monsanbia 18.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 monsanbia o liczbę stron w komentach Rasi:lol: Noooooo, a ja latam na stronie 444 i szukam jaką to stronę www Rasia uruchomiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 taaaaaaaaaa no czasem bywa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 19.08.2011 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Monia ale się uśmiałam (z nas!, bo ja wcześniej też szukałam tej strony 444 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ech kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Rasia, czy mi sie wydaje, czy obiecalas, ze wpadniesz do mnie? A tak w ogole to czy moglabys wyciagnac przepis na pieprzowke te slynna, co sie do niej dopchac nie moglas? Tak mnie jakos naszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Rasia, czy mi sie wydaje, czy obiecalas, ze wpadniesz do mnie? ... przecież ma DAL (DoAdwentuLeżeć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dobrze, że nie jest źle... Witam pourlopowo... i niestety wizyta mnie ominęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 co do pająków to jestem mało tolerancyjna - kilim ich wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Rasia, czy mi sie wydaje, czy obiecalas, ze wpadniesz do mnie? A tak w ogole to czy moglabys wyciagnac przepis na pieprzowke te slynna, co sie do niej dopchac nie moglas? Tak mnie jakos naszlo... We wrześniu? A słynna pieprzówka zrobiona i przyniesiona była przez Kościotrupa, męża Baby Jagi;) i tylko On zna tajemny przepis... ale mogę spróbować go podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 przecież ma DAL (DoAdwentuLeżeć) Kupuję! I od razu wprowadzam w życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Wczoraj w nocy Młody wrócił z Dolomitów CAŁY I ZDROWY!!! Jak patrzę na niektóre zdjęcia, które przywiózł, to kark mi sztywnieje ze strachu... ale widoków Mu zazdroszczę... http://desmond.imageshack.us/Himg84/scaled.php?server=84&filename=malep8160505.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=malep8160519.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg192/scaled.php?server=192&filename=malep8170531.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg600/scaled.php?server=600&filename=malep8160499.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg31/scaled.php?server=31&filename=malep8180567.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=malep8180583.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No nie dziwie ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Przepiękne widoki. Mój mąż, wtedy jeszcze chłopak również wybrał się z kumplami na wspinaczkę w Dolomity. Oni byli wtedy z rejonie Marmolady. Oczywiście kartka z Włoch idzie do dzis oczywiście za bardzo często mu to wypominam, że pojechał sam, beze mnie. Aha, pojechali "maluchami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pięknie - coś wspaniałego, natura jest cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 O jaaaacie, jakie widoki! 3-cie zdjęcie - ciarrrry Znam Dolomity tylko zimowe, ale zawsze wiedziałam, że pięknie tam jest latem (naoglądałam się zdjęć) Zazdroszczę Młodemu pasji i umiejętności, i tego, że sobie po włoskiemu pojadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Tak... natura jest wspaniała... Za chwilę mój dziennik zmieni się w roślinno-pejzażowy miesięcznik... czas go chyba zamknąć, bo budowlano nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2011 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Widoki ekstra............A 3 zdjęcie wprowadza mnie w lęk wysokości jak na nie tylko patrzę.... A nie mówiłam, że pojedzie i wróci i o drogę nie masz co się bać.... ja bałabym się bardziej o wspinaczkę, niż o drogę.... Rasia jak to zamknąć dziennik?????????A dla siebie, dla potomności, dla innych, którzy oglądają i szukają rożnych rzeczy, dla tych dla których Ty i Twój dom są inspiracją.....Absolutnie się nie zgadzam.... było tyle fajnych dzienników i laski pozamykały... pozostała pustka w tych miejscach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.08.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Rasia no to Mlody sie wyszalal! widoki piekne!ach...chcialabym choc przez chwile miec znowu 18 lat...Mam nadzieje, ze Twoja nozka wraca do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Arniko, to wyobraź sobie, że idziesz po tej ścieżce z 4 zdjęcia;) na zdjęciu tej przepaści w lewo nie widzisz, ale możesz ją sobie też wyobrazić A dziennik zawsze można zamknąć, nie wywalić Anetko, to co ja mam powiedzieć. Wy wszystkie Młode Laski jesteście. A kolano boli i dalej klękać na nie nie mogę Ale pielę na stołeczku. Kazik-Maciek, Młodemu wypraw zazdroszczę ogromnie, ale nie wiem czy chciałabym być tam razem z nim. No i popatrz... maluchami się jeździło, bez klimy, abs-u i t.p. i wszyscy byli szczęśliwi;) Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.08.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Piękne zdjęcia i wspinaczki Cos mi sie wydaje, że ja tez tak będę drżeć jako matka, bo moi chłopcy juz się pasjonują przestrzenią w parkach linowych, a ten mlodszy to aż piszczy, wspina się wszędzie, wchodzi na górę placu zabaw i tak sobie siedzi okrakiem nad huśtawką. Na szczęście jeszcze są mali, bo i tak za duzo stresów mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts