rasia 18.11.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Rasiu, JESTEM ZAUROCZONA TWOIMI ZDJĘCIAMI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja też niektórzy ludzie tam pokazani strasznie wzruszają... mnie szczególnie dzieci i z tych samych powodów o których pisały dziewczyny ... Mnie dzieci i zwierzęta... i nieustająco zachwyca styl i szyk kobiet tamże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2011 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Rasia - kto i za ile Ci robił badanie kamerą termowizyjną? Ktoś z forum, za chyba dwie stówki:rolleyes:. Nie pamiętam, ale Myszka będzie pewnie wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Matko jakie piękne kolory . Niesamowite foty ... Rasia ja mam budowlane pytanko ... ty masz Aure Teki ... napisz proszę jakiego koloru masz baterię do tego zlewu i czy może wiesz czy można wymienić to pokrętło do korka? Bo u mnie zonk z niedobranymi elementami obok siebie Baterię mam chrom, nie pasuje do pokrętła, ale ja tego zupełnie nie zauważam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2011 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Cudownie :) Ale rzeczywiście serce trochę ściśnięte. Pomyśleć, że 10 $ to dla tych ludzi majątek... Na pewno warto zobaczyć, powąchać i dotknąć. A kolory - bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Rasiu,jeszcze raz powtórzę-podróż marzeń!!! bardzo piękne ,bajeczne zdjęcia...jeszcze zapytam ,czy byliście indywidualnie ,czy z jakimś biurem podróży?A teraz pytanie prozaiczne,czy w swojej suszarce suszysz wszystko ,chodzi mi np.o swetry z wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Baterię mam chrom, nie pasuje do pokrętła, ale ja tego zupełnie nie zauważam:). to zupełnie tak jak ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 to zupełnie tak jak ja:D to może ja też*w Blanco będę tak miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Cudownie :) Ale rzeczywiście serce trochę ściśnięte. Pomyśleć, że 10 $ to dla tych ludzi majątek... Na pewno warto zobaczyć, powąchać i dotknąć. A kolory - bajka. !0$ dla nich nic nie znaczy... Nie wiedzą co to jest i ile jest warte, nie wolno im wymieniać pieniędzy, więc nie znają innych. Ale 100 rupi, czyli nasze 6,50 to dla nich majątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Rasiu,jeszcze raz powtórzę-podróż marzeń!!! bardzo piękne ,bajeczne zdjęcia...jeszcze zapytam ,czy byliście indywidualnie ,czy z jakimś biurem podróży? A teraz pytanie prozaiczne,czy w swojej suszarce suszysz wszystko ,chodzi mi np.o swetry z wełny? Mombai indywidualnie, Rajasthan zorganizowany przez biuro "Glob Net" -REWELACYJNIE- według naszych wskazówek, Goa indywidualnie. Wszystko udało nam się doskonale. Było po prostu cuuuuuuuuudownie...:cool: A w suszarce suszę wszystko. Niektóre swetry z wełny tylko podsuszam bez kosza i ciepłe rozkładam na ręczniku, pozostałe suszę w koszu lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Rozumiem, że mam wypić jakąś naleweczkę bursztynową hand made;) ... mam nadzieję, że zaprosisz ... w sumie niedaleko mam ... PS. tez chcę nabrać kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ... mam nadzieję, że zaprosisz ... w sumie niedaleko mam ... PS. tez chcę nabrać kolorków Wiesz, że z Pinezką macie u nas zaproszenie open i nigdy jeszcze nie skorzystaliście:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 może przyszły weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hej, hej, przejrzałam kilka zaległych stron - pięknie, kolorowo, egzotycznie i energetycznie. Bardzo się przydaje w taki szary, deszczowy dzień jak dziś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Hej, hej, przejrzałam kilka zaległych stron - pięknie, kolorowo, egzotycznie i energetycznie. Bardzo się przydaje w taki szary, deszczowy dzień jak dziś! Hej Szurku! Mam nadzieję, że te szare, deszczowe i mgliste dni szybko miną i nastaną śliczne białe i puszyste;). może przyszły weekend ? Czy to już jutro? Kochani, wybaczcie, ale znikam znowu na jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kochani, wybaczcie, ale znikam znowu na jakiś czas... matko i córko ... gdzie znowu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 matko i córko ... gdzie znowu! Nie, nie... na razie nigdzie... tylko brak czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.11.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Nie, nie... na razie nigdzie... tylko brak czasu... To się pochwal z jakiego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 To się pochwal z jakiego powodu Moniś, tu nie ma się czym chwalić. Wręcz przeciwnie:(. Do codziennych obowiązków doszło mi wyjątkowo intensywne pilnowanie Młodej, która trochę "popłynęła" podczas naszej nieobecności:bash:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.11.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Rasiu a syn jak sobie radzi?(głupie pytanie,na pewno dobrze).Mój jest b. zadowlony ,jak na razie wszystko ma zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts