lidszu 02.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ooooo to dobrze a jakbyś chciała to ja Ci mogę co tydzień mogę Ci takie podrzucać... cobyś wiedziała , że żyjesz.... taki abonamencik sobie ustawimy spokojnie Nitu. W sobote prasowalam 4 godziny. Jestem wytrwała Ooo! To ja prasowanie chętnie odstąpię, bo wyjątkowo mnie wnerwia! a ja się przy prasowaniu odstresowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To ja unieszczesliwilem Rasie . A teraz jak do tego doszlo . W piatek wieczorem Rasia zaplacila mi czesc pieniedzy za polozenie podlogi . Nie miala zastrzezen . Rozplywala sie wrecz w pochwalach i omowilismy dalsze prace w lazience , jako ze podlogi byly wykonane w 98% . W poniedzialek Rasia przyjechala w towarzystwie brata i jego wspolpracownicy . Brat natychmiast zrobil mi awanture pod tytulem : ty nic nie umiesz zrobic . Wtorowala mu jego towarzyszka . Rasia obserwowala zajscie trzymajac sie z boku . Zrezygnowalem wiec z dalszej pracy u Rasi podejmujac sie jednoczesnie dokonczenia podlogi . Sytuacja byla dla mnie dziwna i niezrozumiala . We wtorek poprosilem Rasie o zaplacenia brakujacej kwoty za podloge . Awantura trwala kilka godzin . Rasia to wyrzucala mnie natychmiast , to prosila bym zostal . I zostalem . W srode nie bylo juz pomiedzy nami zadnej komunikacji . Rasia przestala mowic "dzien dobry" . To byl dzien fugowania . Nie mialem od niej instrukcji jak gleboko ma byc wymyta fuga . Fugowalem wiec kierujac sie solidnoscia obsadzenia kamieni . Zafugowalem kamienie w kuchni , uformowalem boki i wymylem plytko . Rasia stwierdzila ze tak jej sie nie podoba . Fuga juz stwardniala na tyle , ze niewiele dalo sie zrobic . To byl pas kamieni w kuchni . Pozostale kamienie wymylem juz glebiej . Reasumujac : gdyby Rasia okreslila sie precyzyjnie , to nie byloby zamieszania . Na koniec kamienie umylem preparatem do usuwania resztek kleju i fug Mapei . Kamienie wygladaly juz niezle . Nalozylem wiec na nie impregnat nablyszczajacy . I podloga wygladala ladnie .Zrobilem rowniez zdjecia . I nie wygladalo to tak okropnie jak na zdjeciu Rasi . Ktos po moim wyjsciu przy nich majstrowal , drapal , a swieza fuga barwi o czym ta osoba zdaje sie nie wiedziala . Gdyby to robila dzien pozniej , to owszem zostalyby rysy po drapaniu , ale fuga schodzilaby w kawalkach nie brudzac kamieni . Pomimo wszystko jestem w stanie podjac sie naprawy pasa kamieni w kuchni i doprowadzic je do takiego samego wygladu jak w pozostalej czesci domu . W momencie mojego wyjscia fuga wymyta byla plycej w kuchni niz w pozostalej czesci . http://img5.imageshack.us/img5/8681/72332442.jpg http://img5.imageshack.us/img5/3460/26264729.jpg http://img261.imageshack.us/img261/5914/13763454.jpg http://img5.imageshack.us/img5/3081/73017588.jpg http://img261.imageshack.us/img261/9229/55542794.jpg Na ostatnim zdjeciu korytarz na gorze przed ostatecznym myciem . I nawet wtedy kamienie nie byly tak matowe , jak na zdjeciu Rasi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 quźwa normalnie szok z tymi kamyczkami !!!! a zapowiadało się tak zajefajnie (kurna nie będę jej dołować) Rasia napewno uda wam się dojść do kompromisu i wyeksponowania tych cudnych kamyczków trzymam kciuki - za efekt i dojście do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Rasia aby dzień ci się dobrze zacząłhttp://republika.pl/blog_wm_4076269/5530502/sz/kawusia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a ja się przy prasowaniu odstresowuję Jak to jak? Jak prasujesz meza koszule to troche bardziej przyciskasz garacym zelaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Teraz to juz nie kumam co z kamykami. Te na zdjeciach Vadiola ladnie wygladaja. Zwlasza ta fotka z bliska gdzie lepiej widac. Zycze Wam abyscie sie dogadali tak by kazdy z tego wyszedl zadowolony. W koncu jak Nefcia pisala (a wiadomo, ze zna sie na ludzich ) po obu stronach sa dobrzy ludzie. Wierze, ze bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Teraz to juz nie kumam co z kamykami. Te na zdjeciach Vadiola ladnie wygladaja. Zwlasza ta fotka z bliska gdzie lepiej widac. Zycze Wam abyscie sie dogadali tak by kazdy z tego wyszedl zadowolony. W koncu jak Nefcia pisala (a wiadomo, ze zna sie na ludzich ) po obu stronach sa dobrzy ludzie. Wierze, ze bedzie dobrze. też Wam tego życzę miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Rasia aby dzień ci się dobrze zaczął http://republika.pl/blog_wm_4076269/5530502/sz/kawusia.jpg Zu kochana! Dzień bólem głowy mi się zaczął, więc kawka cud miód!!! Dziękuję ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 skoro źle się rozpoczął to oby się dobrze i z usmiechem zakończył http://republika.pl/blog_zz_3506980/4130071/tr/usmiech_w_piwie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 spokojnie bez emocji teraz, nalezy sie skupic na tym zeby poprawic co sie da i dogadać. Ten pasek przy wejsciu jest faktycznie za malo wypłukany. Wazne zeby reszta fugi zeszla z wierzchu kamienia. Zrobisz Rasiu zlocik - kazda polereczkę w rączke i zadzialamy na tą skałe Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 spokojnie bez emocji teraz, nalezy sie skupic na tym zeby poprawic co sie da i dogadać. Ten pasek przy wejsciu jest faktycznie za malo wypłukany. Wazne zeby reszta fugi zeszla z wierzchu kamienia. Zrobisz Rasiu zlocik - kazda polereczkę w rączke i zadzialamy na tą skałe Milego dnia Mysia a jednak miałam rację, że w Bojowniczkę się przemieniłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 spokojnie bez emocji teraz, nalezy sie skupic na tym zeby poprawic co sie da i dogadać. Ten pasek przy wejsciu jest faktycznie za malo wypłukany. Wazne zeby reszta fugi zeszla z wierzchu kamienia. Zrobisz Rasiu zlocik - kazda polereczkę w rączke i zadzialamy na tą skałe Milego dnia Mysia a jednak miałam rację, że w Bojowniczkę się przemieniłaś! nio. tak jakos wyszlo. Zmienilam twarz. ciagle dzwiganie ciezarów jet taaaaaaakie nuuuuudne . Glowa do góry Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no ja to naszej Mysi nie poznalam.... ale dobrze, dobrze... trzeba czasem autosugestie tyż stosować ... ja kiedyś miałam fikuśnego Jasia fasolę... ale jak zaczęłam wojowanie - to mi jakoś mi nie grał z moim nastawieniem do świata... ale myślę że kiedyś wróci znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a ja się przy prasowaniu odstresowuję Jak to jak? Jak prasujesz meza koszule to troche bardziej przyciskasz garacym zelaskiem. koszul męża nie prasuję, bo sam sobie prasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Teraz to juz nie kumam co z kamykami. Te na zdjeciach Vadiola ladnie wygladaja. Zwlasza ta fotka z bliska gdzie lepiej widac. Zycze Wam abyscie sie dogadali tak by kazdy z tego wyszedl zadowolony. W koncu jak Nefcia pisala (a wiadomo, ze zna sie na ludzich ) po obu stronach sa dobrzy ludzie. Wierze, ze bedzie dobrze. I ja też Wam tego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Teraz to juz nie kumam co z kamykami. Te na zdjeciach Vadiola ladnie wygladaja. Zwlasza ta fotka z bliska gdzie lepiej widac. Zycze Wam abyscie sie dogadali tak by kazdy z tego wyszedl zadowolony. W koncu jak Nefcia pisala (a wiadomo, ze zna sie na ludzich ) po obu stronach sa dobrzy ludzie. Wierze, ze bedzie dobrze. przyłączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Rasia miłego dnia mimo bólu glowy życzę życzę również szybkiego ukońcenia prac i zeby nie było nieporozumień choć wiadomo zdarzają się zawsze w pewnym momencie następuje przegrzanie materiału i inwestor najchętniej wystawilby za drzwi wszystkie ekipy ale do końca już bliżej niż dalej jeśli masz mocne nerwy http://forum.muratordom.pl/woj-mazowieckie-historia-jednego-zlecenia,t133122.htm zawsze warto rozmawiać na żywo niż udowadniać sobie coś na forum a odnośnie ekip podasz mi namiar na tynkarzy ładdnie się uśmiecham i jade dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mysia - normalnie cię nie poznałam, totalna zmiana image masz rację że odstawiłaś hankle bo Pudzian ci zazdrościł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Aniu, poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts