Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko jakie piękne kolory :jawdrop:. Niesamowite foty ...

Rasia ja mam budowlane pytanko ... ty masz Aure Teki ... napisz proszę jakiego koloru masz baterię do tego zlewu i czy może wiesz czy można wymienić to pokrętło do korka? Bo u mnie zonk z niedobranymi elementami obok siebie :(

Baterię mam chrom, nie pasuje do pokrętła, ale ja tego zupełnie nie zauważam:).

Cudownie :):) Ale rzeczywiście serce trochę ściśnięte. Pomyśleć, że 10 $ to dla tych ludzi majątek... Na pewno warto zobaczyć, powąchać i dotknąć. A kolory - bajka.

!0$ dla nich nic nie znaczy... Nie wiedzą co to jest i ile jest warte, nie wolno im wymieniać pieniędzy, więc nie znają innych. Ale 100 rupi, czyli nasze 6,50 to dla nich majątek...

Rasiu,jeszcze raz powtórzę-podróż marzeń!!! bardzo piękne ,bajeczne zdjęcia...jeszcze zapytam ,czy byliście indywidualnie ,czy z jakimś biurem podróży?

A teraz pytanie prozaiczne,czy w swojej suszarce suszysz wszystko ,chodzi mi np.o swetry z wełny?

Mombai indywidualnie, Rajasthan zorganizowany przez biuro "Glob Net" -REWELACYJNIE- według naszych wskazówek, Goa indywidualnie. Wszystko udało nam się doskonale. Było po prostu cuuuuuuuuudownie...:cool::cool::cool:

A w suszarce suszę wszystko. Niektóre swetry z wełny tylko podsuszam bez kosza i ciepłe rozkładam na ręczniku, pozostałe suszę w koszu lub bez.:)

Hej, hej, przejrzałam kilka zaległych stron - pięknie, kolorowo, egzotycznie i energetycznie. Bardzo się przydaje w taki szary, deszczowy dzień jak dziś! :) :rolleyes:

Hej Szurku!:lol:

Mam nadzieję, że te szare, deszczowe i mgliste dni szybko miną i nastaną śliczne białe i puszyste;):D.

może przyszły weekend ?

Czy to już jutro?:rolleyes::wiggle:

Kochani, wybaczcie, ale znikam znowu na jakiś czas...

To się pochwal z jakiego powodu :yes: :p

Moniś, tu nie ma się czym chwalić:no:. Wręcz przeciwnie:(. Do codziennych obowiązków doszło mi wyjątkowo intensywne pilnowanie Młodej, która trochę "popłynęła" podczas naszej nieobecności:bash:.