rasia 12.07.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Daaawno u Ciebie Rasiu nie byłam:oops: Pięknie masz w ogródku... mebelki cudne, roślinki kwitną Widziałam, że zakupiłaś sporo dużych drzewek iglastych. Czy możesz polecić jakąś szkółkę w okolicach Wawy? Potrzebuję fajną i trochę już odrośniętą sosenkę Dziękuję za komplementy. Która strona Wawy Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.07.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jak tam czytam o twoim synu i zamieszaniu ze studiami, maturą i pierwszymi studenckimi wakacjami to mi się dobre czasy przypomniały... echhhhhhhh kiedy to było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.07.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Dziękuję za komplementy. Która strona Wawy Cię interesuje? Rasiu, ja mieszkam w Miedzeszynie, obok Radości- ale nie musi to być koniecznie w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jak tam czytam o twoim synu i zamieszaniu ze studiami, maturą i pierwszymi studenckimi wakacjami to mi się dobre czasy przypomniały... echhhhhhhh kiedy to było ... Tak to ja mogę wzdychać... Może mnie pocieszysz i powiesz, że na pierwszym roku lekarskiego można w listopadzie wyjechać na dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Rasiu, ja mieszkam w Miedzeszynie, obok Radości- ale nie musi to być koniecznie w naszej okolicy. Najlepiej gdybyś mi powiedziała jaką konkretnie chcesz tą sosenkę, bo jeśli jakaś rzadka odmiana to musiałabym poszukać. Ostatnio zawodowo współpracuję ze szkółkami, ale asortyment mają bardzo ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.07.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Tak to ja mogę wzdychać... Może mnie pocieszysz i powiesz, że na pierwszym roku lekarskiego można w listopadzie wyjechać na dwa tygodnie... Hmmm niestety doświadczeń z WUM brak. A czy to koniecznie musi być listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hmmm niestety doświadczeń z WUM brak. A czy to koniecznie musi być listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.07.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Najlepiej gdybyś mi powiedziała jaką konkretnie chcesz tą sosenkę, bo jeśli jakaś rzadka odmiana to musiałabym poszukać. Ostatnio zawodowo współpracuję ze szkółkami, ale asortyment mają bardzo ograniczony. Nie mam konkretnej nazwy, ale z racji niewielkiego ogródka musi być szczepiona i rosnąć do 3-4m. Zastanawiałam się nad fastigiatą, ale jest trochę za bardzo kolumnowa. Wiem, że jest mały wybór większych sosenek, okoliczne szkółki już obleciałam, a jak coś jest to niestety drożyzna:sick: Jak coś Ci wpadnie w ręce to proszę o info i cenę. Z góry wielkie dzięęęęki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.07.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Wyjazd bardzo kuszący ... niby 2 tygodnie to sporo ... chociaż patrząc wstecz to wydaje mi się że nie ma rzeczy nie do nadrobienia a problemem są zazwyczaj raczej panujące ustalenia ... poza tym towarzysko na wstępie miałby w plecy . Trudny orzech do zgryzienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Agawi, jeśli nie potrzebujesz "na już", to wstrzymaj się do jesieni, wtedy powiem Ci gdzie jechać, i mają dobry materiał kopany z gruntu i niedrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.07.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Agawi, jeśli nie potrzebujesz "na już", to wstrzymaj się do jesieni, wtedy powiem Ci gdzie jechać, i mają dobry materiał kopany z gruntu i niedrogi. W takim razie poczekam Rasiu i bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Wyjazd bardzo kuszący ... niby 2 tygodnie to sporo ... chociaż patrząc wstecz to wydaje mi się że nie ma rzeczy nie do nadrobienia a problemem są zazwyczaj raczej panujące ustalenia ... poza tym towarzysko na wstępie miałby w plecy . Trudny orzech do zgryzienia . O towarzyskie zaległości nie martwiłabym się wcale;), gorzej z zajęciami... zobaczymy. Na razie Młody bardzo się nie martwi, że nie pojedzie, bo obiecałam sfinansować mu wyprawę w Himalaje za rok albo dwa;) To ja mam chyba cały czas nie odciętą pępowinę i jak nie jesteśmy w komplecie, to mniej mnie każdy wyjazd cieszy... Edytowane 12 Lipca 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Wyjazd bardzo kuszący ... niby 2 tygodnie to sporo ... chociaż patrząc wstecz to wydaje mi się że nie ma rzeczy nie do nadrobienia a problemem są zazwyczaj raczej panujące ustalenia ... poza tym towarzysko na wstępie miałby w plecy . Trudny orzech do zgryzienia . Twardy! Rasia, zalezy, ktora czesc listopada, bo 1-szy to jest wtorek, 2-gi - wolny - sroda, 3-ego byc moze beda jakies dziekanskie, zwykle po Wszystkich Swietych sa. Potem masz 11-sty - piatek - wolne, 10-ty - jak znam zycie od polowy dnia dziekanskie, wiec w sumie jest tylko 4 - 4,5 dnia do opuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.07.2011 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 To ja mam chyba cały czas nie odciętą pępowinę to masz....http://www.echirurgia.pl/foto/instrb09.jpg chyba czas najwyższy a za 10 lat mi je oddaj, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Twardy! Rasia, zalezy, ktora czesc listopada, bo 1-szy to jest wtorek, 2-gi - wolny - sroda, 3-ego byc moze beda jakies dziekanskie, zwykle po Wszystkich Swietych sa. Potem masz 11-sty - piatek - wolne, 10-ty - jak znam zycie od polowy dnia dziekanskie, wiec w sumie jest tylko 4 - 4,5 dnia do opuszczenia. No z nieba mi spadłaś!!! Nie pomyślałam o tym! A właśnie 29 października mieliśmy lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 to masz....http://www.echirurgia.pl/foto/instrb09.jpg chyba czas najwyższy a za 10 lat mi je oddaj, ok ? Oj... będzie boleć...... nie kcem jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 i jak, i jak, dobre??? A synek chce odcinać? Bo chyba od takiej mamusi to nie bardzo, co? Himalaje, WOW Namiar na szkółki - zapamiętam to sobie (że masz). Mogę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2011 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No z nieba mi spadłaś!!! Nie pomyślałam o tym! A właśnie 29 października mieliśmy lecieć. Do uslug. Wyloty w roku akademickim to moja specjalnosc byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Hej Rasia jak tam, spakowana już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.07.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Eee... nie:no:. Ale już wstawiłam pranie! Młode mi się właśnie zjechały z wojaży do domu... ale rwetes... jak fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts