rasia 08.07.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Trzymam kciuki. Nie przypuszczałam, że będę się tak przejmować wyborami Młodych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Gratulacje dla Syna. Trudne te wybory. Oby wybrał to, z czym będzie mu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Gratulacje... i wybrać musi sam, u mnie też tak było, a wtrącać w wybór nie pozwoliła się - i już pierwszy rok na nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.07.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Gratulacje dla Młodego!Wybór faktycznie trudny. Musi jednak decyzję podjąć sam. Dobrze, że może wybierać.Jak się waha to musi usiąść i zrobić bilans plusów i minusów. A jak jest pewien biotechnologii to musisz to uszanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 W imieniu Młodego bardzo dziękuję. Zaczął się zastanawiać... Stwierdził że w poniedziałek przy dobrym jedzonku;) podejmie decyzję... Dla wszystkich odwiedzających ostatnia porcja przydomowych poziomek:D. http://desmond.imageshack.us/Himg199/scaled.php?server=199&filename=img6593male.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Doktorka dobrze miec w rodzinie Ale skoro Młody nie czuje weny to nie ma to najmniejszego sensu. W każdym życze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Koreanka moja miłość tylko nie mam dla niej miejsca Mój rozwar jest jakiś bardzo wybujały, i nadal jakoś nie mogą się rozwinąć. Przepiękna ostróżka, zupełni nie wiem czemu u mnie zostały wytępione, a nowych nasadzeń brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mój rozwar tak bujał, bujał od wiosny aż wreszcie rozkwitł jak oszalały. Poczekaj chwilę, Twój też zaraz zacznie. A ostróżek u mnie z 10 zostało zaledwie 3-4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Doktorka dobrze miec w rodzinie Ale skoro Młody nie czuje weny to nie ma to najmniejszego sensu. W każdym życze powodzenia! To właśnie ze względu na Dziadka chyba tylko Młody się waha, bo Stary Doktor marzy by przekazać pałeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Eh Rasiu, chyba pierwszy raz wpisuję się do komentarzy, ale dziennik odwiedzam regularnie. Jestem bezgranicznie zakochana w Twoich trawach. No i TKMaxx... Nelka, Ty... a ja sobie oglądam Wasze śliczne zdobycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Rasiu ja też jak dziewczyny polecam coby Młody sam sobie wybrał miałam kumpelę na roku ona chciała iść na psychologię rodzice chcieli mieć prawnika w rodzinie, dla rodziców poszła na prawo:( Boże jak ona się męczyła na tych studiach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Choc podczytuje od czasu do czasu (zeby nie bylo, ze regularnie, co to to nie:cool: ) to przyszłam w końcu sie przywitac i pogratulowac pieknych wnetrz i gustu A mlody niech idzie, na to co go kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Eh Rasiu, chyba pierwszy raz wpisuję się do komentarzy, ale dziennik odwiedzam regularnie. Jestem bezgranicznie zakochana w Twoich trawach. No i TKMaxx... Nelka, Ty... a ja sobie oglądam Wasze śliczne zdobycze Witam Paprotkę przy nadziei w moich skromnych progach. Trawy... hmmm... dopiero za rok lub dwa będzie się czym pochwalić. A w tkmaxx fajnie jest upolować czasem jakiś smakowity kąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Rasiu ja też jak dziewczyny polecam coby Młody sam sobie wybrał miałam kumpelę na roku ona chciała iść na psychologię rodzice chcieli mieć prawnika w rodzinie, dla rodziców poszła na prawo:( Boże jak ona się męczyła na tych studiach:( Młody się łamie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 czesc Rasiulo ja bym tam pomogla mu sie zlamac w kierunku medycyny buziaczki zostawiam a ja dzis bylam tkmaxxie i nic nie upolowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Niooo wypadzik do TK się udał Kwiaty kwitną i mają się dobrze, poziomkami się poczęstowałam... I najważniejsze.... oby młody wybrał to co lubi , no i to z czego będzie kasa to bardziej praktyczne.... A nie mówiłam, że będzie problem dopiero wtedy, gdy dzieci dostaną się na więcej niż jedna uczelnię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Choc podczytuje od czasu do czasu (zeby nie bylo, ze regularnie, co to to nie:cool: ) to przyszłam w końcu sie przywitac i pogratulowac pieknych wnetrz i gustu A mlody niech idzie, na to co go kreci Witaj Kobieto Bez Granic, Myśląca Laro Croft w groszkowych kaloszkach!!! Ja się dziwię, że w ogóle wyłuskujesz czas na forum! Ale trzeba przyznać, można się tu sporo nauczyć, dowiedzieć, a przy okazji pogadać o DupieMaryni... A Młodemu to we łbie się już kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 czesc Rasiulo ja bym tam pomogla mu sie zlamac w kierunku medycyny buziaczki zostawiam a ja dzis bylam tkmaxxie i nic nie upolowalam Hej Anulko! No łamiemy Go... kołem łamiemy... A w tkm ja zawsze coś upoluję, jak nie dla siebie, to dla kogoś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Niooo wypadzik do TK się udał Kwiaty kwitną i mają się dobrze, poziomkami się poczęstowałam... I najważniejsze.... oby młody wybrał to co lubi , no i to z czego będzie kasa to bardziej praktyczne.... A nie mówiłam, że będzie problem dopiero wtedy, gdy dzieci dostaną się na więcej niż jedna uczelnię.... Jak w poniedziałek okaże się że mamy do wyboru trzy, to będziemy rzucać monetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts