Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martusia wiem dokładnie za ile bo potwierdzenia zamówienia z poczty nie wyrzuciłam;)

Asiątko nie:( to jest dokładnie ta moja lampa:( ten sam numerek ma u sprzedawcy:( też t5 i też na 4 świetlówki 14 W wiem bo sie za nimi jak głupia najeździłam bo na mojej wsi nie było:( aż pół neta przeszukałam jak pierwszą cenę jej zobaczyłam bo uwierzyć nie mogłam:( prawie 120 zł za 9 miesięcy masakra:(

smacznego;) zagoń Córę do produkcj:lol:

a moze ty kupilas w takiej cenie ale juz zapomnialas :D

ja tak mialam z bateriami, ze nie wierzylam ze kupilam w takiej cenie :D

Ja tak mam z większością materiałów z początku budowy, zanim weszłam TU i zaczęłam porównywać... zwłaszcza pan od drenażu i pierwszy, całe szczęście niedoszły hydlaulik;), to moi ulubieńcy:evil:

Nie napisałam od razu jak zobaczyłam i uciekło mi... Rasia ależ u Ciebie się dużo dzieje :-), tylko jeden dzień nieobecności i już nie mogę odnaleźć wpisu :D.

Gabinet w nowej odsłonie... jeszcze dużo do zrobienia, ale najważniejsze, ze mebelki pobabciowe, przedwojenne, śląskie... zregenerowane.:lol:

http://desmond.imageshack.us/Himg220/scaled.php?server=220&filename=img8231male.jpg&res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=img8233male.jpg&res=medium

Piękne meble!

Teraz sobie przypominam, że moja babcia miała podobne - szafa, komoda, stół, druga komoda.

Niestety wszystko przepadło.

Co prawda ja nie urządziłabym całego domu w antykach, ale takie proste są super i jeszcze je połączyć z nowoczesnymi meblami... ach rozmarzyłam się.

Mam pytanie jak bardzo takie odnowienie mebli jest kosztowne?

Hej Alu.:D Dlatego wszyscy, którzy mnie trochę znają byli w szoku widząc u mnie takie meble;) Ukłon w kierunku Rodziny i Tradycji... w który zamierzam wkomponować jak najbardziej nowoczesną kanapę:D. A ceny... hmmm... długo by pisać ile się naszukałam i naczekałam na fachowców... kształtowały się w przedziale 16000 - 700... nie trudno zgadnąć, którą ofertę wybrałam;):D

Hej Alu.:D Dlatego wszyscy, którzy mnie trochę znają byli w szoku widząc u mnie takie meble;) Ukłon w kierunku Rodziny i Tradycji... w który zamierzam wkomponować jak najbardziej nowoczesną kanapę:D. A ceny... hmmm... długo by pisać ile się naszukałam i naczekałam na fachowców... kształtowały się w przedziale 16000 - 700... nie trudno zgadnąć, którą ofertę wybrałam;):D

Wszystko rozumiem ;).

Podglądam i doceniam, i nadziwić się nie mogę, dokarmiasz jakimś specjalnym nawozem z magnesem na motyle te swoje roślinki :D

Witam gorąco i zapraszam częściej.:D

Budleja jest mistrzynią w wabieniu owadów.:) Do tego stopnia, że w dzień przyłapałam na niej "nocnego motyla";):D

http://desmond.imageshack.us/Himg546/scaled.php?server=546&filename=img8321male.jpg&res=medium

a to biale to tez budleja??? ogromniaste sa :)

to white profusion prawda?

Tak.:D Tak.:yes:

Trzymajcie kciuki, bo zaraz jadę do ortopedy z kolanem, które uszkodziłam sobie skacząc na pięknym wieelkim batucie;):)

Mam nadzieję, że obejdzie się bez cięcia, ale nic na to nie wskazuje:(.

Tak.:D Tak.:yes:

Trzymajcie kciuki, bo zaraz jadę do ortopedy z kolanem, które uszkodziłam sobie skacząc na pięknym wieelkim batucie;):)

Mam nadzieję, że obejdzie się bez cięcia, ale nic na to nie wskazuje:(.

gdyby kózka ........

a ortopeda ten o Kaski ;)