markoto 11.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 bos ja za dlugo przetrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jeeee... wyspałam sięeee...! Po trzech zawalonych nocach spałam jak mój Młody w wieku 3 miesięcy - 12 godzin! Efi, kawa Twoja śniła mi się nad ranem, razem z ciastem Wusiowym... Tusia, normalnie gapa jestem, na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że wolno wczoraj myślałam... Efcia, trzymam kciuki, dobra decyzja! Ogród robi wrażenie 2-3 letniego. A na błędnik najlepsze wrażenie robi batut;) Wuśka masz przecudowną lampę w kuchni, czekam na linka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ooo wstałaś! całuski ślę dla całej rodzinki a dla nitusi w szczególności. było cudnie. cieszę się że ci się udało o nas zahaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jaką przecudowną lampę ma w kuchni wu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jaką przecudowną lampę ma w kuchni wu? Taką wieeelką, płaską, 72x72 cm na 4 świetlówki. Świetnie wygląda i dale bardzo ładne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ooo wstałaś! całuski ślę dla całej rodzinki a dla nitusi w szczególności. było cudnie. cieszę się że ci się udało o nas zahaczyć I z wzajemnością. A macie z Kruszką wybraną rasę tego szczeniaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Taką wieeelką, płaską, 72x72 cm na 4 świetlówki. Świetnie wygląda i dale bardzo ładne światło. No no, coś*niecoś ... jeszcze zdjęcie jakieś by się przydało, brzmi ciekawie Ja ostatnio zlikwidowałam po dwa przewody nad stołem, zostawiłam środkowy i teraz szukam jednej fajnej dużej lampy. Chyba, że trzy mi się nasuną jakieś, to przewody wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 moje lampki nie doczekały sie komplementów.. no nic to... takie życie luby nie chce słyszeć o psie. zastanawiam sie czy go nie wziać z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.08.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 niezły pomysł, szczeniaczek rozmiękczy go swoim wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 moje lampki nie doczekały sie komplementów.. no nic to... takie życie luby nie chce słyszeć o psie. zastanawiam sie czy go nie wziać z zaskoczenia Toż właśnie co u Ciebie skończyłam pisać. A lampki boooskie, jedne z moich ulubionych, to wiesz:yes:. A sypialnia po liftingu z nimi to też wiesz.... Z zaskoczenia to różnie bywa, chociaż akurat w moim przypadku wyszło z Filipem idealnie... było właśnie z zaskoczenia. Księciunio nie chciał słyszeć o psie w mieszkaniu, bo domek się jeszcze wtedy nawet nie budował... ja przywiozłam małego Lipka z Żywca właśnie, jako pamiątkę z ferii zimowych;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Fajna pamiątka z ferii Rasiu, trochę*bardziej mobilna niż wszelkie inne A lampy w sypialni Efi jakieś kolejne? Czy to te które wisiały jeszcze do niedawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 zawieszone wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 zawieszone wczoraj nieeee kolejne??????????!!!!! Ty jesteś szalona! Mnie się tamte bardzo podobały, ktoś*je przygarnął I co? teraz będziesz się*nad nami znęcać i zdjęcia nie pokażesz? Coś jeszcze poza lampami się zmieniło? co za durne pytanie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 nic sie nie zmieniło. czekam na jesien zeby zamowic szafki bo teraz jestem skupiona na ogrodku i mi sie nie chce o wnetrzu myslec nawet zasłonek nie dokonczyłam skracac chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 nic sie nie zmieniło. czekam na jesien zeby zamowic szafki bo teraz jestem skupiona na ogrodku i mi sie nie chce o wnetrzu myslec nawet zasłonek nie dokonczyłam skracac chcesz? chcesz skrócić zasłonki, czy przygarnąć lampy, czy zobaczyć nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 huehuehue 1. niewykonalne a 3. oczywiste zostaje numer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 huehuehue 1. niewykonalne a 3. oczywiste zostaje numer 2 Oczywiste, że pokażesz? ad2 Niech tylko zdecyduję się na jakieś łóżko, dostanę wycenę na drzwi palisandrowe z supraportą i niech mi położą mój upragniony palisander na podłogę (chyba na nic nie czekam z taką radością ducha), i będę się ukierunkowywać. Kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Asiątko mam nadzieję że ciacho jadalne było;) linka Ci wysłałam ale z szoku wyjść nie mogę Monsanbia a to taki prosty zwykły plafonik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a co tak chowasz tego linka?? fajna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts