rasia 28.07.2011 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 I miszszzmaszz...http://desmond.imageshack.us/Himg200/scaled.php?server=200&filename=img8004male.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg121/scaled.php?server=121&filename=img8044male.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg202/scaled.php?server=202&filename=img7914male.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg695/scaled.php?server=695&filename=img7607male.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=img6970male.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg192/scaled.php?server=192&filename=img6991male.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2011 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 To Młoda - jest jak kameleon;). Wyjazd przez biuro;). Przewodnik Pascala plus laptop plus dobry wywiad wśród miejscowych, gps i dokładna mapa Polecam Korfu na tydzień. Jest tak małe, że na dłużej nie ma po co. Dla dzieci maja jeszcze świetny Park Wodny z szalonymi atrakcjami... zdjęć nie ma, bo posłaliśmy tam samą Młodą ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.07.2011 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 To już niezła pannica. Ja myślałam że Ty o takiej małej dziewczynce zawsze opowiadasz Piękne zdjęcia wszystkie bez wyjątku, mogłabym je tak oglądać i oglądać ... i oglądać. Te klify cudowne. Zanim poszłam pod prysznic przyglądałam się jeszcze i stwierdziłam, że nie ma bata by tam wejść bez jakiegoś ekwipunku. Młody musiał przecież wisieć odchylony i jeszcze się wspinać. How??? No i co? Zadowolona jesteś z biura i hotelu? Jeśli tak, to namiar poproszę, bo ja zbieram wszelkie nowe kierunki na swoją listę sprawdzonych miejsc A ile kosztuje tam przykładowo wynajem takiej motoróweczki? PS. Nadal masz pozostały teak w deseczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2011 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 o rany, jak cuuuudownie na tym Korfu wspaniałe widoki, ehhhh... i pogoda katalogowa Młody chyba na tej Jurze tak się wyćwiczył, że teraz żadnej skałce nie przepuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Rasia ale cudnie. Patrząc za zdjęcia i pogodę za oknem mam ochotę na przeprowadzkę Młody jest niesamowity z tym wspinaniem - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 PIeknie tam musi byc, no ja tez sie zastanawiam jak on zszedl Rasiu co to jest na ostatniej roslinnej sesji zdjecie zdaje sie 4 i 5 dwie takie podobne roslinki jedna niebieska druga biala- co je to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 to się będę powtarzać zdjęcia cudne, przepiękne widoki uchwycone przez super fotografa aż chce się tam pojechać i to wszystko na własne oczy zobaczyć młody obciął włosy pozwoliłaś mu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Rasiu, cudowne widoki Wyczyny Młodego oszałamiające. Mój małzon też się wspina i łazi po 4 tysięcznikach Chce jeszcze wyżej, a ja cała w strachu Powiem Ci, że Młody cudnie wygląda w ściętych włoskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Młody zszedł tak jak wszedł... ten nawis obszedł po lewej stronie:). A włosy obciął na trzy dni przed maturą! Markociu, to dzwonek karpacki pełny. Nelciu, a Twój Małżon wspinał się kiedyś w Dolomitach? Bo Młody się wybiera w sierpniu i zupełnie nie wiem co o tym sądzić... Moniś, ale mam nadzieję, że nie na Korfu tylko do swojego domku już się przeprowadzisz... Monsanbio, trochę teakowych deseczek mi zostało. A hotel ten: http://www.grecos.pl/Wakacje/Grecja/Hotel-Elly-Beach.html?tripCountryName=5%3A0&offercode=4488&sort=up_startFlight&tripFrom=2&tripRoom=7&tripBoardDb=1 Tylko kupowane przez zaprzyjaźnionego pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuchna1 28.07.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Cudnie!!! Najlepsza ta fauna na talerzu I te rybki w jaskini - ale bym popływała w ciepłym morzu, a potem na piaseczek i słoneczko... może w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.07.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A hotel ten: http://www.grecos.pl/Wakacje/Grecja/Hotel-Elly-Beach.html?tripCountryName=5%3A0&offercode=4488&sort=up_startFlight&tripFrom=2&tripRoom=7&tripBoardDb=1 Tylko kupowane przez zaprzyjaźnionego pośrednika. Dzięki za namiar. Po ile kupowałaś te deseczki? i ile ich masz? I czy chcesz ewentualnie je odsprzedać? Muszę się też Ducha dopytać, czy takie ewentualne dobieranie materiału jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.07.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Rasia - piękne wakacje! a Młody! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki za namiar. Po ile kupowałaś te deseczki? i ile ich masz? I czy chcesz ewentualnie je odsprzedać? Muszę się też Ducha dopytać, czy takie ewentualne dobieranie materiału jest OK O ceny pytaj Ducha, ja ni w ząb nie pamiętam:( Deseczek wystarczyłoby może na mały kibelek;), albo duuży stół. Jak wpisujesz sobie hotel w kajet, to koniecznie dopisz pokój nr 1! Żadne bungalowy, bo są 20 minut pod górę(chyba że od razu wynajmiesz quada). Wynajem pojazdów zaczyna się od 20euro/doba za skuter do 80-90 za wypasiony cabrio lub motorówkę. Hej Irmuś! Młody mnie przeraża... zwłaszcza, że na tapecie mamy jego samodzielny, samochodem!(prawko ma od matury, czyli 3 miesiące) wyjazd w Dolomity. Nie można mu nijak wytłumaczyć, że to niebezpieczne... Edytowane 28 Lipca 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 To niezły orzech macie do zgryzienia z samodzielnym wyjazdem w Dolomity młodego A samochodem chce jechać sam, czy z kimś ? To niestety 12-13 godzin jazdy, więc dość ciężka droga, szczególnie dla początkującego kierowcy. Tak samo miałabym obawy przed taką samodzielną wyprawą młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nie dość, że chce prowadzić sam, to jeszcze chce zabrać znajomych, żeby się dorzucili do ropy, ale nikt inny nie ma prawa jazdy... jestem przerażona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.07.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nie dość, że chce prowadzić sam, to jeszcze chce zabrać znajomych, żeby się dorzucili do ropy, ale nikt inny nie ma prawa jazdy... jestem przerażona... Też bym była ... Autostrady, Niemcy ze swoimi szerokimi i szybkimi drogami, a potem kręte odcinki w samych Dolomitach. Ale co zrobisz? Przecież nie zamkniesz chłopaka w klatce. Kurczę, chcę żeby moja malutka dziewczynka jak najdłużej była beztroskim dziecięciem, świadomość tego co mnie czeka już wywołuje u mnie gęsią skórkę. Brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Booskie foty i pewnie wakacje też:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Rasiu, współczuję i też już zaczynam się martwić, bo Gutek zdaje się z podobnej gliny ulepiony...nie mam pojęcia co bym zrobiła na Twoim miejscu. Na pewno wszystko będzie dobrze, ale przydałby się jeszcze jeden kierowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Na foty z wakacji powiem tylko łłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłł A młodego to bym puściła... sama zabrałam zaraz po odebraniu prawka ( miałam je tydzień i tylko 17 lat) ojcu kluczyki do poldka i pojechałam w góry na zakupy w mróz i lodowicę zimą.... Ojciec zbladł jak dowiedział się po fakcie gdzie byłam.... Myślał, że do kina jadę.... Młody rozsądny jest. Ważne, żeby miał podczas drogi towarzystwo. Jak ktoś z nim nie będzie spał, to da radę. Młodzi mają lepszą kondycję niż my teraz I tego słońca mi tu nad naszym Bałtykiem brak..... Pozdrawiam z szumem fal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Arnika, wypad od ciebie w góry, a 13 godzinna jazda do Włoch, to duża różnica. Szczególnie jeśli Młody miałby być jedynym kierowcą w samochodzie. Rasiulka, jeśli zdecydujecie się go puścić, to koniecznie niech mają jakiś nocleg, bo bez tego nie da rady. A będą jechać z nim jacyś odpowiedzialni ludzie, którzy będą go zmuszać do częstych postojów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts