rasia 16.08.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Hej Matalim. Dziękuję za miłe słowa. Choć zniknął mi Twój post nagle:confused:, to zdążyłam przeczytać. Działka dzika i nieokiełznana do końca niestety, ale i tak ją lubię. Taxi podjechała. Lecę do doktorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Rasia no to trzymie coby się skończyło na klapsie w dupsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jakiś czas uszkodzeń na forum nastał ... Trzymam kciuki za niecięcie Ty szalona jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 wiadomo cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Rasia melduj się ale już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.08.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Rasia, i co tam dochtór orzekł? a ten pasiasty stwór to tygrzyk paskowany albo inaczej tygrysi - jest pod ścisłą ochroną - u nas też takie się pałętają ku mojej zgrozie bo co jak co ale pająków pokochać nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jestem! Bez dłubania się obyło. Przy okazji badania wyszło, że mam wrodzoną wadę obu rzepek... i znowu stara prawda wypływa na wierzch - ludzie dzielą się na chorych i nieprzebadanych;) No i popisowych skoków na kolana więcej robić nie mogę. Mam spuchniętą błonę maziową i coś tam coś tam, nie mylić z dziewiczą ani pławną. Jakkolwiek śmiesznie to brzmi, boli jak cholera i nie mogę zginać nogi. Ale nic mi nie odprysło ani się nie podwinęło i daje się to wyleczyć, więc od jutra ultradźwięki, laser, krioterapia i pole magnetyczne roztacza się przede mną . Dzięki wszystkim za kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no Rasiula Rasiula musisz uważać to nie ten materiał co przed wojną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 To znowu wywczasy ... ba, tylko, żeby tak nie bolało:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 brrrrr...kolorowy pajak.....odpoczywaj na tarasie i lecz kolanka...koniak podobno najlepszy na takie przypadlosci;) http://koniakkoniak.files.wordpress.com/2011/04/koniak_kieliszek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Rasia, i co tam dochtór orzekł? a ten pasiasty stwór to tygrzyk paskowany albo inaczej tygrysi - jest pod ścisłą ochroną - u nas też takie się pałętają ku mojej zgrozie bo co jak co ale pająków pokochać nie dam rady Elenko! Jesteś cudna i pełna niezwykłej wiedzy! No to mam gigant-samicę u siebie na tarasie i mimo że pod ochroną, to wcale się z tego już nie cieszę, bo jadowita ta skubana paskowana jest okrutnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 jakbym zobaczyła że jadowita to sorki nie patrzyłabym na jej ochronę tylko bym przez wzgląd na dziecia ubiła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Wusiaczku, co prawda to prawda, ale biorąc pod uwagę Stan Wojenny, to ja absolutnie przedwojenny materiał jestem;) Gosiaczku, no boli nawet jak leżę, ale grunt że będzie dobrze! Mayu, to moja Żywiecka Babcia mawiała, że koniak dobry na wszystko! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Rasiula kup sobie maścia Saldiam się zwie przeciwbólowy i przeciwzapalny jest i naprawdę dobrze robi obolałym kościom i stawom;) i kosztuje niewiele;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 jakbym zobaczyła że jadowita to sorki nie patrzyłabym na jej ochronę tylko bym przez wzgląd na dziecia ubiła:mad: Na razie mam nadzieję, że kiepskie miejsce wybrała i sama wpadnie na to, bo na samym dole okna tarasowego mało owadów lata i siedzi skubana-paskowana po środku sieci całymi dniami, co oznacza że jest głodna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ufff, bez cięcia Mój Dziadek (znaczy Męża) mówi, że Gorzka Żołądkowa lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Zobacz Rasia - takie same gady nam sie podobają - ja chwyciałam taka na aparat w 2007 tez mi wpadła w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2011 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Rasiu weź długiego kijaszka, zawiń na niego pajęczynę i jej jadowitym właścicielem i wynieś w odległy kąt ogrodu. Mój małż nauczył mnie, a teraz i dziecko (choć tu wrzasków dużo było ) że pajączki, boże stworzonka są i bez potrzeby zabijać ich nie należy. Za to koniecznie należy je wyeksmitować jak zaczynają nam zagrażać jak mniejsze to w chusteczkę jednorazową albo w watę i sruuuuuuuuuu za okno nogę czymś smarujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dobrze Rasiula, ze nic z kolanem powaznego sie nie stalo, a do wesela sie zagoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Gosiek mój mąż mnie za to nauczył że jak sama nie utłukę to on z tą swoją strategią wynoszenia na pewno zgubi go za moim łóżkiem. A swoją drogą tygrzyk jest dość pospolitym pająkiem i jest pod ochroną głównie dlatego że jest ciekawy wizualnie i mógłby być wyłapywany do terrariów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts