ane3ka1 10.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Jak w poniedziałek okaże się że mamy do wyboru trzy, to będziemy rzucać monetą. Rasiu, a skąd masz taką trójstronną monetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.07.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rasiu cholernie cieko pisac mi na tej niemieckiej klawiaturze(za pisownie sorki),ale nie moge sie powstrzymac,musze pogratulowac Mlodemu.Wiem z autopsji ,jak ciezko dostac sie na uczelnie medyczne ,wiec naprawde mam lzy w oczach z radosci ,gdy sie komus uda.:yes:ocyywiscie syn sam musi podjac decyzje ,zeby niczego nie zalowal.musi sie zastanowic ,bo w Polsce po biotechnologii sa marne szanse na dobra prace, .Jako genetyk,biochemik u nas sie nie rozwinie,chyba ,ze bedyie dzalac w przemysle famaceutycynym .nie bede sie rozwodzic ,powiem krotlko -jezeli jest typem niepokornego naukowca to niech idzie na biotechnologie,jezeli typem judyma to na lekarski:Du nas z wyborem kierunku problemu nie bedzie (na szczescie9 bo syn skladal tyklo na stomatologie ,ale do wsyystkich miast w Polsce .Jezeli dostanie si€ na inne uczelnie to tez bedze niemaly dylemat:yes:pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Jak w poniedziałek okaże się że mamy do wyboru trzy, to będziemy rzucać monetą. Rasiu, a co byłoby tą trzecią opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rasiu, gratulacje mądrego dziecka! Poza rozterkami wyborowymi to dumna powinnaś chodzić jak paw. Coś czuję, że będziecie musieli poszukać tej monety ze stroną A B i C Aleeeeeeeeeeee poziomki!!!!!!! WOW! Pyszotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rasiulka... a gabinet pokarzesz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 WŁAŚNIE! Chcę zobaczyć te sławetne mebelki, do których miałam, a nie przyłożyłam ręki No ale, najważniejsze że są! Pokażcie paaaaaani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 I ja też ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.07.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ja się dziwię, że w ogóle wyłuskujesz czas na forum! Łee tam no musze z kims pogadac o czyms innym niz budowa:D A w tkm ja zawsze coś upoluję Bozzsze jak mi shoppingu brakuje. Nie kusic niedobre baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Zdjęcia zrobię jak posprzątam, Panowie przywiozą zamki... czyli za tydzień I wtedy się zacznie... bo będę musiała dobrać pasujący mebel do spania/siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rasiu cholernie cieko pisac mi na tej niemieckiej klawiaturze(za pisownie sorki),ale nie moge sie powstrzymac,musze pogratulowac Mlodemu.Wiem z autopsji ,jak ciezko dostac sie na uczelnie medyczne ,wiec naprawde mam lzy w oczach z radosci ,gdy sie komus uda.:yes:ocyywiscie syn sam musi podjac decyzje ,zeby niczego nie zalowal.musi sie zastanowic ,bo w Polsce po biotechnologii sa marne szanse na dobra prace, .Jako genetyk,biochemik u nas sie nie rozwinie,chyba ,ze bedyie dzalac w przemysle famaceutycynym .nie bede sie rozwodzic ,powiem krotlko -jezeli jest typem niepokornego naukowca to niech idzie na biotechnologie,jezeli typem judyma to na lekarski:Du nas z wyborem kierunku problemu nie bedzie (na szczescie9 bo syn skladal tyklo na stomatologie ,ale do wsyystkich miast w Polsce .Jezeli dostanie si€ na inne uczelnie to tez bedze niemaly dylemat:yes:pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!! Absolutnie słusznie prawisz... Dzisiaj pojechał z Ksieciuniem na "męską wyprawę" i mają pogadać o życiowych wyborach...... zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Łee tam no musze z kims pogadac o czyms innym niz budowa:D Bozzsze jak mi shoppingu brakuje. Nie kusic niedobre baby Shopping dobry na wszystko! Na bolący kręgosłup najlepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Shopping dobry na wszystko! Na bolący kręgosłup najlepszy... Mnie na bolący kręgosłup pomogły ręce rehabilitanta shopping wręcz odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Decyzja podjęta. Młody jedzie zawieźć papiery na WUM! Nikt Go nie namawiał /zbyt mocno;)/, ale cała rodzina kibicowała zgodnie w tym samym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.07.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Tyrani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Decyzja podjęta. Młody jedzie zawieźć papiery na WUM! Nikt Go nie namawiał /zbyt mocno;)/, ale cała rodzina kibicowała zgodnie w tym samym kierunku. No to chyba nie pozostaje Ci nic innego tylko odpieczętować nalewkę dzień wcześniej :lol2: Nikt Go nie namawiał .... zbyt mocno - dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Tyrani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wiesz! ... foch;) Decyzja była absolutnie samo-dzielna! Równo podzielona na wszystkich członków rodziny... Wiesz jaka to odpowiedzialność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.07.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 bedzie miał kto matke na stare lata leczyć gratki dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Dzięki Efi. Tylko problem w tym, że Młody nie zamierza leczyć, tylko pracować naukowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.07.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 bedzie miał kto matke na stare lata leczyć gratki dla młodego specjalizacja z geriatrii eeee chyba nie, bardziej badania nad demencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.07.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Dzięki Efi. Tylko problem w tym, że Młody nie zamierza leczyć, tylko pracować naukowo... matka jest tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts