monsanbia 08.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dzieńdoberek co nie pokazujesz rozpierduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 (edytowane) Rasiu z tego co pamiętam, to posiadasz suszarkę do prania ?dobrze jarzę? jeśli tak ,t o jaki to model i czy jesteś z niej zadowolona?Siemens S4651, 8kg, jest świetna, to znaczy suszy cudnie, ale jest kondensacyjna, a ja totalnie zapomniałam, że mam zrobione podłączenie do odpływu wody dla suszarki i teraz chyba będę ją przerabiać, albo sprzedam i kupię taką z odprowadzeniem wody od razu do ściany;) http://electromarket.api.bdk-info.pl/img/electromarket/getProductPhoto.php?photo_id=151915 Edytowane 8 Września 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witaj. Bardzo dziękuję za miłe słowa. Okna mam alu, kolor 9007. Dolna łazienka ma całe 156cm szerokości;) Dziękuję Powiedz jeszcze, czy korzysta się swobodnie z tej łazienki? Moja ma 150 szerokości i układ sprzętów jak twoja (nie ma bidetu), ale mam okienko. Ze wstępnych obliczeń wyszło mi, że między sedesem a ścianą będzie 70 cm przejścia. Zastanawiam się czy będzie wystarczająco szeroko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzień Dobry - super fotodziennik. Zdjęcia bardziej do mnie przemawiają niż tysiące liter i mój dziennik też bardziej fotograficzny. Komentarzy nawet nie będę próbował czytać... do emerytury bym to chyba robił Ale tak na gorąco: - szokologiczne ilości betonu pod Twoim domem, jak patrzyłem na te studnie, zbrojenia, znowu zbrojenia... i znowu to się włos trochę zjeżył na głowie. - na te zafugowane kamyczki, to mi się tak "lekko" scyzoryk otworzył- jak można było tak spartolić. Od razu pomyślałem o żywicy...ale to już masz za sobą i wygląda ślicznie. - Pajączek nazywa się Tygrzyk paskowany- brzydal ale piękny Pozdrawiam serdecznie ! Witam serdecznie! "szokologiczne" bardzo mi się podoba:) Pani Tagrzykowa, czyli jak ja nazwałam skubana paskowana - została ewakuowana;) Poszłam pooglądać Twojego Irysa... świetne zdjęcia krok po kroku... szkoda tylko, że w formie bloga, bo nie lubię blogów tu na forum, są nieczytelne jak dla mnie:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Rasiu a mowilas, ze wystarczy cos dokupic do suszarki i mozna podlaczyc do odplywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dziękuję Powiedz jeszcze, czy korzysta się swobodnie z tej łazienki? Moja ma 150 szerokości i układ sprzętów jak twoja (nie ma bidetu), ale mam okienko. Ze wstępnych obliczeń wyszło mi, że między sedesem a ścianą będzie 70 cm przejścia. Zastanawiam się czy będzie wystarczająco szeroko? Od brzegu kibelka do ściany mam 105 cm. chyba dlatego, że nie mam zabudowy geberitu, tylko bezpośrednio pręty wychodzące ze ściany nośnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Rasiu a mowilas, ze wystarczy cos dokupic do suszarki i mozna podlaczyc do odplywu To właśnie napisałam, że będę przerabiać Chociaż to wylewanie wody nie jest jakoś strasznie męczące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dzieńdoberek co nie pokazujesz rozpierduchy? Sama boję się na nią patrzeć... i żal mi tych wszystkich zdruzgotanych w glebogryzarce chaszczyków-chwaścików;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 o matko rozpierducha - Ty poważnie mówiłaś to ja przyjadę jednak już po:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 a która suszarka ma bezpośrednie odprowadzenie wody do kanalizy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 W mieszkaniu miałam Whirpoola, ale teraz nie sprawdzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.09.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Moniu, do Ciebie to osobną wyprawę muszę zrobić i tak. czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Muszę się podzielić z Wami moim małym... ogromnym sukcesem;) Odebrałam domek! Od dziś więc mogę mieszkać! Huuuurrrraaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Rasiu, no to gratulacje teraz mieszkasz na legalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ..... Odebrałam domek! Od dziś więc mogę mieszkać! i tak na sucho mamy się cieszyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Rasia, to kiedy się wprowadzasz??? Kiedy parapetówka??? ;) GRATUACJE, wznoszę toast! (mam czym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 i tak na sucho mamy się cieszyć ;) http://www.newsweek.pl/bins/Media/Pictures/78/787d/787d0d2f67df4af2965c4bf1f28c2803_th1.jpgAleż ja żłopię od godzinki... Ale chętnie się podzielę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Gratki:):) i po cichu zazdroszczę.... tu też pijemy i u Moni pijemy......jak nic trzeba abonament u AA wykupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Gratki:):) i po cichu zazdroszczę.... a tam ... a ja zazdroszczę Tobie (i Rasi do niedawna), bo znając moje głupie szczęście nie zamieszkam bez odbioru Rasia, byłam wczoraj na ursusowskim placu zabaw Odkryliśmy część dla maluszków. Ja sobie przeglądałam katalog casto, K z Lil po statkach biegał. Znów byliśmy pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Aaaa... rozumiem! Ekran odebraliście! Gratki ogromne!!! Oprócz ściany, to kolejny powód do opijania! No i jak tu nie zostać alkoholikiem;)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts