rozwiązanie, bo później nie trzeba kuć wylewki. U siebie mam 2 odpływy Kessel - bardzo fajnie wyglądają

Spirea, ja ci powiem jak było u mnie. Przed wylewkami hydraulik zostawił w miejscu odpływu liniowego styropian, który zapobiegł wylaniu wylewki w miejscu odpływu. Fajne rozwiązanie, bo później nie trzeba kuć wylewki. U siebie mam 2 odpływy Kessel - bardzo fajnie wyglądają

Spirea, u nas zostawiliśmy całą powierzchnię przyszłego prysznica bez wylewki - to pozwala potem manewrować odpływem i optymalnie go ustawić. A nawet zupełnie zmienić koncepcję :-) I dopiero jak weszły kafelki, to wszystko zostało zamknięte. My mamy jednego Kessela, to bardzo porządna firma.

Rasia ,rachunek jest prosty ,trza tylko procenty dodać:lol2:

nie zawsze ... Tu Rasia ma rację, bo np. na Polibudę fizyka idzie razy 1, matma razy 1 ........ale język razy 0.25 ... a chemia 0.5 ...

Czyli za 100% z matmy dostajesz 100 pkt ale za 100% z anglika dostaniesz tylko 25 pkt.

Każda uczelnia przyjmuje swoje zasady.

nie zawsze ... Tu Rasia ma rację, bo np. na Polibudę fizyka idzie razy 1, matma razy 1 ........ale język razy 0.25 ... a chemia 0.5 ...

Czyli za 100% z matmy dostajesz 100 pkt ale za 100% z anglika dostaniesz tylko 25 pkt.

Każda uczelnia przyjmuje swoje zasady.

Boszsz, dobrze że na razie to było u mnie tylko liceum...