lidszu 09.08.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Meble wyszły rewelacyjnie Przed renowacją wglądały super, ale teraz to po prostu bosko Cieszę się, że z Księciuniem wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.08.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rasia- piękne mebele biureczko chętnie bym sobie przywłaszczyła i okropnie zazdroszcze umiejętności gry w brydza...nawet chyba bardziej niz biureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 a ja ostatnio przypomnialam sobie gre garibaldke czy jak sie to tam zwie, kiedys za mlodu gralam z mama a teraz sobei przypomnialam, teraz gram z mezem i ogrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rasia, gabinet wymiata! KMT, dobreeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No ja sie mebli spodziewalam bo je widzialam w czasie wizyty, ale prezentuja sie super Teraz doczytalam ze Ksieciuniowi nic nie jest , uff Rasiu ty nawet ziemniaki uprawiasz?? Markociu, ziemniaki z przypadku... Wyrzuciłam pod płotem zwiędnięte i siame wyrosły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 za to ten mój w robocie od rana szaleje Że co? Mój Księciunio? W sumie żadna rewelacja, mój zawsze szaleje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 czemu nie wpadł na kawe dla odprężenia? to chociaż Ty wpadnij Nie wykluczone, bo jestem po zarwanej nocce i red bull może nie dać rady;) Tez proponowalam ale mnie olala zupelnie i znajac zycie bedzie jechala w bardzo glupich godzinach Wcale nie olała... tylko nic nie jest w stanie zaplanować... takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Meble pikne, az mi sie kawa wylała Dobrze, że tylko autko ucierpiało Meble cudne, mam w domu stary pomocnik z prawie identycznym orzechowym fornirem Meble wyszły rewelacyjnie Przed renowacją wglądały super, ale teraz to po prostu bosko Cieszę się, że z Księciuniem wszystko w porządku Rasia- piękne mebele biureczko chętnie bym sobie przywłaszczyła i okropnie zazdroszcze umiejętności gry w brydza...nawet chyba bardziej niz biureczka Rasia, gabinet wymiata! KMT, dobreeeee Dziękuję za pochwały dla mebli... już nawet je trochę lubię, od czasu jak szafę falę wywaliłam do studia i się miejsca trochę w gabinecie zrobiło. Irmo, na naukę nigdy nie jest za późno;) Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Irmo, na naukę nigdy nie jest za późno;) nowy portfel do ogrania zawsze mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.08.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rasiu, meble po Babci sa najlepsze, bo z historia...ja tak lgne do wszystkich lyzek, miseczek kieliszkow i innych po Babciach i Dziadkach...Jeden Dziadek mial piekna Gdanska szafe/biblioteczke....ale kuzynostwo ktore sie wprowadzilo do domu po Dziadkach ja wymalowalo na czarno....i chyba nie da sie jej odzyskac.....a szkoda.... Nie doczytalam.....co Pan Ksiaze odwalil? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rasiu, meble po Babci sa najlepsze, bo z historia...ja tak lgne do wszystkich lyzek, miseczek kieliszkow i innych po Babciach i Dziadkach... Jeden Dziadek mial piekna Gdanska szafe/biblioteczke....ale kuzynostwo ktore sie wprowadzilo do domu po Dziadkach ja wymalowalo na czarno....i chyba nie da sie jej odzyskac.....a szkoda.... Nie doczytalam.....co Pan Ksiaze odwalil? Maja Z pamiątkami zgadzam się całkowicie. A szafę gdańską da się uratować. Są specjalne metody do pozbywania się niechcianych powłok ze starych mebli:). Księciunio nic nie odwalił, tylko zły ktoś mu dowalił i skasował tył samochodu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.08.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ufffffffffffff doczytałam, że z Księciuniem wszystko OK, Piekary go sprawdziły , to musi być dobrze, żonka pewnie już dojechała, Jest dobrze. A auto to to, którym byłaś u mnie? Jak tak to to już stare było czas na nowszy , lepszy model. Mój młody po zakupie nowiutkiego z salonu autka, pyta się ile go już mamy? Ja mówię, że tydzień, a on na to - to już jest stare auto, bo już ma tydzień... I tak wszystko powyżej tygodnia jest już stare:) Mnie te stare meble o stokroć się lepiej podobają niż wszystkie nowoczesne formy i ikeowskie wynalazki. Takie mebelki to są mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Wcale nie olała... tylko nic nie jest w stanie zaplanować... takie życie... głupio wyszlo a mialam tylko na mysli, ze nie podjelas tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rasiunia o której mniej więcej być możesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Z pamiątkami zgadzam się całkowicie. A szafę gdańską da się uratować. Są specjalne metody do pozbywania się niechcianych powłok ze starych mebli:). Księciunio nic nie odwalił, tylko zły ktoś mu dowalił i skasował tył samochodu;). Niestety Kuzynostwo szafy nie odda, wiec dla mnie stracona:D Samochod to rzecz nabyta....dobrze, ze Ksieciunio w calosci:D na pewno nerwow z tego powodu nie zazdroszcze...nam raz sie przytrafilo, gdy bylismy w Atenach, ogromny Grek na skuterze nam w bok samochodu przywalil...on tylko podrapany a samochow wygiety:D...niby nic sie nie stalo, ale kolana byly mietkie przez 3 dni...samochod cale szczescie z wypozyczalni wiec tym bardziej mniej bolalo...ale apepty na zwiedzanie gdzies uciekl i prawie przez 5 dni nie moglam Pana Meza namowic na zadna wycieczke samochodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Rasiula dzięki Kochana za odwiedzinki:lol: wprawdzie wpadłaś jak po ogień ale dobre i to:) a za chlebuś oooooooooooooo dziękuję przepyszny:) w sumie to już się prawie zjadł fajną Młoda masz wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 a ja sobie czekam na ten obiecany sygnałek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ciesze się że dotarłaś cała i zdrowa. nasłałam moje dziecie na lubego jak włączyła płytę: chcę mieć szczeniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no Rasiu przeciez ja to po drodze od Efi do Wusi ale licze na nastepny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 i tak dotarła tak późno że teraz odsypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts