Elena76 16.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja też bym wolała, żeby zima się tak nie spieszyła, bo marzy mi się, że ta trawka co mamy ją zasiać to jeszcze zdąży wzejść i się zazielenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2011 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Elenko, zdąży Ci jeszcze wzejść przed zimą i się zazielenić, tylko podlewać będziesz musiała mocno, bo coś na deszcze się nie zapowiada, a pogoda idealna dla trawki teraz:) Sprawdzałam prognozę na moim ulubionym norweskim portalu i oprócz przelotnego deszczu, ma być kilkanaście stopni i słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2011 02:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ale mi dzisiaj karta żarła! Ugrałyśmy z partnerką jednego szlema i dwa szlemiki/wylicytowane/:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jak zobaczyłam godzinę o której pisałaś posta, to od razu pomyślałam, że jakaś całonocna partyjka musiała byc grana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Raaaaaasia... a Ty spać po nocach nie możesz??????? Nie wiem co za szelma, szlema... ale o tej godzinie to ja bym już spała jak suseł........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Rasiu, wklej linka o tej pogody, jeśli możesz Jak byłam dzieckiem, to grywałam z dziadkiem w karty. Dawał mi pieniążki i graliśmy. Oczywiście ja przegrywałam, ale dziadek oddawał mi te pieniążki, które przegrałam i dokładał swoje Moja babcia mówiła - kto gra w karty, ten ma łeb obdarty. Na co dziadek odpowiadał - kto gra dobrze, temu nikt nie odrze Gratuluję dobrej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Bardzo proszę: http://www.yr.no/W okienku u góry wpisujesz swoje miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ale mi dzisiaj karta żarła! Ugrałyśmy z partnerką jednego szlema i dwa szlemiki/wylicytowane/:lol: brawoooooooooooo !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Wpadłam zobaczyć czy wszystko OK i czy grasz, czy masz może jakąś imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.09.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Rasiu dzięki za linka pogodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Link fajny - nawet naszą wioskę znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Wpadłam zobaczyć czy wszystko OK i czy grasz, czy masz może jakąś imprezkę Miałam taaakie piękne plany towarzyskie na dzisiaj... ...a skończyło się na szorowaniu podłogi i przemeblowaniu;) Padam na pyszczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Rasiu dzięki za linka pogodowego Link fajny - nawet naszą wioskę znalazł No właśnie dlatego mój ulubiony, bo nie dość że moja wioska też jest, to sprawdza się ta prognoza nawet, nawet, całkiem, całkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Miałam taaakie piękne plany towarzyskie na dzisiaj... ...a skończyło się na szorowaniu podłogi i przemeblowaniu;) .. przemeblowania zawsze lubiłem .... szorowania nigdy cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Niniejszym zamieniłam dzisiaj chwasty na trawkę... znaczy na nasionka na razie, ale mam nadzieję, że przy tej pogodzie wzejdzie już w przyszłym tygodniu. Dlaczego nie widzę tego w dzienniku ?????? Ogromne gratulację z powodu PRZEPROWADZKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Rasieńko pytałaś gdzie byłam ale wiem że już ustaliłaś i powiem Ci że to wspaniałe miejsce ze wspaniałymi ludźmi jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Rasieńko pytałaś gdzie byłam ale wiem że już ustaliłaś i powiem Ci że to wspaniałe miejsce ze wspaniałymi ludźmi jest:) Tiaaa... tylko że ja nie umiem piec ciasta truskawkowego i robić pieczonek... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dlaczego nie widzę tego w dzienniku ?????? Ogromne gratulację z powodu PRZEPROWADZKI :) Bo przeprowadzką jestem tak zajęta;) Dziękować, dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 przemeblowania zawsze lubiłem .... szorowania nigdy cześć Cześć Wbity:D To zupełnie tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Z truskawkowego zrobię Ci szkolenie. A pieczonki nauczę się od Arniki TO też Ci powiem. Zresztą Arnika zamieściła fotograficzną relację z robienia pieczonek, więc nic trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts