wu 11.08.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 dzięki Martuś przyznam się uczciwie, że kocham tą moją małą lampeczkę a z tym linkiem to nie to że chowam tylko próbuję dojść do siebie po tym jak zobaczyłam aktualną cenę tej lampy:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a moze ty kupilas w takiej cenie ale juz zapomnialas ja tak mialam z bateriami, ze nie wierzylam ze kupilam w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wusia, a Twoja nie jest czasem biała od sufitu? Może to inna wersja Twojej Lampy? Dzięki za linkę. Ps. Właśnie piję herbatkę do Twojego ciasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Martusia wiem dokładnie za ile bo potwierdzenia zamówienia z poczty nie wyrzuciłam;) Asiątko nie:( to jest dokładnie ta moja lampa:( ten sam numerek ma u sprzedawcy:( też t5 i też na 4 świetlówki 14 W wiem bo sie za nimi jak głupia najeździłam bo na mojej wsi nie było:( aż pół neta przeszukałam jak pierwszą cenę jej zobaczyłam bo uwierzyć nie mogłam:( prawie 120 zł za 9 miesięcy masakra:( smacznego;) zagoń Córę do produkcj:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a moze ty kupilas w takiej cenie ale juz zapomnialas ja tak mialam z bateriami, ze nie wierzylam ze kupilam w takiej cenie Ja tak mam z większością materiałów z początku budowy, zanim weszłam TU i zaczęłam porównywać... zwłaszcza pan od drenażu i pierwszy, całe szczęście niedoszły hydlaulik;), to moi ulubieńcy:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 11.08.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie napisałam od razu jak zobaczyłam i uciekło mi... Rasia ależ u Ciebie się dużo dzieje , tylko jeden dzień nieobecności i już nie mogę odnaleźć wpisu . Gabinet w nowej odsłonie... jeszcze dużo do zrobienia, ale najważniejsze, ze mebelki pobabciowe, przedwojenne, śląskie... zregenerowane. http://desmond.imageshack.us/Himg220/scaled.php?server=220&filename=img8231male.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=img8233male.jpg&res=medium Piękne meble! Teraz sobie przypominam, że moja babcia miała podobne - szafa, komoda, stół, druga komoda. Niestety wszystko przepadło. Co prawda ja nie urządziłabym całego domu w antykach, ale takie proste są super i jeszcze je połączyć z nowoczesnymi meblami... ach rozmarzyłam się. Mam pytanie jak bardzo takie odnowienie mebli jest kosztowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Hej Alu. Dlatego wszyscy, którzy mnie trochę znają byli w szoku widząc u mnie takie meble;) Ukłon w kierunku Rodziny i Tradycji... w który zamierzam wkomponować jak najbardziej nowoczesną kanapę. A ceny... hmmm... długo by pisać ile się naszukałam i naczekałam na fachowców... kształtowały się w przedziale 16000 - 700... nie trudno zgadnąć, którą ofertę wybrałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 11.08.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Hej Alu. Dlatego wszyscy, którzy mnie trochę znają byli w szoku widząc u mnie takie meble;) Ukłon w kierunku Rodziny i Tradycji... w który zamierzam wkomponować jak najbardziej nowoczesną kanapę. A ceny... hmmm... długo by pisać ile się naszukałam i naczekałam na fachowców... kształtowały się w przedziale 16000 - 700... nie trudno zgadnąć, którą ofertę wybrałam;) Wszystko rozumiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.08.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Podglądam i doceniam, i nadziwić się nie mogę, dokarmiasz jakimś specjalnym nawozem z magnesem na motyle te swoje roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.08.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Podglądam i doceniam, i nadziwić się nie mogę, dokarmiasz jakimś specjalnym nawozem z magnesem na motyle te swoje roślinki Witam gorąco i zapraszam częściej. Budleja jest mistrzynią w wabieniu owadów. Do tego stopnia, że w dzień przyłapałam na niej "nocnego motyla";) http://desmond.imageshack.us/Himg546/scaled.php?server=546&filename=img8321male.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a to biale to tez budleja??? ogromniaste sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 to white profusion prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a to biale to tez budleja??? ogromniaste sa to white profusion prawda? Tak. Tak. Trzymajcie kciuki, bo zaraz jadę do ortopedy z kolanem, które uszkodziłam sobie skacząc na pięknym wieelkim batucie;) Mam nadzieję, że obejdzie się bez cięcia, ale nic na to nie wskazuje:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Trzymam , czyzbys u wuski sie zalatwila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.08.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Tak. Tak. Trzymajcie kciuki, bo zaraz jadę do ortopedy z kolanem, które uszkodziłam sobie skacząc na pięknym wieelkim batucie;) Mam nadzieję, że obejdzie się bez cięcia, ale nic na to nie wskazuje:(. gdyby kózka ........ a ortopeda ten o Kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Kciuki trzymam, wiem jak to boli ...ale aż cięcie cużeś narozrabiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ach kózka, kózka... Tym cięciem, to mnie Księciunio chyba tylko tak straszy specjalnie:-x Jamlesik, mam nadzieję że równie dobry doradczo, co ten Kasi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 czuje sie winna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 czuje sie winna A tylko spróbuj, to chorą nogą się zamachnę! Toż to ja chciałam się przed Młodą popisać To się popisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 to się nazywa nieudolne pocieszanie a tak w ogóle to co ci się stało? bo nie wyglądałaś na kontuzjowana. przeciażyłaś sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts