anula05 01.09.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Czemu nie dałyście cynku ( mi i moim dzieciom), że jedziecie na wypasiony plac zabaw???Kiedy next time i gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Czemu nie dałyście cynku ( mi i moim dzieciom), że jedziecie na wypasiony plac zabaw??? Kiedy next time i gdzie to? Bo myśmy Kochana nie wiedziały też nic o tym Spotkałyśmy się przed kościołem. A okazało się że przed kościołem takie cudo wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.09.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dostałam cynk nt. okien więc znowu u Ciebie jestem rasiu, napisz mi proszę, jaki masz kolor okien? Brama w takim samym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.09.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Rasia, widziałam porównanie cen w PLN i EUR do Tolomeo Faretto.Tu http://www.piuluce.it/en/artemide/tolomeo-faretto-4376.aspx masz najtaniej, gdzie udało mi się znaleźć w internecie w fazie zafascynowania Tolomeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Spirea, a nie wiesz jak z wysyłką?Bo w edenilluminazione wysyłka do Pl jest za free za zamówienie pow 800euro, poniżej tej kwoty - 35euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dostałam cynk nt. okien więc znowu u Ciebie jestem rasiu, napisz mi proszę, jaki masz kolor okien? Brama w takim samym kolorze? Kolor okien i bramy i drzwi do "grabkarni" ten sam RAL 9007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 nie sprawdzałam, bo podarowałam sobie na razie Tolomeo. Poza tym mamy rodzinę we Włoszech, więc rozważałam przesłanie im najpierw. Na stronie Polska nie występuje ani jako kraj, gdzie wysyłają ani jako kraj, do którego nie wysyłają W Polsce najtaniej chyba też było w tym BerkanoDesign. Pamiętam, że jak policzyłam wzięcie na fakturę, to po odliczeniu vatu i 19% wychodziło mi nieznacznie drożej niż w PiuLiuce. Ale miałam to brać, nazwijmy to do "siedziby" w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lampy się odlicza???? Ja cały czas myślę nad tym moim skygardenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 chodzi mi o wyposażenie pokoju, który będzie moim gabinetem. Wyliczam jaki procent z całości domu stanowi gabinet i mogę wrzucić to w koszty prowadzonej działalności. Wyposażenie gabinetu też raczej mogę wliczyć w koszty. Jestem vatowcem, więc odliczam cały vat. Ten procent już mam potwierdzony u księgowej. Nie potwierdzałam jeszcze tego wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Rasia, widziałam porównanie cen w PLN i EUR do Tolomeo Faretto. Tu http://www.piuluce.it/en/artemide/tolomeo-faretto-4376.aspx masz najtaniej, gdzie udało mi się znaleźć w internecie w fazie zafascynowania Tolomeo. Dzięki Spireo za linka i pamięć. Ja też mam w razie czego przyjaciół we Włoszech, to z wysyłką nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.09.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dzięki Spireo za linka i pamięć. cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.09.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ostatnie zdjęcie powala. Tylko pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 bry wieczorek, wpadłam nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Gwoździk się kłania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Cześć Pasiku. Sie ma Gwoździku. Moniu, mnie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.09.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dzien doberek sie z Paniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzięki Rasia Cze Duchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Cześć Nefciu Kochana! Cześć Duszku. Byłam dzisiaj u Lidszu i jestem chora... zrozpaczona i właśnie zaczynam głęboko wpadać w kompleksy... Lidzia ma niesamowicie piękny i dopieszczony dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ooooooooo chyba zaczniesz nowy dom budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts