lidszu 14.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No moi tesciowie trafili na takiego kierownika ze sa zalamani, gosciu boi sie wszytskiego, nic nie odpuszcza bo zaraz wyciaga przepisy ile mu grozi . Kazal im mimo atestu szmba zdobycie z wodociagow zaswiadczenia o szczelnosci szamba, tesciu poszedl sie dowiedziec jak to zalatwic, tam powiedzieli, ze o szczelnosci szamba to robi wpis kierownik i powiedzial to tesciu facetowi a on sie wsciekl, ze jakim prawem go sprawdzaja, ze on doskonale wie jakie ma obowiazki i ze w takim razie zazada wszytskich atestow materialow jakie zastosowali. Na razie sa zalamani, nie dosc ze mu placa to on zamiast im pomagac to zalatwic to tylko klody rzuca pod nogi. Miala byc barierka na tarasie albo skarpa, zrobili skarpe, to jednak nie skarpa, musi byc barierka. Ustalili polozenie szamba , wykopali zamontowali i teraz juz mu nie pasuje ja bym poszukała kogoś innego na jego miejsce. Facet powinien pomagać teściom, a nie wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Problem w tym ze budowa trwa juz jakies 20 lat, ale wspisow w dzienniku nie ma bo wiecie jak z tym jest, uzupelnia sie na koniec. Zamiast zglosic zaginiecie dziennika to chcieli to uzupelnic, znalezli kierownika ktory im zaczal to prowadzic, gosciu am z 70 lat, jest juz emerytem i chyba mu sie w glowie poprzewracalo. Nie moga zmienic kierownika bez zgubienia dziennika jesli nie ma wpisow na biezaco. Daja mu ostatnia szanse, jak tego nei wpisze to zabiora dziennik i go zgubia bo innego wyjscia nie bedzie, bo skad atest materialow sprzed 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.09.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Rasia, gra,gra,gra-tulacje wielkie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Rasia Gratulacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Rasiu gratki, byłas dzielna marta... wezmą dziennik i go zgubią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no a jest inne wyjscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a co wtedy? pytam bo sie zastanawiam czy samej nie zgubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a ty nie odebralas jeszcze?? gubisz i zglaszasz i kier bud wpisuje oswiadczenie, ze wszystko zgodnie z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 15.09.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jak czytam historię teściów markoto, to przypomniał mi się pierwszy gość, który miał załatwiać więźbę z wiązarów- chciał 6000zł za.... nadzór. I jeszcze musiałem się spieszyć z decyzją, bo terminy oczekiwania by się wydłużyły. Na szczęście szukałem i znalazłem bez "nadzoru". Jak się człowiekowi spieszy , to... inni zarabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.09.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Gratulacje! w końcu jesteś u siebie na 100% Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.09.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Rasiula, brawo. Ja swietowac swoj odbior bede zapewne 21/09 , to wtedy teoretycznie powinnismy dostac decyzje odbiorowa (czy jak to sie tam nazywa :D:D), buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.09.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Gratulacjehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/clap.gif My już dawno odebraliśmy, ale pamiętam, jakie to przyjemne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.09.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Arniko, MSU, Anetko, Efilko, Alunko, Tarko i Agawi... Bardzo Wam dziękuję! TARciu, to już! Za 5 dni! Brawo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.09.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Niniejszym zamieniłam dzisiaj chwasty na trawkę... znaczy na nasionka na razie, ale mam nadzieję, że przy tej pogodzie wzejdzie już w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No nie wiem, u mnie juz zime czuc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Niniejszym zamieniłam dzisiaj chwasty na trawkę... znaczy na nasionka na razie, ale mam nadzieję, że przy tej pogodzie wzejdzie już w przyszłym tygodniu. my dopiero dziś nasionka zakupiliśmy , ale nie wiem, czy jutro damy radę wysiać, bo jeszcze tyle kamieni zostało do wyzbierania, że szok glebogryzarka powyciągała cały szajs na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No nie wiem, u mnie juz zime czuc... Małgoś, ja też słyszałam, że w tym roku ma byc już w październiku a przecież jeszcze porządnego lata nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no juz raczej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no i Markotka w trzy sekundy pozbawiła mnie ostatnich złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Małgoś, ja też słyszałam, że w tym roku ma byc już w październiku a przecież jeszcze porządnego lata nie było Matko Elena mam nadzieje, ze nie u mnie dopiero ziemie zwoza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts