malgos2 12.07.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ASP - to magistry od kozolkow? Poszlam wygooglowac, ale dostalam same hamerykanskie organizacje... Akademia Sztuk Pieknych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ASP - to magistry od kozolkow? Poszlam wygooglowac, ale dostalam same hamerykanskie organizacje... od przysiadów to AWF, ASP to ci od sztalugi i beretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.07.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 :D:D aaaaaa.....dziekuje bardzo za rozjasnienie...teraz jak Malka wspomnialas AWF to mi sie przypomnialo... ....czyli po ASP to nastepni fizyczni...ktos te sztalugi/rusztowania i tubki/puszki z farbami musi dzwigac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuchna1 12.07.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam! Masz ogród moich marzeń, a widok z tarasu...ach szkoda mówić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.07.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 :D:D aaaaaa.....dziekuje bardzo za rozjasnienie...teraz jak Malka wspomnialas AWF to mi sie przypomnialo... ....czyli po ASP to nastepni fizyczni...ktos te sztalugi/rusztowania i tubki/puszki z farbami musi dzwigac:lol2: no! kochana, żebyś zobaczyła moje bicepsy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.07.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Gratulki dla młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 no! kochana, żebyś zobaczyła moje bicepsy! I tak najgorsi sa rzezbiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.07.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 no! kochana, żebyś zobaczyła moje bicepsy! I tak najgorsi sa rzezbiarze. Dzieki Dziewczyny!! Troche humoru i mi juz lepiej!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.07.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 małgoś, plastycy piją najwięcej, wiemy bo znamy kilku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No wiedziałam co robię zmieniając swą przyszłość ..ufffffff , dziś bym pewnie siedziała na jakimś spotkaniu AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.07.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Rasiu - gratulacje dla Młodego ... PS. ...a ja myślałem, że forum zamarło ... a tu całe Towarzystwo znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam! Masz ogród moich marzeń, a widok z tarasu...ach szkoda mówić! Witaj Martuchna! Dziękuję za miłe słowa. Ogród jest w fazie tworzenia... jeszcze kilka lat mu potrzeba i będzie samo rosło;) Gratulki dla młodego. Dzięki. Przekażę jak wróci z Jury. Dziś złożył papiery i już Go nie ma. I tak najgorsi sa rzezbiarze. No nie uwierzę!!! No wiedziałam co robię zmieniając swą przyszłość ..ufffffff , dziś bym pewnie siedziała na jakimś spotkaniu AA Fakt - teraz nie siedzisz, bo siedzisz na FM... Rasiu - gratulacje dla Młodego ... PS. ...a ja myślałem, że forum zamarło ... a tu całe Towarzystwo znalazłem No popatrz jak nauka łączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Fakt - teraz nie siedzisz, bo siedzisz na FM... ...no z dwojga złego, chyba wolę taką grupę terapeutyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ...no z dwojga złego, chyba wolę taką grupę terapeutyczną Witaj Malka, opowiedz nam jak to sie zaczęło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 małgoś, plastycy piją najwięcej, wiemy bo znamy kilku... No wiedziałam co robię zmieniając swą przyszłość ..ufffffff , dziś bym pewnie siedziała na jakimś spotkaniu AA Noooo dzięki... Rasia... wpadnij do nas to przejedziemy się na te skałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hej Arniczko. Na skałkach, to teraz Młody siedzi, ale On już odwozi i przywozi się sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.07.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Samo życie... Dzięki za gratki dla Młodego - przekażę. Wczoraj nie zdążył, dzisiaj pojechał złożyć papiery... i wcale jakoś nie mogę odetchnąć z ulgą... bo to dopiero teraz się zacznie... Mieliśmy w planach wyprawę w listopadzie do Indii, na każdych innych studiach dwa tygodnie byłyby nie zauważone, a tu...... no i kicha. No proszę jaki Mądry chłopczyk:D:Drasia , w listopadzie to dopiero nauka się będzie rozkręcać ,spokojnie nadrobi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.07.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Rasiu, cytrynowa naleweczka smakowała wyśmienicie szkoda, że musiałam sie ograniczać bardzo Ci dziękuję za przesympatyczne spotkanie i mam nadzieję, że wkrótce po powrocie z wczasów zawitasz do mnie no i piękne te meble w gabinecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Aż zajrzałam do dziennika... zdjęć nadal brak.... Wiem Rasia, że młody sam sie wozi... ale miałabyś pretekst do mnie zajechać a niekoniecznie juz dojechać do młodego.. A może już pakujesz się....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.07.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Daaawno u Ciebie Rasiu nie byłam:oops: Pięknie masz w ogródku... mebelki cudne, roślinki kwitną Widziałam, że zakupiłaś sporo dużych drzewek iglastych. Czy możesz polecić jakąś szkółkę w okolicach Wawy? Potrzebuję fajną i trochę już odrośniętą sosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts