markoto 30.07.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 tez by mi sie taki przydal bo jazda na polskich drogach to jazda ekstremalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 No nie mówiłam, że mamusia puści Markotka... po tylu latach jeżdżenia , to już w ekstremalnej wyćwiczeni jesteśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No słonecznie i ciepło... wreszcie:wiggle:. Wczoraj w deszcz ratowałam platana, bo od naszego powrotu z wakacji stał w wodzie i zaczął żółknąć... wkopałam się na metr w ziemię a tam sama glina tak twarda, że prawie złamałam szpadel:evil:. Nic dziwnego, że już drugie drzewo w tym miejscu mi zaczęło padać. Dzięki temu nie będzie drzewka w centralnej części ogrodu. Platan został ewakuowany w szałwiowy zagajnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.08.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ładnie zabrzmiało "szałwiowy zagajnik" Rasiu, co do pytania, nie, mój Paweł nie chodził po Dolomitach (chyba, muszę go jutro zapytać) Za moich czasów (że tak powiem) to głównie Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Widzę, że nie możesz spać Nocne buszowanie to jest relaks dla mnie :)pod warunkiem, że mam wakacje i kochaną córunię, która robi czasem śniadanie dla młodszego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nadrabiam zaległości forumowe powakacyjnie i na zapas;) A kochaną córunię wysłałam dzisiaj pociągiem(Boże chroń nas od PKP i Dworca Centralnego w stolycy!) w Twoje strony;), ale jeszcze Młody mi został, choć zanim on wstanie, to ja już 4 kawy wypiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzień Dobry - ja też pourlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hej Kochana! Opowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wino, sen, książki, sex, jedzenie - co tu gadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wino, sen, książki, sex, jedzenie - co tu gadać :) Mrrrauuu... wakacje marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no tez chcialam to powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jakoś poczułam sie, ze musze znaleźć czas i zerknąć co tam... a tam ohydne zdjecia z wakacji. No strasznie tam musiało byc - nie podoba mi sie Czy Ty wiesz, ze ja przez Ciebie popełniam jeden z grzechów głównych. ZAZDRASZCZAM jak cholera W piekle sie smazyć bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ja podobnie jak u nefci tylko bez przesycenia jednym elementem bo zazwyczaj kruszka spała między nami witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ja podobnie jak u nefci tylko bez przesycenia jednym elementem bo zazwyczaj kruszka spała między nami witam się no tak, i czytać się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 właśnie właśnie... wszystko przez to że musiało być ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 właśnie właśnie... wszystko przez to że musiało być ciemno Znaczy z czytania nici... Hejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nefcia mam nadzieję że czytania było najmniej ze względu na oczka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jakoś poczułam sie, ze musze znaleźć czas i zerknąć co tam... a tam ohydne zdjecia z wakacji. No strasznie tam musiało byc - nie podoba mi sie Czy Ty wiesz, ze ja przez Ciebie popełniam jeden z grzechów głównych. ZAZDRASZCZAM jak cholera W piekle sie smazyć bede Nie, nie... nie w piekle, ale na własnym tarasie z drinkiem w łapce... już wkrótce:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nie, nie... nie w piekle, ale na własnym tarasie z drinkiem w łapce... już wkrótce:D. jak ja o tym tarasie marzę nie mówiąc już o drinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.08.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 a ja zaglądam jeszcze nadmorsko:) i jodu troszkę zostawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts