dobroszka 02.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ty mnie nie zachęcaj..jak się rozkręcę to Ci jeszcze wątek przejmę , a jak się opamiętam , to znowu będę musała usuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mysza i Dobrosia sią wykasowały Dziewczyny witajcie w klubie wykasowanych! Mnie kiedys tez wkurzali, to wykasowalam. Choc niczego to nie rozwiazalo, bo dalej mnie wkurzaja. Takie zycie. Czasami trzeba i na kamien trafic. Mam tylko nadzieje, ze u Was nic powaznego nie bylo. To znaczy nic wiecej procz wkurzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mysza i Dobrosia sią wykasowały Dziewczyny witajcie w klubie wykasowanych! Mnie kiedys tez wkurzali, to wykasowalam. Choc niczego to nie rozwiazalo, bo dalej mnie wkurzaja. Takie zycie. Czasami trzeba i na kamien trafic. Mam tylko nadzieje, ze u Was nic powaznego nie bylo. To znaczy nic wiecej procz wkurzania. Zeljko , nic czego nie mogłabym przeżyć Klub Wykasowanych...cały czas się dowiaduję nowych rzeczy na FM , nie wiedziałam,że istnieje takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jak FM, to Finisz Marcowy... to w kwietniu do nas WSZYSTKIE WRÓCICIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rasia kamyki kurna jak byt to no napisać, no wiesz bo teges ... w ogóle spierdoli.... ale bym była wściekła na tych fachowców Justyś kurna olek! a gdzie Twój dzienniczek najwspanialszo inspiracyjny!!! Toż ja sobie linków nie wklejałam, bo zawsze wiedziałam, że do Ciebie mogę zrobić myk i już miałam, to co chciałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Klub Wykasowanych...cały czas się dowiaduję nowych rzeczy na FM , nie wiedziałam,że istnieje takie cuś No bo Ty mlodziutka jeszcze jestes. A ten klub to raczej "Klub samowykasujacych sie" Zle sie poprzednio wyrazilam. W koncu nikt nas nie wywalil. Bo jakby ktos chcial, to jestem pewna, ze by im sie nie udalo. rasiu FM powiadasz... Ja tam z moimi starociamy raczej nie wroce. Pozdrawia babcia Żelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rasia kamyki kurna jak byt to no napisać, no wiesz bo teges ... w ogóle spierdoli.... ale bym była wściekła na tych fachowców Justyś kurna olek! a gdzie Twój dzienniczek najwspanialszo inspiracyjny!!! Toż ja sobie linków nie wklejałam, bo zawsze wiedziałam, że do Ciebie mogę zrobić myk i już miałam, to co chciałam... rasia pisz co chcesz ... ja mam zapisane to podrzucę Tobie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rasia kamyki kurna jak byt to no napisać, no wiesz bo teges ... w ogóle spierdoli.... ale bym była wściekła na tych fachowców Justyś kurna olek! a gdzie Twój dzienniczek najwspanialszo inspiracyjny!!! Toż ja sobie linków nie wklejałam, bo zawsze wiedziałam, że do Ciebie mogę zrobić myk i już miałam, to co chciałam... rasia pisz co chcesz ... ja mam zapisane to podrzucę Tobie kochana To wrzucaj wszystko od razu i po całości! Mój dzienniczek, to już Twój dzienniczek... /tylko kamyczków nie masz takich jak ja / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rasia kamyki kurna jak byt to no napisać, no wiesz bo teges ... w ogóle spierdoli.... ale bym była wściekła na tych fachowców Justyś kurna olek! a gdzie Twój dzienniczek najwspanialszo inspiracyjny!!! Toż ja sobie linków nie wklejałam, bo zawsze wiedziałam, że do Ciebie mogę zrobić myk i już miałam, to co chciałam... rasia pisz co chcesz ... ja mam zapisane to podrzucę Tobie kochana To wrzucaj wszystko od razu i po całości! Mój dzienniczek, to już Twój dzienniczek... /tylko kamyczków nie masz takich jak ja / oooo jak kochana rasia a przecie nasze domki zupełnie inne Twój taki taki taki nowoczesny, ma super wypasione okna i dachówkę ze snów i w ogóle gdziesz on do mojego z oknami PCV w okleinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mysza! Gdzie jesteś??? tu sem ja wrociwszy z myjni, zatankowawszy auto na wypadek nagłego wyjazdu jak mnie moja dzika szajba poniesie, narobiwszy zakupów jak na koniec swiata, wróciwszy zrypana jak kon po westernie z siatami w zebach i dzieciem na rekach. Cos jeszcze? Kto mnie jeszcze do czego potrzebuje, sluze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kusisz Myszka kusisz.....pranie muszę rozwiesic i pozmywać...reflektujesz? Podesłałam Ci maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kusisz Myszka kusisz.....pranie muszę rozwiesic i pozmywać...reflektujesz? Podesłałam Ci maila sprawdzilam dzieki i ci odeslalam dawaj to pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kusisz Myszka kusisz.....pranie muszę rozwiesic i pozmywać...reflektujesz? Podesłałam Ci maila sprawdzilam dzieki i ci odeslalam dawaj to pranie odebrałam , a pamiętasz jak się nazywają te dierre? pranie Ci daruję , jednak trochę daleko masz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobry wieczór... a czy moje pranie tyż moge dorzucić, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobry wieczór... a czy moje pranie tyż moge dorzucić, co? dawaj, dzisiaj katuje sie na maksa, zeby poczuc ze zyje wogóle jeszcze i czy aby napewno w tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ooooo to dobrze a jakbyś chciała to ja Ci mogę co tydzień mogę Ci takie podrzucać... cobyś wiedziała , że żyjesz.... taki abonamencik sobie ustawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ooooo to dobrze a jakbyś chciała to ja Ci mogę co tydzień mogę Ci takie podrzucać... cobyś wiedziała , że żyjesz.... taki abonamencik sobie ustawimy spokojnie Nitu. W sobote prasowalam 4 godziny. Jestem wytrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ooooo to dobrze a jakbyś chciała to ja Ci mogę co tydzień mogę Ci takie podrzucać... cobyś wiedziała , że żyjesz.... taki abonamencik sobie ustawimy spokojnie Nitu. W sobote prasowalam 4 godziny. Jestem wytrwała Ooo! To ja prasowanie chętnie odstąpię, bo wyjątkowo mnie wnerwia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 no fakt z dwojga złego to prasowanie gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rasiu FM powiadasz... Ja tam z moimi starociamy raczej nie wroce. Pozdrawia babcia Żelka. A jakie tam starocie??? Drewno i ciepłe podmiejskie klimaty!!! Babciu, przesadzasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts