wu 06.08.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ja tarasik mam goły beton bo goły ale jest i cholera kawy pić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Cześć Pasiku. Ale Ci fajnie... już chyba z półtora miecha tam siedzisz... Wusiaczku, ale to nie kawusię(chociaż ja zawsze z rana zaczynam od kawki na tarasie;)), ale drinia na tarasie trza wypić... i na gołym betonie też smakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Rasia toż czekam na Ciebie na tego drinusia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ja tarasik mam goły beton bo goły ale jest i cholera kawy pić nie mogę ciesz się, że masz chociaż betonowy, bo ja żadnego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Rasia toż czekam na Ciebie na tego drinusia;) Oki-doki. Znam dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Lidzia ja mam bo jak raz małż się uparł żeby ekipa wylała taras bo początkowo miał być z kostki i jakby miał być z kostki to też bym nie miała;) Rasiula czekam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ciesz się, że masz chociaż betonowy, bo ja żadnego nie mam Znowu licytacja? Lidzia, ale masz za to barierki przy balkonach i balkony... a ja nie mam... O! Właśnie przyjechali panowie od renowacji mebli! Gabinet będzie skończony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 to ci panowie cierpią na ADHD ak mój małż?? poszedł dzisiaj do roboty, przyszedł, przykręcił wszystkie uchwyty do barierek na 2 balkonach i o 19,50 stwierdził że jeszcze widno to on pójdzie kosić trawę no i jeszcze kosi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ja zawsze z rana zaczynam od kawki na tarasie;)) Bajka, po prostu bajka Dobry wieczór, idem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2011 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Wschód słońca jest niesamowitą porą dnia... Jeszcze jest ciemno jak ptaki słonku dają znać, że pora wstać A jak się robi jasno milkną znowu... Właśnie wróciłam z nocy brydżowej... pora zamknąć oczy na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2011 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Właśnie wróciłam z nocy brydżowej... jakiś wylicytowany szlemik wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.08.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A te znowu to tych przyjemnościach na tarasie ... mnie pisane chyba dopiero w przyszłym roku . A nocki karcianej zazdroszczę ... kiedy to u mnie ostatnio karty były grane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.08.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Wschód słońca jest niesamowitą porą dnia... Jeszcze jest ciemno jak ptaki słonku dają znać, że pora wstać A jak się robi jasno milkną znowu... Właśnie wróciłam z nocy brydżowej... pora zamknąć oczy na chwilkę. a ja myślałam, że noce bryżowe to już zanikająca tradycja wschód słońca jest niesamowitą porą o ile akurat nie trzeba wstawać do pracy jak szykuję się do roboty to jakoś kontemplowanie mi nie wychodzi Rasia, to niedzielna poranna kawka będzie dobrze po południu no chyba, że Ty nie musisz długo ładować baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.08.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dzień dobry, piję kawkę więc wpadłam tu, ale widzę, że dziś Pani domu na taras mnie nie zaprosi bo odsypia nocne wojaże (moja znajoma też*zarywa noce na brydżu) Tofee, ja też*w przyszłym roku, ja też (mam nadzieję, że w przyszłym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 a ja myślałam, że noce bryżowe to już zanikająca tradycja wschód słońca jest niesamowitą porą o ile akurat nie trzeba wstawać do pracy jak szykuję się do roboty to jakoś kontemplowanie mi nie wychodzi Rasia, to niedzielna poranna kawka będzie dobrze po południu no chyba, że Ty nie musisz długo ładować baterii Niooo... ja już po porannej kawce na tarasie:cool:. Ale fakt, piłam ją dopiero w samo południe;). Noce brydżowe to u nas rodzinna tradycja. Rodzice Księciunia mają swoich partnerów do brydża od ponad 40-tu lat. My mamy swoich od 12. Mam nadzieję, że Młode to pociągną. jakiś wylicytowany szlemik wyszedł Wyszedł! Ograłyśmy wczoraj chłopaków śpiewająco! A te znowu to tych przyjemnościach na tarasie ... mnie pisane chyba dopiero w przyszłym roku . A nocki karcianej zazdroszczę ... kiedy to u mnie ostatnio karty były grane ? Tofiku, jak to w przyszłym??? Czytałam u Ciebie, że wieści nad morze nawet dochodzą cudne i wszystko już gotowe na tip top zastaniesz po powrocie.:yes: Dzień dobry, piję kawkę więc wpadłam tu, ale widzę, że dziś Pani domu na taras mnie nie zaprosi bo odsypia nocne wojaże (moja znajoma też*zarywa noce na brydżu) Tofee, ja też*w przyszłym roku, ja też (mam nadzieję, że w przyszłym ) Monia, zapraszam na kawkę i taras o każdej porze dnia i nocy... jeśli nie przeszkadzać Ci będzie, że w nocnej koszulce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.08.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Tofiku, jak to w przyszłym??? Czytałam u Ciebie, że wieści nad morze nawet dochodzą cudne i wszystko już gotowe na tip top zastaniesz po powrocie.:yes: Ale tarasik jest na samym końcu listy priorytetów, więc musiałaby być na prawdę dłuuuuuuuuuga, piękna i ciepła jesień żebym się załapała na tarasową kawusię i tyłka nie odmroziła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Czesc dziewczyny - ja po urlopiku jakos mi lepiej na duchu, sercu i w ogole - a tu widze jakies noce harce przy kartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Rasia łaj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A ja nie umiem grać w brydża ale fajnej nocki zazdroszczę. Wynajęty wrócił dzisiaj nad ranem z nocnych połowów na Wiśle, więc na pewno wschód słońca zaliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja kiedys gralam robilismy rozgrywki my kontra rodzice, ale jak sie dzieci urodzily to nie bylo spokojnej chwili coby grac no i juz zapomnialam jak sie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts