Gwoździk 04.07.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ... dobrze że na razie to było u mnie tylko liceum... ... z przodu czy z tyłu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ... z przodu czy z tyłu ? Z przodu . A i tak regulamin rekrutacji uznałem za skomplikowany nawet dla osoby która uważa, że czyta ze zrozumieniem . Maturą będę się denerwował w stosownym czasie, mam nadzieję że za trzy lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 .... no a ja poczytałam wyrywkowo o dodawaniu procentów, i jakoś dziwnie o drinku pomyślałam.....Nooo u mnie matura za dwa lata... oby młody numeru nie wywinął, a podobno dyplom jest gorszy... i już nie wiem czy się bać....No to idę po tego drinka...... Będę się martwiła w stosownym czasie jak Barranki..... Gorzej Rasia jak młody dostanie się więcej niż na jedną uczelnię....Kiedyś to były czasy... na mój kierunek taaakie obłożenie było... i wszyscy mogli składać papiery tylko na jedną uczelnię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2011 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Teraz się płaci za złożenie aplikacji, to uczelniom w to graj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nosz to komercja i w progi rekrutacji weszła....Nie podoba mi się to... ale cóż zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Cześć Rasiula Mówisz, że 7 wyniki..... no ta ja już wery gratuluję Młodemu. I ogórów gratuluję -fajnie mieć warzywniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.07.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 było już jakiś czas temu ale ja odkopuję wątki po przerwie urlopowej ... rasiula masz fantastyczny taras, okrutnie zazdroszczę zarówno dech jak i kompletu do drina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Cześć Rasiula Mówisz, że 7 wyniki..... no ta ja już wery gratuluję Młodemu. I ogórów gratuluję -fajnie mieć warzywniak O Malko Bossska! Jak dobrze, że żyjesz! Wiesz, że codziennie jakaś Pani mówi mi, że "nie ma takiego numeru"... Okazuje się, że wszystko wyjaśni się w poniedziałek, to jeszcze w weekend możemy pić beztrosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 było już jakiś czas temu ale ja odkopuję wątki po przerwie urlopowej ... rasiula masz fantastyczny taras, okrutnie zazdroszczę zarówno dech jak i kompletu do drina Tofiku, noo strasznie długo się urlopowałaś... Ale Ci dobrze! Wyschnę od środka normalnie, bo od tygodnia leje tak, że nie mam gdzie pić tych driniów... katorga normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ... Okazuje się, że wszystko wyjaśni się w poniedziałek, to jeszcze w weekend możemy pić beztrosko. Mój Junior mówił, że 10. 07 będzie sprawdzał przez internet czy dostał się tam gdzie chciał, bo podobno info już będzie dostępne. Być może.... Zostawił mi pakiet dokumentów wraz z upoważnieniem do zawiezienia na uczelnię a sam baluje na Mazurach .. tzn. nie sam baluje No to zawiozę ... Przynajmniej wejdę do dziekanatu po 20 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Słońce moje, ale ta pani to tak juz od prawie roku tak gada bo wiesz, ja przez dekadę nie umiałam nauczyc się tych dziewięciu cyfr, więc zmieniłam na takie co to średnio inteligentna małpa zapamieta;) Aha, poniedziałek.... no tez ładna data:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 nie zawsze ... Tu Rasia ma rację, bo np. na Polibudę fizyka idzie razy 1, matma razy 1 ........ale język razy 0.25 ... a chemia 0.5 ... Czyli za 100% z matmy dostajesz 100 pkt ale za 100% z anglika dostaniesz tylko 25 pkt. Każda uczelnia przyjmuje swoje zasady. Nie wiem jak to jest na innych uczelniach,moje dzieci€ walczy tylko o stom€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Rasia, wiesz co, umówiłam się z jednym takim fajnym u Ciebie, co Ty na to ? A jak dobrze pójdzie to nawet z dwoma fajnymi - tylko jakoś im się grafiki rozjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mój Junior mówił, że 10. 07 będzie sprawdzał przez internet czy dostał się tam gdzie chciał, bo podobno info już będzie dostępne. Być może.... To piszę, że w poniedziałek... a to nie:no: jest 10? Zostawił mi pakiet dokumentów wraz z upoważnieniem do zawiezienia na uczelnię a sam baluje na Mazurach .. tzn. nie sam baluje No to zawiozę ... Przynajmniej wejdę do dziekanatu po 20 latach Swojego dziekanatu chociaż? To trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Rasia, wiesz co, umówiłam się z jednym takim fajnym u Ciebie, co Ty na to ? A jak dobrze pójdzie to nawet z dwoma fajnymi - tylko jakoś im się grafiki rozjechały Dawaj te łatwe cyferki, a już! A_grafiki zawsze można spiąć... a-grafką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nie wiem jak to jest na innych uczelniach,moje dzieci€ walczy tylko o stom€ Bardzo mocno kibicuję! Wszystkie kciuki zaciśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wariatka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mam to po Ma/t=l/ce... Ps.To pisałam ja, agrafka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To spinaj, spinaj, my też się zepniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.07.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ale o so choci? Zapytam sie Was: Czy meble ogrodowe w Castoramie sa ok? Czy Leroy Merlin to wyzsza polka niz Castorama, czy to to samo? Rodzina daje mi sprzeczne opinie....:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts